Влез

View Full Version : ne go e pravila predi...

DiF-i-KrasiF
08-18-2006, 21:51
na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...

WindWaker
08-18-2006, 21:54
ne sym bil s devstveno momi4e, ne bih i mogyl da ti dam syvet kak da e nezabravimo, ama samo iskam da spodelq 4e se radvam 4e se sa ostanali takiva momi4eta

taina:(
08-18-2006, 21:55
da naistina opitai se da napravi6 tozi moment nezabravim za neq, ne kato moia parviq :( napih se i edin 6iban narkoman me 4uka na keq dori ne si spomnqm :cry:

08-18-2006, 21:58
na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...

e 4ovek u6 si go prail s nqkvi otvoreni(nahakani) momi4eta pak nas pita6 ko daprai6 :-k :-k

eto kakvo mislq as : ako si tragnal s neq samo zada q Ebe6 po4ni da i pokazva6 nqkvi 4uvstva takiva deto 6te q nakarat da ti povqrva badi mn mil pravi mn raoti za neq i 1 sedmica nqkade si trai ne prikazvai za sex vse edno hodi6 s neq ot lubov i nakraq 6te q natisne6 i nevqrvam da ti otkaje

ako ima6 4uvstva kam neq : mi pravi sa6toto samo 4e ..............ne q zarqzvai nakraq :smt005

ai uspeh Lyv s teb sam !

Nasindo
08-18-2006, 21:59
da naistina opitai se da napravi6 tozi moment nezabravim za neq, ne kato moia parviq :( napih se i edin 6iban narkoman me 4uka na keq dori ne si spomnqm :cry:

Да сме те карали да се напиваш А?
Тоя пич (джанката или там къфто е бил) сигурно след тва и не те е погледнал ,ама все пак то ти и не си заслужаваш ](*,) [-X :-({|=

DiF-i-KrasiF
08-18-2006, 22:20
emi nie hodim ot suvsem skorooo... no mislq 4e 4uvstvata si gi imame... i ve4e govorihme na tema sex... trqbva da me razberete... iskam naistina da se 4uvstva perfektno... no fakta 4e ne go e pravila predi me pritesnqva... 6toto ne sum go pravil s takova momi4e... :|

WindWaker
08-18-2006, 22:21
kvoto i da pravi6 - znam 4e da si nejen i da go prai6 bavno - mn bavno sys sigurnost e dobyr syvet. za drugoto - neka ti otgovorqt momi4etata. vseki slu4ai leglo ot rozi i princ na bql kon nqma da e de ama nali

Paduan`
08-18-2006, 22:24
nqma strashno
prosto trqbva da si malko po-turpeliv
aaa nezabravimo .. ne mojesh da go napraish - tq nqma go zabravi de
ama she e razdraznitelna ot nervi i bolka - tva vse pak e mnogo golqma greshka
vednaga sled tva moje i da ima chuvstvo za vina
na mene sled 1viq put na neq tq ne mi govori s chasove :P
ama ne se kosi
minava
e na drugiq den me kani u tqh i mi napravi pizza
relax :lol:

full-lips-
08-18-2006, 22:27
mi ne e nakarai q da sa 0tpusne bydi mil..p0kaji i che si wnimatelen i bydi takyf wyzbudi q.. d0bre..,p0-d0bre shi i e.. sled t0wa a i prez cql0t0 wreme i 0bryshtai mn wnimanie ai uspeh :)

bulgarche
08-18-2006, 22:42
ne sym bil s devstveno momi4e, ne bih i mogyl da ti dam syvet kak da e nezabravimo, ama samo iskam da spodelq 4e se radvam 4e se sa ostanali takiva momi4eta
Съгласен

Инъче само едно ще ти кажа - бавно и нежно

just F
08-18-2006, 23:12
Gledam 4e se radvate 4e ima momi4eta koito ne sa go pravili do 16 godi6na (v slu4aq) vuzrast.

A az sum na 17 i polovina i o6te ne sum. Kakvo mislite po vuprosa.
btv ne sum grozna ili ne6to takova, naprotiv-simpati4na sum i ne sum zadrustena nito nqkoq super sduhana. I si imam priqtel.
No mi e interesno da razbera kakwo mislqt mom4etata za devstwenite momi4eta nad 16godini primerno.

A po temata, ne mislq 4e moga da dam kompetentno mnenie.

Inzaghi
08-18-2006, 23:29
Gledam 4e se radvate 4e ima momi4eta koito ne sa go pravili do 16 godi6na (v slu4aq) vuzrast.

btv ne sum grozna ili ne6to takova, naprotiv-simpati4na sum i ne sum zadrustena nito nqkoq super sduhana. I si imam priqtel.
No mi e interesno da razbera kakwo mislqt mom4etata za devstwenite momi4eta nad 16godini primerno.

