PDA

View Full Version : daliii mi izneverqva

08-18-2006, 23:55
vupros4eto mi e malko glupavo :? zna4i naskoro 4etoh nqkakvi maili v poshtata na gadjeto mi i tam vidqh 4e sa si pisali s drugo momi4e ot plovdiv mai be6e neshta ot sorta na milo mili4ko lipsvash mi ... toi be6e na neshto kato ekskurziq izvun grada si i beshe s dosta hora ta tam qvno vsi4ki mnogo se spriqtelili i sega si prashtat mail4eta toi na vsi4ki nali im kazva 4e mu lipsvat 4e iska da gi gushne tam prashta im celuvki razni takiva (samo na momi4etata) na ednoto kakto kazah mu govori na milo mili4ko pro4etoh i edno neshto "durjah se otvratitelno nali" tova v papkata s izprateni na men kogato mi go kazva po princip mi pravili sme si nashte raboti :) imashe drugo sus zaglavie ot tvoqta julieta .. li4i si 4e dosta ot neinite pisma sa iztriti... v edno izprateno ot nego pismo pishe 4e vsi4ki mu lipsvali no tq nai mnogo :( :S btw vednuj mu bqh kazala 4e sum mu vlizala v poshtata kato mu nalu4kah parolata i toi q smeni i ne mi q dade pak i sega sushto ne znae 4e q imam pak q nalu4kah ..... suznavam 4e ne e trqbvalo da mu vlizam v poshtata no ...
ta vie kak smqtate ? izneverqvali mi?

NaDuFcHe
08-19-2006, 00:13
Za v momenta nemojehs da budehs sigurna no qvno na taq ekskurziika ili ti e izneveril ili prosto e stanl mnogo blizuk s tova momiche nqma nishto losho v tova da i pishe milo milichko i tn...A osven tova ako pitahs men po dobre spri da mu se rovish v poshtata zashtoto taka samo shte go zagubish

08-19-2006, 00:18
toi hodi na taq ekskurziq s edna negova sau4eni4ka ta s neq si govorihme i tq kaza 4e e 100% sig. 4e ne mi e izneverqval no za sega ne znaela ... vse pak si pravq nqma mu se rovq iz poshtata ...

NaDuFcHe
08-19-2006, 00:20
Shtom e negova sauchenichka znachi po veroqtno e da go prekriva ili neshto takova...Nemojesh da budehs sigurna a dori da ti e izneveril gledai da ti go kaje toi samiq i da obeshtae da ne go pravi pak

alkobalko
08-19-2006, 06:55
Момичето ти е казало, че не ти изневерява. Ти никога няма да бъдеш напълно сигурна. Ако му имаше доверие нямаше да му ровичкаш из пощата. Момчето с право ти се е разсърдило. Престани да четеш писмата му. според мен няма нищо между тях, просто са станали много близки, в което няма нищо лошо. Ако има нещо ти първа ще разбереш, защото го познаваш най-добре.

Chiana
08-19-2006, 09:52
Абе, аз ли съм най-сбърканата оттук или нз...? Защото ако прочета, че с някое момиче си е писал на "миличко", ще го разчастя! Най-малкото, което е, ще съм му бясна и страшно обидена и наранена! И ще му взема тока, докато не ми каже и най-малката подробност, коя е тази. Пък с нея отделно ще се разправям... А ти седиш и се чудиш коя е тя и дали ти изневерява!
1. Щом си е сменил паролата, когато си му казала, че си я налучкала, значи не иска да му влизаш в пощата => има нещо, което крие от теб, защото ако си имате пълно доверие, ще си влизате преспокойно в пощите. Приятелят ми ми знае паролата и ми е влизал в пощата, и аз му знам неговата и той ми е показвал всичко в пощата си. Знам му даже юзърите в скайп, с които си пише. Той веднъж ми се беше разсърдил, защото в пощата ми имаше снимка на някакъв. Аз даже не помня кога съм си чатила с него и кой е той. А ти не му се сърдиш, защото системно си пише на миличко с някаква?! На твое място бих си поговорила с него още сега... Нз явно аз съм най-сбърканата от всички ви... :shock:

