View Full Version : Ima li veroqtnost....?
Sega mnogo hora 6te me nahokat,znam go no vse pak mai stana leko fal,s priqteliq mi pravihme sex bez prezarvativ(mnogo puti e bilo taka,ne e za 1vi put ,a i sme otdavna zaedno),ta kogato toi trugna da svur6va stana fal vsi4ko se razte4e kum vlagali5teto mi tozi put,e da vzeh si du6 mih se i tn,no se pritesnqvam,ne znam spored vas ima li nqkakuv 6ans,da stane fal!?Molq bez mnoigo uprezi prosto iskam suvet!
Nadelina
08-18-2006, 17:22
Mhm.. ima
abe to 6tom e bez prezervativ 6ans za fal po4ti vinagi ima.ami...kakvo da ti kaja....ili idi na genekolog ili....postinor duo.dano nqma ni6to.
Dobre ,a kakvo 6te kajete za tova 4e spermata stava neaktivna,ako poizvetree taka da se kaje??(tupo,no sum 4uvala za tova)
слухове... тест за бременност, постинор дуо (ако не е твърде късно де) или гинеколог! Тва е! Недей да чакаш, за да не стане твърде късно..
mxm sigyrny sq v teb se razviva edno malko 4ove4e po dobre si napravi test za bremennost.kvo 6a kaze6?
Nadelina
08-18-2006, 17:41
Da .. spermatozoidite umirat byrzo no ako sa izvan vlagalishteto.. a pri teb sa vlezli i v nego.. i dori da si se izmila pak ima veroqtnost..
STIGA STE PUSKALI EDNI I SA6TI TAPI TEMI !!!!!!! PO DQVOLITE TOLKOZ LI E TRUDNO DA SI KUPITE PREZERVATIVI ???
cskamoni4ka
08-18-2006, 18:33
STIGA STE PUSKALI EDNI I SA6TI TAPI TEMI !!!!!!! PO DQVOLITE TOLKOZ LI E TRUDNO DA SI KUPITE PREZERVATIVI ???
Ти пък стига си се заяждал със всички от форума.Някои просто предпочитат да го правят без презерватив и това,че се пускат еднакви теми е вярно,но не всеки има време да седне и да прегледа целия форум дали има същата тема!
По въпроса:Миличка,ако още не са минали 72 часа пий ПостинорДуо за всеки случай,колкото и да не е полезно все пак е по-добре.
Има некав там шанс ама е минимален, мн трудно ще стигне до яйцеклетките... :roll: Не мисля, че си бременна все пак един тест няма да навреди [-( btw и на мен ми се случи веднъж подобно нещо и не забременях така че easy :D but мен на другия ден ми дойде така че нз :-k
cveti_vratsa
08-18-2006, 20:56
Ти незнаеш ли че хората са измисли ли тия кондоми за употреба бе драга,и първото което се прави е да изпиеш хапчета против забременяване
`Death`Whore`
08-18-2006, 20:58
Шансът изобщо не е минимален! Сперматозоидите имат опашчици!
bodil4e_f
08-18-2006, 21:10
слухове... тест за бременност, постинор дуо (ако не е твърде късно де) или гинеколог! Тва е! Недей да чакаш, за да не стане твърде късно..
и аз съм на това мнение!!!
така 4е не се мотай сега в сайта ами действай!
christina_aguilera
08-18-2006, 21:23
ами да,за съжаление има голяма вероятност да си бременна :roll: ако не е твърде късно пий постинор,а ако е-направи си тест,макар 4е това с нищо не ти помага,но поне да си сигурна... :?
svetoslava_sliven
08-18-2006, 23:39
Abe za6to vaob6te pita6 pii hap4e i si kupi prezervativi.Iaz pravq s pr si seks bez prezervativ no si piq protivoza4ata4ni nemoje6 da raz4ita6 vinagi na kasmeta si i na tapisluhove.
bulgarche
08-18-2006, 23:47
Има, но за пръв път и аз ще кажа, че няма нужда да се притесняваш толкова много :) Все пак биди по-предпазлива