View Full Version : Трябва ли хомосексуалисти да отглеждат деца, Могат ли?
patty_ncet0
08-20-2006, 14:04
Спорет мен няма ищо лошо,но какво мислите вие?
Не му завиждам на детето, колко ще трябва да понася [-X
TVARDO SAM PROTIV . za6toto za men homosexualnite ne sa hora a Izrodi .
tezi deca 6te se sramuvat kato porasnat i 6te e mnogo zle za tqh.NE trqbva da otglejdat deca.tova e prekaleno! :evil:
SinisterDoll
08-20-2006, 14:28
Съгласна съм с Obitax
maybelline
08-20-2006, 14:39
Спорет мен няма ищо лошо,но какво мислите вие?
Съгласна съм
RoyTheReaper
08-20-2006, 15:06
нямам нищо против хомосексуалистите: да се ебат, да живеят заедно, да се женят ако искат, не пречат на никого с това.
но да осиновяват деца - недопустимо е. едно дете се нуждае от майка и баща, за да расте нормално. да има две майки или двама бащи тотално ще му обърка представите за света. освен това другите деца ще му се подиграват, дори може да стане обект на дискриминация от страна на хора на които мисленето не им се отдава. това може да остави незаздравяваща травма в ранимата им детска психика.
и аз нямам нищо против хомосексолиастите и те са хора като всички други ама да иамт дете вече не!Представям си кво ще преживее горкото дете ужас и колко ще до подиграват не не просто не одобрявам идеята хомосексоалистите да имат деца :!:
patty_ncet0
08-20-2006, 15:31
да прави сте като казвате 4е у детето 6те остане травма и 6те му се подиграват,но нима това не става и в "нормалните семейства?! Когато родителите се развеждат,или детето бъде малтретирано,изнасилвано?! Това ли е нормално семеиство? Да това може да стане и при хомосексуалните двоики,но кой казва 4е те не могат да отгледат със съ6то толкова любов и внимание едно дете?И кой казва 4е и детето 6те е хомосексуалист(по принцип съм 4увала такива мнения)? И въпреки това съм съгласна с това 4е при едно такова семеиство на детето 6те му е по трудно,за6тото на този свят(все о6те за жалост) има много тесногръди хора
анонимкотоІІІІ
08-20-2006, 18:03
Ама я си представете да имате две секси майки на по 35 години , некви изпънати мадами :)
Dr. Kazimbutt
08-20-2006, 21:01
Няма начин двама педали да осиновят дете и да го отгледат нормално. Това е извратена работа. Затова съм против.
SaYoNaRa
08-20-2006, 22:51
И в божите заповеди хомосексуализма е грях!!!
MiRaCuLiXbb
08-20-2006, 22:52
И в божите заповеди хомосексуализма е грях!!!
`Death`Whore`
08-20-2006, 23:03
Не! Това не е нормално семейство. Аз съм за хомосексуалните връзки, не ми пречат и одобрявам любовта им, но да отглеждат дете...това дете ще стане или сериен убиец, или ще отиде в лудница...преувеличавам, естествено, но едно дете не трябва да бъде подлагано на унижения нарочно...а едно дете с двама бащи ще бъде унижавано от всички деца.
MiRaCuLiXbb
08-20-2006, 23:07
Ще го унижават ама ако каже, че ще викне баща си и кат дойде цялата групичка... :)
SweetBunny
08-20-2006, 23:39
нямам нищо против хомосексуалистите: да се ебат, да живеят заедно, да се женят ако искат, не пречат на никого с това.
но да осиновяват деца - недопустимо е. едно дете се нуждае от майка и баща, за да расте нормално. да има две майки или двама бащи тотално ще му обърка представите за света. освен това другите деца ще му се подиграват, дори може да стане обект на дискриминация от страна на хора на които мисленето не им се отдава. това може да остави незаздравяваща травма в ранимата им детска психика.
Напълно съгласна съм :? :(
MimityYy
08-23-2006, 12:59
spored men ne trqbva tai kato po tozi na4in psihikata na deteto se uvrejda :|
Ами няма много лошо...но най-верoятно е детето им да стане като тях,а не ми се иска света да се напълни с лисбийки и педали,но може би ще бъде по-разкрепостено от повечето хора...абе най-добре си е както природата го е измислила-мъж и жена.
Аз съм против това.Това може да увреди психиката на децата.Представете си,че то ще види родителите на другите деца и ще види мъж и жена,а не жена и жена или мъж и мъж.Децата може да му се подиграват.