Влез

View Full Version : Съвет...

LilAngel
08-19-2006, 22:42
колкото и да е странно, до сега не ми се бе случвало да търся съвет по този начин...имам проблем. от доста време се срещам с едно момче (мисля, че мъж е по-точно, но нека го наричаме момче). страшно много го харесвам,адски много съм привързана към него и от доста време насам отново мисля непрестанно за някой. в общи линии обаче чувствата ми не са съвсем споделени.
запознахме се мн набързо, бях пияна, той ми хареса, същевременно преживявах мн труден емоционален период в живота ми и на един купон няколко часа след като се бяхме запознали вече бяхме в колата му и се натискахме. изчукахме се (колкото и брутално да звучи беше си баш чукане) и след това продължихме да се виждаме. нямаше ден, в който да не сме го правили. след известно време обаче, си отиде в родния град и нямаше начин да се виждаме. той не пишеше нито се обаждаше, въпреки че аз се опитвах да се свържа с него. един ден дойде в града по работа, аз се метнах на врата му, щастлива че го виждам, а той не реагира. отиде си отново. след това се случи така че чатихме и той ми призна, че харесва секса с мен и самата мен като външност (иначе нямало да има нищо м/у нас) и нямало начин да има по-сериозна връзка м/у нас...
искам да разбера вашето мнение. страдам..няма начин. наистина мн ми харесва, но ме боли от това, че мисли само за секс. опитвала съм се мн пъти да го накарам да ме види като душевност,но безрезултатно.
кажете ми има ли според вас смисъл да продължаваме да се срещаме?

ista
08-19-2006, 23:00
не, няма.

theraven_nz
08-20-2006, 00:30
Тръгни си докато е време. С времето все по-трудно ще ти става. Намери си нещо/някой да те разсейва и не мисли за него. Просто покажи воля. Айде със здраве... :-D

Obitax
08-20-2006, 00:47
не, няма.

определено няма смисал . само си тривиш живота.

Amayo
08-20-2006, 00:58
Ми кзвам ти го поне аз как го виждам като мъж - тръгнал е с теб заради игра ама явно не го влече да сте постоянно заедно. Има да кажеме 1% примерно даосъзнае че има чувства или квото и да е към теб ама по добре недей си тревожи душицата, не си навличай тия нерви ми фани се забий с некй нов поне си свикнала :D

08-20-2006, 00:59
не

lindeman_
08-20-2006, 06:25
към мен не искаш ли да се превържеш :roll: :)

08-20-2006, 06:59
към мен не искаш ли да се превържеш :roll: :)

хах, направо със сезал ше се привържа към тебе :mrgreen:

alkobalko
08-20-2006, 07:34
Няма никакъв смисъл да продължавсаш да си с човек, който е с теб само за секса. Остави го и си намери някой, който те оценява не само според външността, но и според характера ти.

lindeman_
08-20-2006, 07:47
[quote="Aleandra"]Няма никакъв смисъл да продължавсаш да си с човек, който е с теб само за секса.[quote]

... правилно , продължи с мен !!! :twisted:

krem4et0
08-20-2006, 10:22
Ако теб това положение те задоволява-ок,ходи си с него,ама няма сметка.Твоята история потвърждава мнението ми,че първо трябва да се опознаете,преди да си легнете,защото той те мисли за лесна,а и е опознал тази ти черта веднага-станала си му безинтересна!

Умнияя
08-20-2006, 10:24
колкото и да е странно, до сега не ми се бе случвало да търся съвет по този начин...имам проблем. от доста време се срещам с едно момче (мисля, че мъж е по-точно, но нека го наричаме момче). страшно много го харесвам,адски много съм привързана към него и от доста време насам отново мисля непрестанно за някой. в общи линии обаче чувствата ми не са съвсем споделени.
запознахме се мн набързо, бях пияна, той ми хареса, същевременно преживявах мн труден емоционален период в живота ми и на един купон няколко часа след като се бяхме запознали вече бяхме в колата му и се натискахме. изчукахме се (колкото и брутално да звучи беше си баш чукане) и след това продължихме да се виждаме. нямаше ден, в който да не сме го правили. след известно време обаче, си отиде в родния град и нямаше начин да се виждаме. той не пишеше нито се обаждаше, въпреки че аз се опитвах да се свържа с него. един ден дойде в града по работа, аз се метнах на врата му, щастлива че го виждам, а той не реагира. отиде си отново. след това се случи така че чатихме и той ми призна, че харесва секса с мен и самата мен като външност (иначе нямало да има нищо м/у нас) и нямало начин да има по-сериозна връзка м/у нас...
искам да разбера вашето мнение. страдам..няма начин. наистина мн ми харесва, но ме боли от това, че мисли само за секс. опитвала съм се мн пъти да го накарам да ме види като душевност,но безрезултатно.
кажете ми има ли според вас смисъл да продължаваме да се срещаме?

Ела при батьо. Ще минем през същото и накрая ще ти кажа че те обичам! :smt007

Цаках си рега #-o #-o #-o

koalka
08-20-2006, 11:52
Той само те е използвал като секс кукла.Харесала си го и си се поддала.Не се занимавай с него-неси струва.

LilAngel
08-20-2006, 13:09
добре, обаче не мога да си обясня това, че той не се среща с други жени, нито спи с други жени...определено е хубав, свестен, но не иска друга...

08-20-2006, 22:11
ami sprete da se sre6tate i sled vreme ako te potarsi pak za sex mu postavi redom vaprosa ili tragva6 s men ili krai.toi 6te si re6i toi kato znae 4e vinagi si gotova da mu pusne6 za kvo da tragva s teb?