Мисля, че е хубаво да се пазат.......не обичам да бъде с някои курвички,които са спали с почти всеки

SweetBunny
08-18-2006, 23:35
Бъди бавен, мил и нежен с нея, целувай я постоянно - по устните, бузките, гушката...
Гушкай я...докосвай я...можеш по време на любовната игра да и кажеш, че я обичаш :) Не бъди груб и не о4аквай да почне да ти духа или да е игрива...Kaто почнете секса, правете го бавно, защото ЩЕ Я БОЛИ :( ... и от време на време я {} :-)
И задължително да купиш презервативи, които са по-овлажнени (като Lifestyles - Pleasure Warming), защото ако презервативите са сухи, нея ще я боли двойно повече....
Тя ще си помни този ден, така че опитай се да си по-нежен и да й показваш, че я обичаш ;-)
Не винаги ще е така, следващите пъти може и по-страстен да си \:D/

alkobalko
08-19-2006, 07:27
Бъди бавен, мил и нежен с нея, целувай я постоянно - по устните, бузките, гушката...
Гушкай я...докосвай я...можеш по време на любовната игра да и кажеш, че я обичаш :) Не бъди груб и не о4аквай да почне да ти духа или да е игрива...Kaто почнете секса, правете го бавно, защото ЩЕ Я БОЛИ :( ... и от време на време я {} :-)
И задължително да купиш презервативи, които са по-овлажнени (като Lifestyles - Pleasure Warming), защото ако презервативите са сухи, нея ще я боли двойно повече....
Тя ще си помни този ден, така че опитай се да си по-нежен и да й показваш, че я обичаш ;-)
Не винаги ще е така, следващите пъти може и по-страстен да си \:D/
Много добре го каза. Най-важно е търпението. Бъди мил и нежен. Говори и, питай я как се чувства, дали и е приятно. Възбуди я много, за да не я боли толкова. Целувай я, кажи и че я обичаш. И не се панирай от болката, спор няма ще я боли, но не е непоносима болка. И най-важното, не го правете, ако след това ще я зарежеш веднага, ще я нараниш много.

krem4et0
08-19-2006, 10:53
Незабравим означава с добро отношение,нежно и мило,да и показваш с всеки жест,че е специална.А да също да не е претупано и да е на спокойствие без хора наоколо.Бъди много търпелив и много любовна игра му е майката.Най-малко 1 час.

CaSsPeR
08-19-2006, 11:27
Zagaseni lampi neprekalqvai s sve6tite ma neka ima hubavi satenenei 4ar6avki priqtno 4erveno vino leka bavna spokoina i romanti4na muzika mn lubovna igra za poredrazpolagane i t.n ot nai skupite prezarvativi za da e nai sigurna i vsi4ko koeto moje6 da dade6 ot sebesi

AlBundey
08-19-2006, 11:41
16 годишно момче едва ли може да направи незабравим 1вия път на девствено момиче защото едва ли има толкова опит.

krem4et0
08-19-2006, 12:47
AlBundey не е в това проблемът.Всеки първи път си е малко или много незабравим.Ама 1 момиче не трябва да тръгва с голямата кошница.Аз така бях-знаех,че и двамата сме без грам опит,знаех,че ще ме боли,знаех,че ще има кръв(за радост тя липсваше).Знаех също,че кеф няма за изпитам,а и знаех че няма да е дълго.по този начин бях психически подготвена за 1 не до там готино изживяване.Е повечето от очакванията ми се оправдаха,даже стана и по-добре от очакваното.за това съм доволна от първия си път,че не беше болезнен,че не виках на умряло,че нямах кръв и че беше с човек,който имаше страхотно отношение и до днес е с такова.Всеки път ме пита как съм има ли проблеми и се съобразява със ситуацията.Това именно прави специален 1 секс-отношението на партньора,който не те възприема като 1 дупка,а като човек!

Atula
08-19-2006, 12:59
Nqkoi put kato ste samo dvamat is e celuvate i q pogledni v ochite, kaji i: Ti si mnogo krasiva, bih napravil vsichko, za da se chuvstvash dobre s men. Celuni q nejno i ot men da znaesh, gotova e. Vajno e da q karash da se chuvstva vajna i specialna. Purviq put, kogato go pravite q pitai: dobre li si? pone nqkolko puti i ako tq kazva : ne , obache ti vijdash che ne e dobre i q boli prosto spri. Sled tova zaduljitelno q pregurni, celuni q i q hvani za ruka, dori navika ti da e da skachash ot legloto i da otivash da qdesh ili da se kupesh.

еstel
08-19-2006, 14:24
Първо поговорете с нея-от какво точно се страхува.Кажи й че болката ням да бъде голяма обясни й какво точно ще стане.При жените психическата нагласа е най-важна.

