View Full Version : kakvo mislite za momi4eta nad 18g i sa vse o6te devstveni?
kakvo mislite za momi4eta koito sa nad 16g naprimer 17,18,19god i vse o6te sa devstveni?
нищо... ако не са грозни - евала :D
така... аз примерно уважавам такива момичета. не защото аз съм на 16 и още съм девствена, а защото знаят да кажат не. аз лично въобще не съм залетяла да правя секс с всеки срещнат, както повечето ми недевствени връстнички... при мене не че не е имало предложения... даже бол, просто не смятам, че сега е моментът. фрапантно и тъпо, но... истина:)
NicknameANdPasswORd
08-19-2006, 23:48
Ми мисля че не са срещнали подходящия човек ... или човек който да ги предразположи или да ги обича достатъчно ... Освен това Могат да кажат НЕ ... и да не правят неща който не желаят .>>> Браво на тях ;) Мн им се радвам щото после стаават яко извратени :) в Добрия смисал ... Мнооо секс праат после :) смисал пр колкото по късно ..... Повече .... ::: ::: ::: :::
e taq tema kakvo trqbva da zna4i...kvo mislite za zastarelite 16-17.. godi6ni deto ne se 4ukat...bojeee ostarqhme ei momi4etaa 6tom ne sme se naebali v 6 klas sme za pensiq...
Ami az sym na 18 po4ti, imam si priqtel, no oshte ne sym pravila sex. Smqtam, 4e trqbva da e kogato si naistina sigurna, 4e si gotova i dostaty4no vqrvash na partniora si.
Mislq si, 4e momi4etata kato mene prosto ne jelaqt da izbyrzvat i ne smqtat, 4e haraktera se opredelq ot tova dali si devstvena ili ne. Predi nqkoi hora mi se 4udeha kak sym se zapazila tolkova vreme (I az sym imala mnogo predlojeniq.) No Naskoro edna ot priqtelkite mi mi kaza: "Sega syznavam v kakva greshka sym bila otnosno sexa i razbiram, 4e dosega nikakyv sex ne sym pravila." Az se vodi, 4e ot 2 godini vodi polov jivot.
Abe ne znam
Ama tova si e strogo li4no reshenie koga s kogo i t.n. I s4itam, 4e ne trqbva da se sydi po tova za 4oveka. :)
AIde, macki, i ne zabravqite, 4e tova si e vashiq jivot i ne pravete gluposti samo, za da ne "izostanete" Ima vreme za vsi4ko. A za sex nai-mnogo! :D
Ami az sym na 18 po4ti, imam si priqtel, no oshte ne sym pravila sex. Smqtam, 4e trqbva da e kogato si naistina sigurna, 4e si gotova i dostaty4no vqrvash na partniora si.
Mislq si, 4e momi4etata kato mene prosto ne jelaqt da izbyrzvat i ne smqtat, 4e haraktera se opredelq ot tova dali si devstvena ili ne. Predi nqkoi hora mi se 4udeha kak sym se zapazila tolkova vreme (I az sym imala mnogo predlojeniq.) No Naskoro edna ot priqtelkite mi mi kaza: "Sega syznavam v kakva greshka sym bila otnosno sexa i razbiram, 4e dosega nikakyv sex ne sym pravila." Az se vodi, 4e ot 2 godini vodi polov jivot.
Abe ne znam
Ama tova si e strogo li4no reshenie koga s kogo i t.n. I s4itam, 4e ne trqbva da se sydi po tova za 4oveka. :)
AIde, macki, i ne zabravqite, 4e tova si e vashiq jivot i ne pravete gluposti samo, za da ne "izostanete" Ima vreme za vsi4ko. A za sex nai-mnogo! :D
evalllla :smt004
alkobalko
08-20-2006, 07:48
Мога да кажа само евала на такива момичета. Може би още не са открили подходящия и изчакват. Това за мен е много по-добре от това да се нахвърлиш на първия бройкаджия само и само да правиш секс. Добре, че все още има такива момичета. =D>
lindeman_
08-20-2006, 07:50
ми че ако е инвалид или с децки паралич .. кво лошо има да не са саидисани ..
