View Full Version : VaPr0s Za m0m4eTa
nqkoga 4udili li ste se dali ste po dostoen, krasiv s po qko tqlo i po gotin (abe po qk, takiva raoti) ot bif6iq na gajeto vi? az otvreme na vreme se 4udq za takifa raboti i iskam da razbera ama neam namerenie da q pitam. primerno koi e po dobar f legloto i takiva m16tki glavobl1skanici. ta taka de nqkoi 4udi li se za takiva raboti osven mene?
DiF-i-KrasiF
08-18-2006, 21:32
tova e dosta glupavo... nikoga ne sum se sruvnqval s bif6iq na moita priqtelka... 6tom e s mene sega a ne s nego zna4i... otgovora e qsen...
Mikohito
08-18-2006, 21:40
Това е глупаво да се сравняваш с бившия й щом сега тя е с теб значи те обича и не би трябвало да те вълнува какъв е бил бившия й.
SlipKnoT-Fan
08-18-2006, 22:05
Това е глупаво да се сравняваш с бившия й щом сега тя е с теб значи те обича и не би трябвало да те вълнува какъв е бил бившия й.
Така е, но ако си прекалоне любопитен може да я попиташ под формата на закачка или шега :)
da be pravi ste ama primerno 4udno mi e kat si legnem i me poogleda iskam da znam dali nqma da si kaje "wow tos e mn po zle f tqlo i taka na tatak" toest ako e sviknala na ne6to qko a az i predloja ne6to po smotano da ne ostane razo4arovana... tova e
Човеко много мислиш, остави се на вълната. Както казаха глупаво е да се сравняваш