08-19-2006, 14:55
с 2 пръта напред-назад и готово :mrgreen:

bat_stef
08-19-2006, 20:43
първо разбери дали е готова да се раздели с девственноста си,тогава предприемай действия.
Иначе преди да я отвориш,направете си някаква любовна игрица,за да се възбуди,при което ще е по-малка болката.Надявам се,знаеш кога едно момиче е възбудено
Успех :)

LilAngel
08-19-2006, 21:11
Мисля, че е хубаво да се пазат.......не обичам да бъде с някои курвички,които са спали с почти всеки

da, NO! ima dosta momcheta koito ne iskat devstvenite momicheta na po 17-18-19 god. ako mojesh obqsni mi zashto

hforce
08-19-2006, 21:23
nqma strashno
prosto trqbva da si malko po-turpeliv
aaa nezabravimo .. ne mojesh da go napraish - tq nqma go zabravi de
ama she e razdraznitelna ot nervi i bolka - tva vse pak e mnogo golqma greshka
vednaga sled tva moje i da ima chuvstvo za vina
na mene sled 1viq put na neq tq ne mi govori s chasove :P
ama ne se kosi
minava
e na drugiq den me kani u tqh i mi napravi pizza
relax :lol:

tva mi zvu4i poznato :lol:

pi4 ako e devstvene nqma kak da ispita toq kef koito 6te e sledva6tite puti 6tot 6te q boli i 6te e nervna kakto kaza kolegata, no vse pak bavno i nejno vur6i rabota v taq situaciq

08-22-2006, 15:18
i az se radvam

GothicGirl
08-22-2006, 15:46

извинявай, но щом се хвалиш с колко и какви си бил..следователно трябва да нямаш проблеми с това..ти сам трябва да измислиш как, ти я познаваш...

Консултанта
08-22-2006, 21:06
Пич,ръгай там бе кви са тия глупости ! Бъди мил и нежен бля бля бля,играйте един шах преди да я надупиш,после Не се Сърди човече (или наеби човече) гледайте някой романтичен филм,разходете се по плажа под лунна светлина и съзерцавайте звездите...

Алелелелле хахахах

Ся слушай батко си. Надупваш,ръгаш... ефекта е същия като при горното ! Хуя си е хуй бе момче ! Като й подариш роза пак ще е хуй и пак ще ръга !

До мацката дет са я опънали на кея : Е ,яко ли беше поне де ? :)

Консултанта
08-22-2006, 21:10

da, NO! ima dosta momcheta koito ne iskat devstvenite momicheta na po 17-18-19 god. ako mojesh obqsni mi zashto

Щото за толкова много време им е изсъхнала пут**** много ясно ! И щом още е девствена на тая възраст значи е ебаси захлупената овца,толкова е задръстена,че никой вече не я иска и ше си пукне стара мома (сериозно говоря) а тоя дето се кефи на бабички и 50-годишни девствени моа успех да му пожелая.... според мен тва е момиче под прикритие с мъжки ник и заблуждава тука,че момчетата винаги искат девствена... да,искаме девствена ама на 15-16... девствена на 19 ? Ай сиктир бе ! :shock: Тва е като презряла диня,направо съсухрена ! Бляк... отивам да драйфам !

expl0de
08-22-2006, 23:11

Ми както си решиш,лично мнение е,че секса играе голяма роля в любовта,сближава хората,истинска любов без секс няма по мое мнение,обратното също важи секса е най-хубав,когато има чувства.
А на пича да му кажа,че първия път може да не стане и ще трябва много да й повтаря,че не е виновна и такива неща.

beb4o_bu
08-22-2006, 23:36

извинявай, но щом се хвалиш с колко и какви си бил..следователно трябва да нямаш проблеми с това..ти сам трябва да измислиш как, ти я познаваш...
Не мисля, че има значение, с колко е бил, щом не е бил с девственица. Замисли се... жените, с които е бил са имали доста опит, а и да не е доста, пак е нещо. С девствено момиче е съвсем друго. Не съм момче, но не ми е трудно да си го представя. Трябва да знаеш как да я предразположиш, да направиш така, че да не я боли толкова много, да го направиш незабравимо... и т.н. При една жена с опит на дали непременно се е съобразявал с това.

gery_to
08-22-2006, 23:49
Triabva purvo mnogo dobre da ia vazbudish za da moje da ia boli po malko!kakto kazaha vsichi-triabva da si mnogo mil,nejen,vnimatelen.....dokato go pravite govori s neia,pitai ia dali ia boli i kakvo izpitva,izberete i poza koiato shte e po udobna za neia.triabva dobre da ia predrazpolojish,shtom e chakala dosega istinkiq i shtom se e pazila znachi triabva da si zaslujish tova che e izbrala teb za purvi!I poviarvai mi kakto i da se spravish shte napravish tozi moment nezabravim zashtoto vse pak nie momichetata dosta trudno zabraviame purviq put!