View Full Version : kakvo da pravq?
zdraveite zna4i ot 3 meseca nqkade 4e i pove4e si haresvam bivsheto mi gadje koeto me zarqza 4 dena predi da napravim 2 meseca...i sega hodi s nqkvo momiche kato go vidq i napravo mi se pulnqt ochite sus sulzi i predi 1-2 dena trugnah s 1 mom4e koeto super mnogo si pasnahme po harakteri takova beshe nqkvo super qko predi da trugnem i sega kogato ve4e hodim mi e napylno bezrazli4en postoqnno gi sravnqvam i neznam kakvo da pravq ne moga da zabravq bivshiq si priqtel no i kak da zareja segashniq tolkova mi e obyrkano vsi4ko ](*,) naqsno sum samo 4e ne iskam da sum sus segashniq i 4e iskam bivshiq si ....... samo deto nikoga nqma da sme zaedno :smt010 sled kato skusahme hodih sus oshte edin s nego izdyrjahme 4 dena i postoqnno se karahme :smt014 i nishto ne beshe kakto trqbva i sega se chudq dali da skusam sus segashniq sled kato nqmam nikakvi chuvstva i nqma nikakva trupka....... :smt011
tapo par4e si parvo si izqsni kakvo iska6 !!! i ne si igrai s 4ustvata na horata tva e SUPER tapo i gadno !!!
hah emi do kolkoto prochetoh tq si e izqsnila che si haresva oshte bivshiq si spored men trqbva da skusash sus segashniq si priqtel... i da prodyljavash napred
alkobalko
08-20-2006, 06:53
Постъпката ти към сегашния ти приятел е много гадна. Наистина е най-добре да се разделите. А за бившия- не се връщай и при него. Давай напред и ги забрави и двамата.
maybelline
08-20-2006, 07:46
Съветвам те да се разделиш със сегашния приятел.Обясни му,че още не си готова за връзка след раздялата с бившето си гадже.След това остави момчетата за известно време докато ти мине малко мъката по момчето.Като тръгваш с други момчета,НЯМА да забравиш това,което наистина харесваш.А той няма ли чувства към теб все още?Защото и при мен имаше нещо подобно.Момчето скъса с мен,а после се оказа че ме обича повече от всякога и пак поиска да станем гаджета.Знам,че е много гадно да те зарежат когато харесваш много някой,но и това се преживява.Късмет!