PDA

View Full Version : nemoga da stigna do orgazam! :(((

Sssssexy{P}Baby
08-19-2006, 08:10
az sam na 18 god ot 1 god vodq polov jivot,no nito vednaj ne sam uspqla da stigna do orgazam.kakvo li ne opitvahme i frenska liubov i nejnost i....no ni6to.

dglfkjghdkjh
08-19-2006, 08:21
moita ubavica e su6tata
ot godinai polovina pravim sex i nqma vaginalen orgazum
ima samo klitoren
kaji na priqtelqt si da ti pravi pove4e frenska lubov
i da znae 4e purviq put stava mnogo bavno da se vuoraji s tarpenie za 30 - 40 minuti
i ti mu pomogni da nameri na koe mqsto nai ti haresva predpolagam 4e malko po nisko ot klitora
i poneje ne moje das e koncentrira samo na edno mqsto ti se murdai i toi da ostava na mqstoto kadeto nai ti haresva
a do caginalniq orgazum ne moje nikoi da vi dokara dokato vie ne go iskate
i nai golemiq polov atlet da vi dokarat s 30 santa pi6ka
dokato vie ne se celite v orgazum dokato pravite sex nqma da stane
JELANIE TRQBVA DA IMA O:)

ista
08-19-2006, 08:29
напълно съм съгласна, че трябва да поработите малко повече върху френската... иначе, специално за вагиналния оргазъм. има изследвания, които доказват, че една жена не може да изпита истински оргазъм до 27 тодишна възраст. и това, естествено, си има обяснение. става дума за една жлеза, която "узрява" около тази възраст и започва да отделя хормони. иначе... не става. с много мой приятелки съм говорила, включително и с майка ми, и всичките казват, че това наистина е така.

the_man
08-19-2006, 09:02
напълно съм съгласна, че трябва да поработите малко повече върху френската... иначе, специално за вагиналния оргазъм. има изследвания, които доказват, че една жена не може да изпита истински оргазъм до 27 тодишна възраст. и това, естествено, си има обяснение. става дума за една жлеза, която "узрява" около тази възраст и започва да отделя хормони. иначе... не става. с много мой приятелки съм говорила, включително и с майка ми, и всичките казват, че това наистина е така.

az p1k moga da ti kaja 4e tova za jlezata ne e nap1lno vqrno. e ima istina no edna jena pod 27 moje da izpita vaginalen orgaz1m. istinata e takava 4e v1tre v samoto vlagalishte ima mn malko setivni receptori.dale4 po malko ot tezi po klitora i sramnite ustni. i prosto trqbva dale4 po golqmo tarpenie i jelanie. ina4e ima 2 jestoki to4ki to4no do klitora na po okolo santimetar ot nego vav lqvo i dqsno. nasitina sa mn dobri nabludaval s1m reakciqta na moqta kogato "raboteh" varhu tqh. cakata e jelanie ili ako ne stava s jelanie si zemete vibrator.... alalniq sex s16to moje da pomogne

Nasindo
08-19-2006, 09:17
az sam na 18 god ot 1 god vodq polov jivot,no nito vednaj ne sam uspqla da stigna do orgazam.kakvo li ne opitvahme i frenska liubov i nejnost i....no ni6to.

q mi kaji -> kato mastrubirash svar6vash li :-k ?

Sssssexy{P}Baby
08-19-2006, 09:35
ami kato mastrubiram mi stava mnogo hubavo po edno vreme use6tam 4e 6te se prasna i 4e salzi 6te mi potekat edno takova naprejenie use6tam no pak ne svar6vam :cry:

Nasindo
08-19-2006, 09:45
ami kato mastrubiram mi stava mnogo hubavo po edno vreme use6tam 4e 6te se prasna i 4e salzi 6te mi potekat edno takova naprejenie use6tam no pak ne svar6vam :cry:

spokoino... spored men pri4inata poradi ,koqto ne svarshvash e ,4e po vreme na sex i na mastrubaciq ti si mislish ne6to ot roda na "az ne sam svarshvala ,nqma da moga i da svarsh pak" ... spored men s godinite 6te zapo4nesh da svarshvash ...a i vse pak jenite zapo4vat da izpitvat ISTINSKI orgazam ot 20-25g. vazrast ! O:)

ista
08-19-2006, 10:04

az p1k moga da ti kaja 4e tova za jlezata ne e nap1lno vqrno. e ima istina no edna jena pod 27 moje da izpita vaginalen orgaz1m. istinata e takava 4e v1tre v samoto vlagalishte ima mn malko setivni receptori.dale4 po malko ot tezi po klitora i sramnite ustni. i prosto trqbva dale4 po golqmo tarpenie i jelanie. ina4e ima 2 jestoki to4ki to4no do klitora na po okolo santimetar ot nego vav lqvo i dqsno. nasitina sa mn dobri nabludaval s1m reakciqta na moqta kogato "raboteh" varhu tqh. cakata e jelanie ili ako ne stava s jelanie si zemete vibrator.... alalniq sex s16to moje da pomogne

така... не съв казала, че едно момиче не може да се постигне вагинален оргазъм докато не навърши 27 години. и това за рецепторите също е вярно, а просто самият клитор е мястото, където нервите се свързват и се натрупват на едно място. за това е толкова чувствително това място. и, това, че ти си установил това при твоята приятелка, не значи, че при всички момичета е така.

WindWaker
08-19-2006, 10:32
no ne zna4i i 4e vseki trqbva da 4akat i da se nadqvat na opredelena 20 i nqkolko godi6na vyzrast.......prosto koit si go moje si go moje i tva e ;ppppp

krem4et0
08-19-2006, 10:50
Споко с времето и мовечето опит ще свикнеш.А и аз от известно време си правя гимнастика-свивам и отпускам вагиналните мускули-от тогава съм изпитвала 3 вагинални оргазма за 4-5 пъти секс.Така че пробвай и ти това!

Atula
08-19-2006, 12:42
no ne zna4i i 4e vseki trqbva da 4akat i da se nadqvat na opredelena 20 i nqkolko godi6na vyzrast.......prosto koit si go moje si go moje i tva e ;ppppp

Nedei taka, che nqkoe momiche shte reshi, che ne e redovno, t.e. orgazmut zvuchi kato estsveno produljenie na neshtata, obache istinata si e slednata: mnogo momicheta hich ne znaqt kakvo e tova. Mislq, che sled kato se sluchi vednuj zapochva da se sluchva chesto, no za tova qvno se iziskva golqma praktika. Ne se pritesnqvai i shte se iznenadash priqtno edin den.