View Full Version : На 13 съм а съм още девствен
На 13 съм и съм още девствен :oops: .Това огромен проблем ли е?Всичките ми приятели викат че са правили секс,само аз не съм :oops: ,въпреки че почти го бях направил на един купон преди година и нещо ама от тогава не съм опитвал...Дайте съвети плз!
Ти нормален ли си? Не слушай какво говорят твоите приятели ! Направи го когато се чувстваш готов ! А и аз съм на 13 и не съм правил секс ! Според мен това е много ранна възраст ! :)
summer_04
08-20-2006, 20:38
i temata ako ne e ebavka az tramvai da stana!
abe ti nenormalen li si we na 13 i o6te ne si pravil sex abe 4ui sa we sme6en o6te sa napikava v ga6tite ama sex 6a prai omfg.
boje nqmam dumi,kvo vsi4ki 13 godi6ni ste se hvurlili da pravite sex!!na vas tva vi e golqmo merilo,otivai i go pravi 4e 2 6ans nqma da ima6,toi jivota svur6va do 13god.!!!aide bqgai :smt011 :smt014 ](*,)
summer_04
08-20-2006, 20:39
oba4e ako ne e gledai sega nqma kakvo da se pritesnqva6 13 e mng ranan vuzrast kakvo i da si govorim si maluk!iz4akai malko nqma ni6to da ti stane,a glupavite ti priqteli vuob6te ne gi slu6ai!
ili temata e ebavka ili priqtelite mu se ebavat 4e sa pravili seks :wink:
summer_04
08-20-2006, 20:41
haha i tva e vuzmojno,zatva toi da ne bude tup da im se vruzva na nqkakvi pikliovci !
haha i tva e vuzmojno,zatva toi da ne bude tup da im se vruzva na nqkakvi pikliovci !
Бе те не ме интересуват искам да се еба!Пишката ми е 17 санта и съм готов!
phantasm
08-20-2006, 20:43
да 37. ако и 10 имаш щи пратя 5 кинта
леле... залте, закъснял си. вече е модерно на по седем години да се прави... е, извинявай, ама късно ти е. вечно ще бъдеш низвергнат!
на 13 колко ти е пишонката бе? 5 сантима?
17 бе идиот.И съм висок 1.80!
Vse pak malko pomisli da ne posle da sajelqva6 ako 6te i pi6kata ti da e 170 santa !
леле... залте, закъснял си. вече е модерно на по седем години да се прави... е, извинявай, ама късно ти е. вечно ще бъдеш низвергнат!
Oh NO! :D :-D :) :-) :( :o :shock:
phantasm
08-20-2006, 20:46
ей простак висок си 1.80 и кво? имал 17 сантиметра ти още в пубертета не си влязъл искал да ебе вари питай майкаси как се прави и не я отваряй тая уста да не ти се изпразни някой на нея
LilAngel
08-20-2006, 20:46
МОЛЯ???? ти да не си мутант бе!? кой знае колко ще си висок на 20, пък за 'пишката' ти не искам да знам...
Vse pak malko pomisli da ne posle da sajelqva6 ako 6te i pi6kata ti da e 170 santa !
17 ми е бе калъф!Не ме карай да я снимам!
®©PeTq®©
08-20-2006, 20:47
Боже..на 13 и вика че закаснява с правенето на секс :shock: или аз съм стромодна :lol: да си мисля че има доста време докато дойде този момент или нещо им става на момчетата/момичетата на по 12-13 годишна възраст :shock:
Не просто нямам думи!ЗА къдЕ БЪрзате има много време докато пораснете!Време има за всичко!И не вярвай на всички тия дето казват ,че вече са го правили нищо чудно да лъжат [-(
phantasm
08-20-2006, 20:48
за лайненце много знаеш
ае предлагам ти да се разкараш шот шта разкрача гувно
17 ми е бе калъф!Не ме карай да я снимам!
I kato ima6 merak ebi sa ne ni zanimavai s gluposti !
преди година и не6то което значи че тогава си бил на 11 и нещо ....