AnN_G
08-19-2006, 09:58
toi hodi na taq ekskurziq s edna negova sau4eni4ka ta s neq si govorihme i tq kaza 4e e 100% sig. 4e ne mi e izneverqval no za sega ne znaela ... vse pak si pravq nqma mu se rovq iz poshtata ...
Моля моля,без такива съученички! [-X Да ти припомня ли че тя е НЕГОВА съученичка,я помисли-няма ли да го прикрие,а?!По-добре си поговори с него за екскурзията,намерил ли е нови приятели,започни темата като ти разкажеш за някоя твоя екскурзия преди да тръгнете на която си имала по-...такива преживявания с някое момче.Кажи му,че не би го повторила,защото го обичаш,и ако пак ходиш на ексурзия много ще ти липсва.

AnN_G
08-19-2006, 09:59
Ако не друго,поне съвестта му ще се обади!

NaDuFcHe
08-19-2006, 10:04
Aaa Chiana ne si samo ti az shtqh da sum otkachila daje mojebi i da sme skusali veche,obache nachina po koito tq e rabzrala e super tup v smiusl nikoi nqma pravo da se rovi v lichnite enshta na nqkoi ako ne mu e priqtno..Shtom si e smenil pass znachi neiska tq da chete vsichko vseki ima pravo na lichno prostranstvo v koeto nikoi da ne se burka...Moje da pogovori s nego no predi tova da izmisli otkude da kaje che e nauchila za tezi pisam

sherry
08-19-2006, 10:08
Незнам дали ти е изневерил, може да не се е стигнало до това, но ми се струва странно и гадно да си говори така с това момиче. А и си е сменил паролата, значи е криел малко или много нещо от теб :shock: Това е много неприятно. Защо не поговориш с него, няма право да лъже така и да се сваля с други, че чак да им пише, че му липсват :shock:

cskamoni4ka
08-19-2006, 10:37
Изневерява ти!

Chiana
08-19-2006, 10:41
Да, така е, имате право. Наистина начинът, по който е разбрала, е глупав. Преди половин година, когато го направи това нещо приятеля ми, мен ми стана малко кофти. Казах му: "е, добре де, писе, защо не ми каза, че искаш да ми видиш пощата? Аз щях да ти покажа всичко. Няма смисъл да го правиш тайно от мен." Та от тогава незнам дали е влизал, не съм и се интересувала, но нито съм си сменяла пас, нито нищо. Защото знам, че няма да намери нищо подозрително в пощата ми, освен пасове на регистрации и мейли за отговори по тема. И не крия нищо. Както и аз в неговата няма да намеря нищо, освен реклами и пасове.
Според мен, ако тя го помоли да й покаже пощата си, той ще й я покаже. Ако не крие нищо. Да му каже: "Милооо, искам да ти видя пощата! - Защо? - Еми ей така, от любопитство, любопитно ми е с кого си пишеш :Р " Ако мен ме попитат така, веднага бих показала всичко. Но ако крия нещо, което не искам да бъде прочетено, то тогава ще овъртам. :roll:

sherry
08-19-2006, 10:51
Да,наистина,ако работата му беше чиста,нямаше да си крие пощата...Аз знам паролата на пощата на приятеля си и той знае моята и няма проблем,защото и двамата знаем,че не крием нищо един от друг...

luda`flirtajika
08-19-2006, 11:02
Момичето ти е казало, че не ти изневерява. Ти никога няма да бъдеш напълно сигурна. Ако му имаше доверие нямаше да му ровичкаш из пощата. Момчето с право ти се е разсърдило. Престани да четеш писмата му. според мен няма нищо между тях, просто са станали много близки, в което няма нищо лошо. Ако има нещо ти първа ще разбереш, защото го познаваш най-добре.

podkrepqm

ista
08-19-2006, 11:31
ей за това, момичета, никога не ровете по SMSите и e-mailите на гаджетата си. и не само за момичетата, де. щото винаги ще има нещо таково, което ще породи подозрения... знам, и аз го правя, но както многократно съм повтаряла, вече не ми пука... и да ми изневеява - какво от това?

