View Full Version : помогнете за всички
Здравейте!аз съм момиче,годините нямат значение.Искам да попитам някой дали знае някоя жена,която се занимава с чародейство и магии в софия и повъзможност от надежда или свобода.Пишете на адрес annggellinna@abv.bg
Благоадря предварително.
пак съм аз.имам в предвид да ми дадете телефон,адрес...
Bisollini
08-18-2006, 13:46
probvai s babata na azis :mrgreen: :lol:
e_l_i_z_a
08-18-2006, 14:15
Момичееее,момиче..НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ!Вместо това си отвори очите и приеми реалния свят такъв,какъвто е.Не винаги всичко става такова,каквото го искаме.Казвам го,защото явно искаш някой да ти прави "любовна магия" или нещо от сорта :lol: Е,ако е така,...как не те е срам?Не бъди егоистка!Ако имаш проблем във взаимоотношенията си с някое момче,обърни се към нас!Може да ти помогнем!Но да си даваш парите на някви откачени бабки...и то само за да почнеш да си внушаваш глупости..ей тва не го разбирам и няма да го разбера!Жалко е,че искаш да се замесваш в такива врели-некипели,които ще направят съзнанието ти на мъгла,а мозъка ти-на боза!Пфу! :smt019
Момичееее,момиче..НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ!Вместо това си отвори очите и приеми реалния свят такъв,какъвто е.Не винаги всичко става такова,каквото го искаме.Казвам го,защото явно искаш някой да ти прави "любовна магия" или нещо от сорта :lol: Е,ако е така,...как не те е срам?Не бъди егоистка!Ако имаш проблем във взаимоотношенията си с някое момче,обърни се към нас!Може да ти помогнем!Но да си даваш парите на някви откачени бабки...и то само за да почнеш да си внушаваш глупости..ей тва не го разбирам и няма да го разбера!Жалко е,че искаш да се замесваш в такива врели-некипели,които ще направят съзнанието ти на мъгла,а мозъка ти-на боза!Пфу! :smt019
Ех... този пубертет... :roll:
MiRaCuLiXbb
08-18-2006, 15:14
А защо точно жена. И бахти що всички врачки са жени, мама им лъжлива и смешна. Кат ги почна някой ден една нема остане.
Да бе да знаеш ние знаем всички врачки в София!Та даже и тези квартали точно!По-добре си разреши проблема тук,отколкото по този тъп,отвратително ПРОСТ начин! [-X
maybelline
08-18-2006, 20:06
Браво!Споделям мнението на e_l_i_z_a.Ако имаш проблем,реши го в реалния свят.Да не мислиш,че някоя бабичка или лелка като ти каже нещо и то ще стане?!Само ще си дадеш парите на вятъра.Знаеш ли какви измамнички са всичките?Направо не е за вярване,но и те трябва семейства да хранят и се възползват от лековерни граждани,които дават пари само и само да чуят каквото им се иска.
Еми тогава дайте ма момичето някой друг съевт.Явно щом иска да прибегне до услугите на магията тя е отчаяно влюбена в някого,който дори не я забелязва.Нея съдете,защото има мн хора в нейното положение,които нямат представа какво да правят.
Здравейте!аз съм момиче,годините нямат значение.Искам да попитам някой дали знае някоя жена,която се занимава с чародейство и магии в софия и повъзможност от надежда или свобода.Пишете на адрес annggellinna@abv.bg
Благоадря предварително.
абе, хахо! ти нормална ли си? какви са тия простотии? знаеш ли колко са опасни такива. и то по различни причини - едни само за да ти измъкнат парите, втори въобще си нямат идея в какво се забъркват с техните "магии" и Бог зное какво могат да причинят, и трето - никога, ама никога недей да правиш на някого магия, макар и тя да е псевдо. ма, моля ти се! простотии... детска работа...
и by the way, не се казва "имам в предвид", а се казва само "имам предвид". това пред в думата за какво ти е? за да сложиш още една представка ли? :smt005 :smt005 :smt005