08-19-2006, 22:57
Pri maika mi sam otkakto sam se rodila!tq me e otgledala,tq mi e dala vsi4ko ot koeto imam nujda,ne me e li6avala ot ni6to!kato malka ne mi puka6e 4e nqmam ba6ta,togava ne razbirah ni6to!znaeh samo koi e,znaeh 4e ne iska da me vijda!samo tova!ot malka sviknah kato go vidq na ulicata da se razminavame bez da si kajem duma!tova be6e 4ast ot ejednevieto(i o6te e)!vinagi sam iskala da razbera za6to maika i tatko sa razdeleni(te vsa6tnost i ne sa bili jeneni),no nikoga ne mi e stigalo smelost da pitam maika,za6toto tq mnogo go mrazi i govori vinago s lo6o za nego!minaha godini i az porasnah!maika mi se ojeni imam si i sestra,no vtoriq mi ba6ta e malko sduhan,ne 4e ne se razbirame no..........zavijdam na drugite momi4eta i mom4eta kogato govorqt za ba6tite si,kogato gi vidq,a tova na men nikoga nqma da se slu4i!Iskam i az nqkoga da kaja dumata "Tatko",iskam i az da vidq kakvo e tova da si govori6 s ba6ta si!moje bi ne e koi znae kakvo no az nqmam i znam kakva maka e vsi4ko tova!vapreki vsi4ko,vapreki tova 4e toi ne e iska da me vijda,vapreki 4e ne go poznavam i 4e me podminava,vapreki 4e vsi4ki mi govorqt 4e e loo6 4ovek i 4e ne si zaslujava-az iskam da se zapoznaq s nego,da govorq s nego pone za 1 min!poznavam sina mu,razbirame se,no ne moga da mu kaja,a i jenata na ba6ta mi ne dava da si govorim i da izlizame!dori i s brat si nemoga ve4e da govorq!neznam kakvo da pravq,kato se setq za tova i mi se pla4e!Moje da ne go zaslujava moje da ne me iska no az se molq edin den toi da iska da me vidi i da pogovorim!Vie na moe mqsto kak bihte postapili? :smt010