PDA

View Full Version : Vizte tuk...

08-20-2006, 19:55
1.Xva6tali li sa vi va6ite dokato go pravite,i kak ste se izmuknali ot tazi sityaciq?
2.Kak be6e purviq put?Bole6e li mn ima6e li kruv? :roll:

alkobalko
08-20-2006, 20:01
Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно. За първият път, както и друг път съм казвала, всичко е строго индивидуално. Зависи от момичето, от обстановката, от това колко е възбудена и дали е готова. Мен лично не ме боля и нямаше кръв. Но дори и да има болка от нея не се умира, а кръвта е няколко капки.

08-20-2006, 20:05
В търсачката ще намериш мнението на всички тук и по двата въпроса

kude po-to4no

maybelline
08-20-2006, 20:11
Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно.

Да ти имах късмета;)Ако нашите ни хванат ще ме убият.Ако техните ни хванат,незнам,но усещам,че реакцията няма да е много по-различна.

IdiOtKa
08-20-2006, 20:15
1 не мно ясно .....
2 нормално .... нищо специално ...

LoveHer
08-20-2006, 20:17
1. http://www.teenproblem.net/f/search.php :twisted:
2. http://www.teenproblem.net/f/search.php :twisted:

alkobalko
08-20-2006, 20:20
Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно.

Да ти имах късмета;)Ако нашите ни хванат ще ме убият.Ако техните ни хванат,незнам,но усещам,че реакцията няма да е много по-различна.
Предполагам, че и баща му не е бил на 7-то небе като ни е видял, но от притеснение, не от друго. В карйна сметка не виждам смисъл родителите да реагират така остро. Те са дошли от там, от където идваме ние. Секса е нормално нещо, продължение на любовта. Да, не е приятно да завариш детето си да прави секс, но в крайна сметка такъв е живота и ние порастваме.

ista
08-20-2006, 20:21
ми... почти. но не беше страшно. майка ми връхлетя в стаята и просто се направи, че нищо не е забелязала. каза си "извинете, че не почуках" и си излезе.

ELiTyYy
08-20-2006, 22:38
hmmm mene vse o6te ne sa me hva6tali ... i se nadqvam da ne stane 8-[ [-o< .... bolkata be6e savsem leka,kryv nqma6e \:D/ :-s

[BG]Fen`
08-20-2006, 22:44
aman ot ednakvi temi ..... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

ELiTyYy
08-20-2006, 22:52
hmmm mene vse o6te ne sa me hva6tali ... i se nadqvam da ne stane 8-[ [-o< .... bolkata be6e savsem leka,kryv nqma6e \:D/ :-s

maybelline
08-21-2006, 10:29

Предполагам, че и баща му не е бил на 7-то небе като ни е видял, но от притеснение, не от друго. В карйна сметка не виждам смисъл родителите да реагират така остро. Те са дошли от там, от където идваме ние. Секса е нормално нещо, продължение на любовта. Да, не е приятно да завариш детето си да прави секс, но в крайна сметка такъв е живота и ние порастваме.

Да,определено порастваме и имаме право да правим секс,но докато не се изнеса от нас,предпочитам нашите да ме мислят за безполова :lol: Когато стана майка ще гледам да съм по либерална с дъщеря си(или сина си),която(който) така или иначе ще прави секс,със или без моето съгласие.Поне ще могат спокойно да споделят с мен и да търсят съвет или информация вместо да се чудят къде да крият противозачатъчните и презервативите.

[BG]Fen`
08-21-2006, 10:32
aide begai obratno v zoooparka...... :smt006

Умнияя
08-21-2006, 19:26
2
Уф как кървеше на аверката
Спомням си как като бях във Виетнам и заколих един жълтур. Теченето на кръвта му спрямо при секса беше само две капки. А при секса - МАЛИИИИИИИИИИ БОЯДИСАХМЕ СТЕНИТЕ БРАТКОУ. ТОЛКОВА МНОГО КРЪВ. ДАЖЕ ХОДИХМЕ ПОСЛЕ ДО БЧК ДА ДАРЯВАМЕ С ЛИТРИ БАТКА С ЛИТРИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

МУХАХАХАХАХАХ

Цаках си рега #-o #-o #-o

Nasindo
08-21-2006, 20:36
1.Xva6tali li sa vi va6ite dokato go pravite,i kak ste se izmuknali ot tazi sityaciq?
2.Kak be6e purviq put?Bole6e li mn ima6e li kruv? :roll:

Ami na6te ne sa me hva6tali dokato pravq sex... a i da me hvanat kvo tolkova... malko diskonfuzna situaciq 6i stane ama ne e ni6to koi znae kvo... a za parviq mi pat... emi az sam mom4e... ne be6e koi znae kvo ... ama sam dovolen ! :mrgreen:

BeBcHeTo
08-21-2006, 21:40
Ima takiva temi hilqdi

ThePainIsReaL
08-21-2006, 22:05
1. НЕ
2. нормално , НЕ