08-19-2006, 12:57
Според мен, ако тя го помоли да й покаже пощата си, той ще й я покаже. Ако не крие нищо. Да му каже: "Милооо, искам да ти видя пощата! - Защо? - Еми ей така, от любопитство, любопитно ми е с кого си пишеш :Р " Ако мен ме попитат така, веднага бих показала всичко. Но ако крия нещо, което не искам да бъде прочетено, то тогава ще овъртам. :roll:

taka i napravih ta toi mi dade passa si i kato vlqzoh toi be6e iztril vsi4ki izprateni pisma i mislq 4e nqkoi pisma ot neq sushto lipsvaha no ne sum sig :? :cry:

08-19-2006, 13:06

taka i napravih ta toi mi dade passa si i kato vlqzoh toi be6e iztril vsi4ki izprateni pisma i mislq 4e nqkoi pisma ot neq sushto lipsvaha no ne sum sig :? :cry:

da iztriti sa vsi4ko ot izprateni i sega ot neinite pisma sa ostanili 3 4 v koito nqma nishto :smt010

08-19-2006, 15:14
Chiana ne si ti nai-sb1rkanata spox,6tom napravih ogromen skandal na biv6iq za tova 4e govore6e s edna negova fr a na men ne mi obr16ta6e vnimanie cqla sedmica ne mu govorih....Ta po temata spored men toi ti izneverqva 6tom e semenil parolata si a posle kato ti q e dal e iztril syob6teniqta si ti kak misli6...Pomisli malko i 6te stigne6 sama do izvode po -dobre govori s nego [-X

CrazyWitch
08-19-2006, 15:25
Аз мисля, че да. Защо не му кажеш, че знаеш и просто да решева с коя, ще е. Да видим тогава ти ли ще му липсваш повече или Жулиелита.

Chiana
08-19-2006, 15:25
Направи се на чукната. Кажи, че си ги видяла тия писма. Той ако каже "Няма такова нещо", ти кажи : "Еми значи си ги изтрил преди малко" Възможно е, уж че нещо се е бъгнало и не са се изтрили веднага. Или пък направо си му кажи. Кажи му всичко! И после му искай обяснения. Доста вероятно е да ти изневерява. Пък и щом ги е изтрил писмата... Ако бяха просто приятелски писма, то нямаше да ги крие от теб. Нз, според мен той много лесно може да научи дали си му влизала в пощата. То си има история на пощата, в която си пише кой кога с какво IP е влизал в пощата. Това е. Затова му кажи. Кажи му:
"Изкуших се да ти вляза в пощата и прочетох еди си какво си. Съжалявам, обаче ми дължиш обяснение. Каква е тая и т.н. "
Говори с него. Влизането в пощата не може да се равнява на евентуална изневяра.

He3HauKa
08-19-2006, 16:34
qvno na ekskurziqta e imal neshto s tova momiche .... kakvo da ti kaja nai dobre pogovori s nego,nablegni na ekskurziqta no predi tova procheti vsi4ki pisma,ne mu kazvai che imash parolata ...

Eleonora
08-19-2006, 16:50
Ми не знам, абе траа да си го разпиташ момчето.Ние не можем да ти кажем.Уреди се с него, е щом ги е изтрил,тука се хваща съмнението...пък може да са си близки приятели.Щото ние с най-добрия ми приятел си говорим на"слънце" :wink:

08-19-2006, 21:00
eto kakvo stana :? kazah mu 4e sum mu 4ela poshtata po rano i 4e znam 4e e iztril nqkoi pisma toi kaza 4e si bil 4istil poshtata kazah mu 4e ne mi e priqtno da govori taka na drugo momi4e toi nishto ne kaza napomnih mu za onova "lipsvate mi vsi4ki no ti nai mnogo" kaza 4e tova bilo taka zashtoto s neq bili v 1 grupa napomnih mu i za onova "durjah se otvratitelno nali" i toi kaza 4e tova bilo zashtoto puskal kofti shegi zatova popital :? vie kak mislite dali kazva istinata :cry:

