View Full Version : Постинор дуо не са бонбонки
junkie_f
08-20-2006, 14:23
Защо непрекъснато пиете постинора като бонбонки? Та те нанасят толкова вреди на организма. Объркват цикъла на жената тотално. Първия месец й идва по-рано, втория й закъснява. Може да се появи кръвотечение преди началото на цикъла. А вие ги пиете за щяло и нещяло... Деца не стават толкова лесно. Разбирам тя да е била в период на овулация, да сте свършили в нея.. Тогава да! Но при 1 минута секс без презерватив и при изключване на вероятност тя да е в овулация, защо трябва да се тъпчете с тези силни таблетки...? :| А и плюс това постинор не може да се пие повече от 2 пъти годишно. Ами ако следващия месец скъсате презерватив и той свърши във вас?? Тогава пак ли ще се тъпчете с хормони? Защо не избягвате сексуални контакти в периода на овулацията? Е, става въпрос за жени с редовен цикъл, но според мен всяка жена може да усети кога й е овулацията... Нз не обвинявам никого, но преди да почнете да правите секс, попрочетете нещо така... Как се забременява и т.н. Не се паникьосвайте толкова много. :roll:
theraven_nz
08-20-2006, 14:28
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49542&highlight=
Ставаме двама чудещите се
:roll:
WindWaker
08-20-2006, 14:30
Защо непрекъснато пиете постинора като бонбонки? Та те нанасят толкова вреди на организма. Объркват цикъла на жената тотално. Първия месец й идва по-рано, втория й закъснява. Може да се появи кръвотечение преди началото на цикъла. А вие ги пиете за щяло и нещяло... Деца не стават толкова лесно. Разбирам тя да е била в период на овулация, да сте свършили в нея.. Тогава да! Но при 1 минута секс без презерватив и при изключване на вероятност тя да е в овулация, защо трябва да се тъпчете с тези силни таблетки...? :| А и плюс това постинор не може да се пие повече от 2 пъти годишно. Ами ако следващия месец скъсате презерватив и той свърши във вас?? Тогава пак ли ще се тъпчете с хормони? Защо не избягвате сексуални контакти в периода на овулацията? Е, става въпрос за жени с редовен цикъл, но според мен всяка жена може да усети кога й е овулацията... Нз не обвинявам никого, но преди да почнете да правите секс, попрочетете нещо така... Как се забременява и т.н. Не се паникьосвайте толкова много. :roll:
hubavo 6te e da te poslu6at, no za6to li mn me symnqva.....
maybelline
08-20-2006, 14:37
Напълно съгласна съм,че Постинор не са бонбонки и наистина някои хора трябва да се замислят над това.Да,нанасят вреди,обаче по-полезно ли е да се износи бременност или да се направи аборт?Не одобрявам честото пиене на Постинор,но определено го предпочитам пред нежеланата бременност или аборта.Ако на някое момиче му се случи да пие Постинор,при следващия полов акт тя трябва да е подобрила по някакъв начин контрацепцията(по-добри презервативи,противозачат чни или нещо друго),а не да се осланя на вече познатия метод - евтин презерватив или съвсем без презерватив...или 'безопания период',койт да ви кажа хич не е 'безопасен'.Не съм сигурна за това че можело само 2 пъти годишно да се пие,но няма да оспорвам,защото нямам необходимата информация в момента.На всяко момиче може да се случи да пие Постинор,но поне след това да вземе някакви мерки за в бъдеще.
^HyPoCRiSy^
08-20-2006, 16:11
Съгласна съм с авторката! Момиче, което води полов живот трябва достатъчно добре да помисли за предпазните средства, за да не се налага да пие тези отрови!
tva se optivam da go kaja ot super mnogo vreme .......
nito postinor , nito protivozachatichnite sa vitamincheta
ama koi da chue
udri i tva e ...
pokolenie , kakvo da ti kaja ... :mrgreen:
krem4et0
08-20-2006, 16:53
И аз подкрепям!Само чета теми тука как за нещо незначително са пили Постинор и то 15-16 годишни момичета.Да хубаво е измислено,но какво ви бърка да ползвате предпазни средства.1 път ме упрекнаха,че с приятеля ми се престараваме-противозачатъчни,презерва ив,че и не свършва като е в мен,ама поне за 5-6 месеца сексуален живот не сме се чудели нито 1 път дали да пия Постинор.Аз лично смятам,че все пак е по-добре регулярната контрацепция-да, има също хормони,но поне те се приемат постепенно и по схема!
^HyPoCRiSy^
08-20-2006, 16:58
Аз лично смятам,че все пак е по-добре регулярната контрацепция-да, има също хормони,но поне те се приемат постепенно и по схема!
Да...и според мен това е решението :!: А и освен това в противозачатъчните хормоните са значително по - малко от тези при спешната контрацепция. Затова момичетата трябва да преценят много добре кое е по - добре за тях. Дали сигурността, която е значитено безопасна за тях, или използването на агресивни средства.
Мдамз, така си е. Много по-безопасна е регулярната контрацепция, отколкото пиенето на постинор често. Обаче всички момичета казват, че не искали да се тъпчат с хормони. Само дето ми е чудно какво правят, когато пият постинор. Само си тровят здравето. Така де, темата аз я постнах, ама викам да не вземат да ме нападнат половината от форума... :roll:
^HyPoCRiSy^
08-20-2006, 17:17
ама викам да не вземат да ме нападнат половината от форума... :roll:
Че за какво...темата си е чудесна :wink:
bodil4e_f
08-20-2006, 19:30
Напълно съгласна съм с maybelline
А относно пиенето на Постинор дуо-не е 2 пъти годишно,а максимум веднъж месечно в краен случай!
Ето попрочетете някое и друго нещо тук :arrow: www.ladypill.com
преди да се карате и да коментирате неща,в които не сте 100% сигурни!
И все пак не е изобщо хубаво да се пие Постинор-камо ли често!! [-X [-X [-X
alkobalko
08-20-2006, 19:43
Много хубаво е написано. Колко по-малко грижи и нерви щеше да се спестят, ако се купи презерватив, та дори и от 30 ст. :smt017 Мислете за бъдещетето. Не си казвайте:"Споко, нали ще пия Простинор, няма проблем". Да, ама има. За здравето ви. Дори и сега да не го осъзнавате и усещата, наистина оказва влияние. Дано някой се всуша.