View Full Version : RUCETE po vreme na SEX ?
[BG]Fen`
08-19-2006, 11:38
Vaprosa mi e po vreme na SEX kade NAI-MNOGO obi4at momi4etata da stoqt rucete na partniorite si ?!?!?!?!
1.Varhu gardite im?
2.Navsqkade po tqloto?
3.Nikade?
4.ili neznam kade drugade ! =D>
Що пък ТЕ къде обичат,тва са си моите ръце.Аз обичам върху гърдите или да си я хващам за дупето #-o
Боже... простотията ходи по хората. колко пъти да повтарям, че всичко е въпрос на спонтанност... иначе нищо не става ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,)
Emotional_Decay
08-19-2006, 12:10
Ако мислиш,че само това ми е било в главата и помня всяко движение,грешиш...Просто,ко то си го може - си го може :-D дАвай - импровизирай!
krem4et0
08-19-2006, 12:37
Аз обичам да ме прегръща-то ест ръцете през повечето време са на гърба ми!
Navsqkude, ianche zamislete se, zabozvashto e.
`Death`Whore`
08-19-2006, 12:42
Зависи. В жегата предпочитамда не ме притиска към себе си и да не ме пипа много-много.
WindWaker
08-19-2006, 12:47
po korema po gurdite po gyrba......mi ne stoqt na edno mqsto tyi 4e nqqm otgovor az....
CrazyWitch
08-19-2006, 12:51
Боже... простотията ходи по хората. колко пъти да повтарям, че всичко е въпрос на спонтанност... иначе нищо не става ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,)
Момичето в право. Бъди спонтанен.
Зависи. В жегата предпочитамда не ме притиска към себе си и да не ме пипа много-много.
Da de, ama i da e jega vse pak se potish ot neshto priqtno, az ne mislq mnogo za poteneto chestno kazano, ama sum zabelqzala, che mai samo az sum taka.
krem4et0
08-19-2006, 13:38
Аз не се потя от допира,а от действията.Защото като съм отдолу и си лежа пак ме е притистал с тяло,ама не се потя аз,а той.Е после се къпем-голяма работа малко пот.даже действа много еротично-нали разни там флуиди има,а аз обожгавам неговата миризма,както и той моята!
alkobalko
08-19-2006, 14:58
Няма точно определено място. Той ме докосва по цялото тяло, което прави нещата още по-приятни.
bulgarche
08-19-2006, 15:36
В по-голяма част от времето май мачкат чаршафите. Инъче аз мойте...или съм хванал ръцете й (преплели сме пръстите си) или под гвавата й когато съм отгоре, а отдолу - на гърба й или на бедрата
AlBundey
08-19-2006, 17:46
Смятам че на гъдите или на бедрата са доста добри места ;-)
Където е по-удобно, според позата :) По принцип навсякъде
LilAngel
08-19-2006, 20:01
zavisi ot sexa.ponqkoga kogato iskam 'div' sex obicham da me e hvanal zdravo za dupeto kogato sumotgore, a kogato sexa e nejen - po gurba,bedrata,korema...abe navsqkade i nejno :)
moite ruce sa vurzoni po vreme na sex
taka me vuzbujda poveche