хахаххаХАХАХхахХАХхХАхХАх АХхХхХАхххаХАхАХххаХаххах аххаХАХАХхахХАХхХАхХАхАХх ХхХАхххаХАхАХххаХаххахахх аХАХАХхахХАХхХАхХАхАХхХхХ АхххаХАхАХххаХаххахаххаХА ХАХхахХАХхХАхХАхАХхХхХАхх хаХАхАХххаХаххахаххаХАХАХ хахХАХхХАхХАхАХхХхХАхххаХ АхАХххаХаххахаххаХАХАХхах ХАХхХАхХАхАХхХхХАхххаХАхА ХххаХаххахаххаХАХАХхахХАХ хХАхХАхАХхХхХАхххаХАхАХхх аХаххахаххаХАХАХхахХАХхХА хХАхАХхХхХАхххаХАхАХххаХа ххахаххаХАХАХхахХАХхХАхХА хАХхХхХАхххаХАхАХххаХахха хаххаХАХАХхахХАХхХАхХАхАХ хХхХАхххаХАхАХххаХаххахах хаХАХАХхахХАХхХАхХАхАХхХх ХАхххаХАхАХххаХаххахаххаХ АХАХхахХАХхХАхХАхАХхХхХАх ххаХАхАХххаХаххахаххаХАХА ХхахХАХхХАхХАхАХхХхХАххха ХАхАХххаХаххахаххаХАХАХха хХАХхХАхХАхАХхХхХАхххаХАх АХххаХаххахаххаХАХАХхахХА ХхХАхХАхАХхХхХАхххаХАхАХх хаХаххахаххаХАХАХхахХАХхХ АхХАхАХхХхХАхххаХАхАХххаХ аххахаххаХАХАХхахХАХхХАхХ АхАХхХхХАхххаХАхАХххаХахх ахаххаХАХАХхахХАХхХАхХАхА ХхХхХАхххаХАхАХххаХаххаха ххаХАХАХхахХАХхХАхХАхАХхХ хХАхххаХАхАХххаХаххахахха ХАХАХхахХАХхХАхХАхАХхХхХА хххаХАхАХххаХах
няма надежда е маина !!!!! баси хахаххаХАХАХхахХАХхХАхХАх АХхХхХАхххаХАхАХххаХаххах аххаХАХАХхахХАХхХАхХАхАХх ХхХАхххаХАхАХххаХаххахахх аХАХАХхахХАХхХАхХАхАХхХхХ АхххаХАхАХххаХах
cecko_boy
08-20-2006, 21:13
Ei piklio na mn otvoren li se pravish q kaji kude jiveesh da ti zatvora ustata ?
mariam89
08-20-2006, 21:15
амгиосктгиопксго0-дскьг-окзодгк
1.80 на 13 години? 17 см ти е пениса? леле... душа... отивай на лекар имаш проблем. дам... такъв... логично, че ще си девствен.
cskamoni4ka
08-20-2006, 21:17
Дори още си малък за да водиш полов живот! [-X
Eto edno mnenie koeto mislq 4e 6te mu pomogne:
Na 13 god s 17 sm pi6ka ne e normalno prepora4vam ti da otide6 na lekar za da q reznat da stane po malka !
E nadqvam se da sam ti pomognal !
Na 13 god s 17 sm pi6ka ne e normalno prepora4vam ti da otide6 na lekar za da q reznat da stane po malka !
Просто завиждаш!17 см пишка за мен си е съвсем нормално.Тва че съм на 13 не ми пречи да имам 17 см пишка!Просто те е яд че когато аз и ти станем на по 20 мен ще ме знаят като бога на секса а теб като мижото пишле!
Освен това гаджето ми е с 2 години по голямо от мене но от двамата аз изглеждам по големия!Нарича са Тестостерон!
Просто завиждаш!17 см пишка за мен си е съвсем нормално.Тва че съм на 13 не ми пречи да имам 17 см пишка!Просто те е яд че когато аз и ти станем на по 20 мен ще ме знаят като бога на секса а теб като мижото пишле!
"бога на секса" :lol:
Edit: I za kakvo e tazi tema da se izfuka6 s tvoq 17 santimetrov 4len ?
"бога на секса" :lol:
Edit: I za kakvo e tazi tema da se izfuka6 s tvoq 17 santimetrov 4len ?
Ами за да кажа:Дами искате ли след 2-3 години да пробвате как е с 23 санта?
