PDA

View Full Version : vku6ti

emiliq'
08-18-2006, 11:40
naposleduk se 4uvstvam mnogo zle, na 18 godini sum; Dnes ba6ta mi trugna da posqga na maika mi za poreden put i az zastanah pred nego za da ne q udrq, a toi edva ne mi s4upi rukata, imam 4uvstvaoto 4e ramoto mi se izvadi. po cql den reva....6te se poburkam ba6tite na drugite mi priqtelki ne se durjat s tqh taka; ve4e ne se 4uvstvam pulnocenen 4ovek,ne moga da ob6tuvam normalno. po4ti ne mi ostanaha i priqteli, trqbva da sedq vku6ti po cql den i da go ponqsqm, dnes se za4udih za kakvo jiveq-ima li smisul?

samodiva
08-18-2006, 11:50
ami trqbva da se oburne6 kum policiqta bez ba6ta ti da razbere!i otidi na lekar za rukata,su6to taka trqbva da se oburne6 kum psixiatur da se oturve6 ot tozi ko6mar! tova e suvsem normalno ne se pritesnqvai mila

Sophie
08-18-2006, 12:05
moga da si predstavq kolko ti e trudno i kakvo mu4enie ponasqte kakto ti taka i maika ti..za edin tiineidjur tova e ogromno izpitanie, o6te ppove4e momi4e...trqbva da potursite pomo6t ot mn blizki hora, ako maika ti se osmeli da predprieme stupkata da se razdelqt ili razvedat...ot cqlata situaciq trqbva da znae6 4e ti nqma6 vina i ne trqbva da se obvinqva6 za ni6to za6toto v slu4aq si slu4aen prisustva6t, v smisul teb prqko ne te kasaqt tehnite sporove vupreki 4e si 4ast ot semeistvoto...obi4ai i podkrepqi maika si no ne dopuskai da se ot4aq6 napulno..znai 4e vinagi moje da e po zle a i kato pogledne6 ot druga strana tova te e nau4ilo da si po silna ot pove4eto tiineidjuri i v jivota ti v bude6te trudno ne6to bi te stresnalo i obezkurajilo.

maybelline
08-18-2006, 17:30
Гадно положение...първо отиди на лекар за ръката,ако има проблем,да ти я оправят.После поговори с майка си.Не можете ли да се изнесете на квартира без баща ти?Или него да изгоните?Това с полицията е добра идея,но го обсъди и с майка си.А за това с приятелите,не се притеснявай - всеки от нас в един или друг момент е отчаян и мисли че няма никакви приятели и че всички са против него.Обаче не е така.На света има много повече хора,на които им пука за теб,отколкото си мислиш.И запомни - не си длъжна да търпиш баща си(още повече щом си на 18).Отиди да живееш при някой друг близък роднина или с майка си се изнесете от дома.Късмет!

Bisollini
08-18-2006, 23:33
MI ako raboti6 hvani se iznesi na kvartira kfo ti puka tukmo nikoi nqma da ti darji smetka za ni6to

приятел
08-19-2006, 09:32
Ако искаш просто напиши 'егология' в 'Google' търсачката и виж какво ще излезе.Ако не друго,поне ще можеш да си обясниш това,което става около теб(вкл. и поведението на баща ти).Пожелавам ти да си жив и здрав . И никога не се предавай.

Peyton
08-19-2006, 12:19
Разбиеа се, че има смисъл винаги има смисъл. Един от вариантите е с майка ти да напуснете дома или друг вариант който несъмнено е труден ти да напуснеш и да си хванеш работа за да се издържаш сама. Просто това не трябва да продължава. Другото, което е да подадете иск за домашно насилие сега законите са много строги спрямо домашното насилие. Несъмнено можете да се справите стига и майка ти да го желае, но ако не просто ще е много по-трудно. И живота не винаги е страхотен просто ще се наложи да преминеш и през това колкото и трудно да е има за какво да се бориш. Предстоят най-хубавите мигове от живота ти .. не се предавай ! И не забраяй не мрази баща си каквото и да ти е сторил трябва да го уважаваш и да помниш, че той и майка ти са ти дали живота.

Peyton
08-19-2006, 12:21
Разбиеа се, че има смисъл винаги има смисъл. Един от вариантите е с майка ти да напуснете дома или друг вариант който несъмнено е труден ти да напуснеш и да си хванеш работа за да се издържаш сама. Просто това не трябва да продължава. Другото, което е да подадете иск за домашно насилие сега законите са много строги спрямо домашното насилие. Несъмнено можете да се справите стига и майка ти да го желае, но ако не просто ще е много по-трудно. И живота не винаги е страхотен просто ще се наложи да преминеш и през това колкото и трудно да е има за какво да се бориш. Предстоят най-хубавите мигове от живота ти .. не се предавай ! И не забраяй не мрази баща си каквото и да ти е сторил трябва да го уважаваш и да помниш, че той и майка ти са ти дали живота.

Sarabi
08-19-2006, 12:34
za kakvo jiveq-ima li smisul?

Ами има смисъл-за да преживееш това и да започнеш нов и по-добър живот.

LoVe_RuSlAn
08-19-2006, 17:28
Podai jalba ili se iznesete s maika ti ili ti sama se iznesi

malkoto
08-19-2006, 20:48
moga da si predstavq kolko ti e trudno i kakvo mu4enie ponasqte kakto ti taka i maika ti..za edin tiineidjur tova e ogromno izpitanie, o6te ppove4e momi4e...trqbva da potursite pomo6t ot mn blizki hora, ako maika ti se osmeli da predprieme stupkata da se razdelqt ili razvedat...ot cqlata situaciq trqbva da znae6 4e ti nqma6 vina i ne trqbva da se obvinqva6 za ni6to za6toto v slu4aq si slu4aen prisustva6t, v smisul teb prqko ne te kasaqt tehnite sporove vupreki 4e si 4ast ot semeistvoto...obi4ai i podkrepqi maika si no ne dopuskai da se ot4aq6 napulno..znai 4e vinagi moje da e po zle a i kato pogledne6 ot druga strana tova te e nau4ilo da si po silna ot pove4eto tiineidjuri i v jivota ti v bude6te trudno ne6to bi te stresnalo i obezkurajilo.

за много от нещата си права! но се съмнявам, че можеш да си представиш, след като не си го изпитала(нищо лично)

зависи...това те прави супер нервен и с адски гаден характер, постоянно склонен към разправии дори и за дребни и незначителни неща! от личен опит ти казвам, че ти се разбива психиката

не искам да те отчаяйвам с думите си, защото всеки проблем си има решение! нали знаеш "накажи глупака с мълчание!" помага или пък се изнесете за известно време до като той ви потърси и ако и това не помогне... трябва да се взимат крайни мерки! Крайни, но решение на проблема и подобряване на живота ти и този на майка ти!!!!