А ти на колко си, на 14?? ](*,) Така поставяш въпроса, че едва ли не говориш за 30 годишни девственички. Е, те много от момичетата на 16-17 още не знаят на кой свят се намират, а да не говорим за секс... Ако става въпрос... Ми само им казвам: "Браво, малко останаха вече момичетата на тяхната възраст, които са девствени."
lindeman_
08-20-2006, 08:45
аз съм на 13, а ти ??
баси тъпата тема маина ....... ! секи сам решава кога и с кои ше се ебе ...ако иска може и на 8 да е ....ако иска може и до свадбата да се пази ...... ](*,) ](*,)
Това си е въпрос на избор.Какво толкова има моми4е на 16-17 да е още детствено.По нормално ли е моми4ета 12-13 4е и по-малко ве4е да са се ебали
Abe ne znam
А ти некъде към 60-те ли ще почнеш да правиш секс??? Има и нещо повече. Колкото и да ти се струва тъпо има смисъл да правиш секс от ранна възраст 17-18 години и нагоре. Защо? ами защотот все някога трябва да създадеш поколение, трябва да решиш кой сексуален партньор е най добър за теб. Защото ако решиш примерно когато за първи път да го правиш и същевременно да правите деца ти гарантирам ще бъде пълна излагация. Пък и се добива опит. Странно е но ти като си нямаш хабер в секса как подяволите би задоволила своя приятел? Така или иначе все някога ще го направиш на 40-50 години.
Другото защо не искаш да правиш секс.
Най вероятната причина е че се притесняваш я от болка я от кръв я от представяне. 100% съм сигурен че голяма част от теб мисли само за това.
Така че отпусни се на течението ПРОБВАЙ
цаках си рега #-o #-o #-o #-o
krem4et0
08-20-2006, 10:12
Аз загубих девствеността си на 20 години,няколко месеца преди да направя 21.И какво да мисля-не съжалявам изобщо.По-голяма чест от приятелките и колежките ми са го направили след 18-19 и нито са грозни,нито смотани.Просто имат по-различно отношение към секса.Не,че съм се стремила на всяка цена да се пазя,но просто исках да е с човек,който обичам,уважавам,който ме приема за човек,който ме е опознал и не ме приема само като сексуален обект.Точно заради реплики на 2-рата среща-хайде да правим секс,реших че ще постъпя така,че ще бъде с някой,който вижда цялата ми личност.за това не намирам нищо лошо-похвално е.Аз дружа с такива момичета и не съжелявам.те наистина са сериозни и зрели хора,а не разгонени пуберки!Горда съм,че съм приятелка с таква момичета!
Аз го направих на 19 години и съм много щастлива, защото е с човека, когото обичам и когото ме накара да се чувствам адски добре и ме предразположи :D А защо беше на 19 - ми не бях срещнала човек, който хем държи на мен, хем ме привлича сексуално и хем няма да ми се изсмее като разбере, че не съм била с друг досега... А и май не съм била психически готова, така че много се радвам, че не съм бързала. :wink: Не смятам, че да си девствена на 18-19 години е срамно.макар че доста се насажда тази идея в младите днес, все пак натискът на групата приятелки е доста голям за съжаление. :?
summer_04
08-20-2006, 11:29
emi mislq 4e tva ne e ne6to nenormalno,no qvno v sveta ,vkoito jiveem,kakto dosta puti sme komantirali ve4e vsi4ko e s glavata nadolu!kolkoto i izturkano da zvu4i 4ovek trqbav da go napravi kogato e gotov ,no ne govorim pod 15 za6toto koi se e ozunal na tazi vuzrast!
VortexSuperV
08-20-2006, 11:34
Няма лошо.
Ами какво да мисля...всеки човек си избира сам кога да го прави,но естествено не на 12.Тези на 18 просто явно не искат да го правят с човек,който не обичат,а искат да го направят с човека,когото обичат.
e taq tema kakvo trqbva da zna4i...kvo mislite za zastarelite 16-17.. godi6ni deto ne se 4ukat...bojeee ostarqhme ei momi4etaa 6tom ne sme se naebali v 6 klas sme za pensiq...
Imenno. Ne che e losho da naprvaish neshto takova na 16-17, no problemut e, che sled tova nqkoi nqmat spirane.