View Full Version : Как бе!?
Как да разбера дали едно МОМИЧЕ ме харесва без да го питам направо?
Ами от погледа,нещата,които ти казва,намеците..де да знам.
:P :P :P Probvai na Vra4ka ;) :D Dneshnite momi4eta nikoi ne moje da gi razbere!!! :)))
Е какво ти пречи да я питаш? :-k Както и да е..ми по действията и,ако харесваме някой ние винаги даваме някакви макар и мънички знаци-погледи,стараем се да сме по-близо до него и т.н. :wink:
e_l_i_z_a
08-20-2006, 13:47
Като ти обръща особено внимание,леко си накланя и понавежда главата,щом говори с теб,щом те види,се усмихва,смее се на смешките ти.Гледа те със сияещ поглед,често проправя ръка през косата си,изглежда леко нервна.Изглежда по-красива от обикновено,говори дружелюбно с приятелите ти...гледа да е в близост до теб,но се държи някак си странно.Ако и кажеш нещо,се шашка понякога... :-D
hollaback_girl
08-20-2006, 14:03
Като ти обръща особено внимание,леко си накланя и понавежда главата,щом говори с теб,щом те види,се усмихва,смее се на смешките ти.Гледа те със сияещ поглед,често проправя ръка през косата си,изглежда леко нервна.Изглежда по-красива от обикновено,говори дружелюбно с приятелите ти...гледа да е в близост до теб,но се държи някак си странно.Ако и кажеш нещо,се шашка понякога... :-D
plus tova gleda 4esto da te vijda,usmihva ti se, gleda te leko otneseno...ponqkoga ako i kaje6 ne6to si puska boqta...
lindeman_
08-20-2006, 14:37
Как да разбера дали едно МОМИЧЕ ме харесва без да го питам направо?
отиваш при нея и директно я целуваш. Ако те харесва няма да се отдръпне, ако не те харесва ще го стори. В такъв случай ти нищо не губиш. Ако те отблъсне, значи не те харесва и за какъв хуй ти е тя тогава в последвствие ... дейсвай без да му мислиш много :D
^Kiss_of_the_Sun^f
08-20-2006, 15:05
[b][i]Всяко едно момиче си има различни действия,начин на говорене и погледи към дадената цел за това тук не мога да ти помогна 8-[
Lorraine
08-21-2006, 08:27
:wink:
[BG]Fen`
08-21-2006, 08:39
Napivae6 e hubavo,za6totu 4ovek kato e piqn se se6ta za lubimiq/ata i zapo4va da govori za nego/q .....aide USPEH !!!!
Ani_girl
08-21-2006, 08:42
podkrepqm tova mnenie !!
[BG]Fen`
08-21-2006, 08:44
az puk NE ! =D>