Nasindo
08-19-2006, 21:48
vupros4eto mi e malko glupavo :? zna4i naskoro 4etoh nqkakvi maili v poshtata na gadjeto mi i tam vidqh 4e sa si pisali s drugo momi4e ot plovdiv mai be6e neshta ot sorta na milo mili4ko lipsvash mi ... toi be6e na neshto kato ekskurziq izvun grada si i beshe s dosta hora ta tam qvno vsi4ki mnogo se spriqtelili i sega si prashtat mail4eta toi na vsi4ki nali im kazva 4e mu lipsvat 4e iska da gi gushne tam prashta im celuvki razni takiva (samo na momi4etata) na ednoto kakto kazah mu govori na milo mili4ko pro4etoh i edno neshto "durjah se otvratitelno nali" tova v papkata s izprateni na men kogato mi go kazva po princip mi pravili sme si nashte raboti :) imashe drugo sus zaglavie ot tvoqta julieta .. li4i si 4e dosta ot neinite pisma sa iztriti... v edno izprateno ot nego pismo pishe 4e vsi4ki mu lipsvali no tq nai mnogo :( :S btw vednuj mu bqh kazala 4e sum mu vlizala v poshtata kato mu nalu4kah parolata i toi q smeni i ne mi q dade pak i sega sushto ne znae 4e q imam pak q nalu4kah ..... suznavam 4e ne e trqbvalo da mu vlizam v poshtata no ...
ta vie kak smqtate ? izneverqvali mi?

ne sme gadateli vse pak... ama spored men ... flirtuva s tova momi4e ,a znae li se kakvo moje da e imalo na exkurziqta :-k :mrgreen:

Chiana
08-20-2006, 08:19
Ох, мила, какво да ти кажа... 100% премълчава нещичко. Нз дали ти е изневерявал, но със сигурност изпитва симпатии към това момиче. Според мен трябва сериозно да си поговорите... А и бъди малко по-тросната. Прекалено си добричка с него.. :-k

lindeman_
08-20-2006, 08:26
ами ако не се ебеш яко, сигурно ще ти изневерява ....

koalka
08-20-2006, 14:05
Za v momenta nemojehs da budehs sigurna no qvno na taq ekskurziika ili ti e izneveril ili prosto e stanl mnogo blizuk s tova momiche nqma nishto losho v tova da i pishe milo milichko i tn...A osven tova ako pitahs men po dobre spri da mu se rovish v poshtata zashtoto taka samo shte go zagubishНяма нищо лошо ли?Ти чуваш ли се?Не мога да приема,че ако момче и момиче са приятели могат да си говорят такива неща.Тя ли да го загуби?А той какво прави?Губи нея малко по малко.Малко е гадно,че си му бъркала в пощата,но ако не го беше направила щеше да те лъже още.Не знам дали ти е изневерил-само той си знае,ама аз не мога да приема,че говори така на някоя и му е безразлична.

08-20-2006, 14:54
ами ако не се ебеш яко, сигурно ще ти изневерява ....

Ти искаш ли някой да те наебе яко.Както виждам тука не става въпрос за ебане

08-20-2006, 15:04
Ако му имаше доверие:
1-во нямаше да му ровиш в пощата и
2-ро нямаше да пускаш тази тема.

cskamoni4ka
08-20-2006, 15:34
Ако му имаше доверие:
Да,така е!..Но явно е имала основание да му няма доверие както виждам..

08-20-2006, 15:51
Ако му имаше доверие:
Да,така е!..Но явно е имала основание да му няма доверие както виждам..

Е какво е направило момчето пък не разбирам.Сближил се е с хората.Кво лошо има да напише че иска сичките да ги изпонацелува.След като целува гаджето си какъв е проблема ???

kimi_raikonen
08-20-2006, 20:02
Ми какво да ти кажа.99 % съм сигурен че не ти изневерява.Не знам що за хора сте ако ровите из личните неща на хората.Преди време един мой приятел на 22 получи смс от някакво момче което той беше записал като Мони (Мануил) И неговата приятелка му взела телефона и прочел.Скъпо педерастче мило , обичам си те.Честит ден на педерастчетата.И да не забравиш за довечера.След което тя скъсала с него.Ама смс-а е шега.И кво праим тогава.Ако той се шегува или нещо от сорта?Помисли си?А също си помисли обичаш ли го вече?След всичко което мислиш че ти е причинил.Лека вечер и успех

08-20-2006, 20:34
Не знам що за хора сте ако ровите из личните неща на хората.Ако той се шегува или нещо от сорта?

da taka e ne e priqtno no sled kato toi ne krie nishto zashto da ne znae passa?? kude e problema? i shega sushto moje da e no ...... az ne nari4am priqtelite si taka.......