Ми...според мен, от 13 годишна възраст трябва да се почне, аз съм на 14 и вече съм го правил НАД 30 пъти. Пич...не ти е рано, давай. Топвай чушката у боба !
ti za kade barza6 .... pff na 13 - pi6ka nqma6 si mi tragnal seks da pravi6 ... pfff :smt012 :smt011
aaaa tva 4e ima6 17 sm ... dane bi da si go sanuval be "mili4ak" ... ai vari se skrii nqkade 4e stava6 za smqh ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :|
aaaa tva 4e ima6 17 sm ... dane bi da si go sanuval be "mili4ak" ... ai vari se skrii nqkade 4e stava6 za smqh ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :|
Ми ако искаш някой път дасе видим...Ако си навита на секс ще ти покажа че не лъжа!
Mike-Jones
08-20-2006, 22:48
ei pishleme q xodi da spish che tam na sun po moje da ebesh ama pak nadali
Абе булка...ако ти го натикам у задния двор, ще ми пищиш като девственица !
До автора на темата:Каквото искаш ми говори,ама аз съм на 12,а пишката ми е цели 23 сантиметра..Все едно да сравняваме Крачун и Малчо ХахХА :smt008
AlBundey
08-21-2006, 00:10
BullShit ](*,)
Luciferian
08-21-2006, 00:40
На 13 съм и съм още девствен :oops: .Това огромен проблем ли е?Всичките ми приятели викат че са правили секс,само аз не съм :oops: ,въпреки че почти го бях направил на един купон преди година и нещо ама от тогава не съм опитвал...Дайте съвети плз!
Всичките му приятели били правили... ако на чекиите викат секс, да може и да са правили.
хайде, допивай си млякото и си лягай, да пораснеш.
бати вицовете се пускат тука хахаха
axaxa az sym na 18 i ne sym pravil, ama ne mi dreme, toz tuka na 13 i sigurno o6te nqma kosmi po huq, toi tuka vika problem bilo!
WindWaker
08-21-2006, 01:13
vajnoto e 4e predi godina po4ti go bil napravil. smqtai - nqkav kupon si igraqt s koli4ki matchbox i v sledva6tiq moment - "ei hora ai da si igraem na seks"
Потребител #4527
08-21-2006, 01:42
Ти ако си висок 1.80 аз съм Супермен.
Jordan2000
08-21-2006, 01:44
pi4 samo edno 6ti kaja nito tvoite priqteli sa ebali ili sa vijdali putka na jivo nito ti 6te vidi6 ako si gubi6 vremeto v forumi a ne po sre6ti s momi4eta razbira6 li?
WindWaker
08-21-2006, 01:44
пък ако пишката му е 17 см начи аз съм Спаидър-мен !
Ай, момчета, отиам си изваждам костюма от гардероба и да бия Венъм, до после
:shock:
Лол 13 хайде стига....подобре си играй компютърни игрички и не се занимавай...
ах хубоу добре вие докато ми дрънкате глупости да не правя секс приятелката ми идва на сам да я оправя.
Да ти кажа честно не си добре!На 13 години?Браво.
ах хубоу добре вие докато ми дрънкате глупости да не правя секс приятелката ми идва на сам да я оправя.
а какво ще стане като се събудиш? и... доста си нахакан за момче, което за първи път ще прави секс... лъжи, лъжи, лъжи...
[BG]Fen`
08-21-2006, 09:29
ti s tiq razmeri da ne bi da si potomuk na Galiver...
Xaxaxaxaxaxaxax
em ebi sa kat iska6 we...i sam 6e uspee6 sas 17 santa bi trealo da stigne do g1za ti... na 13 i 6e se ebe ve4e. 4i i mislel 4e e zakasnql. ti na 13 ako vidi6 nqkoq gola 17-18 godi6na obigrana kaka s gotino tqlo det znae kfo da prai 6e se sduha6 i nema da go digne6. sex na 13. za sq i ti i priqtel4etata ti moete da pravite sex edinstveno sas 2-te si race...!
[BG]Fen`
08-21-2006, 09:47
aide barzo se zalavqi za rabota s dqsnata ruka [-X
Lorraine
08-21-2006, 09:52
xaaa 17sm :smt005 na 13g ..ima da 4aka6 samo da e tolko :!: + tva kato iska6 prai sex 6tom ti se prai,kato si re6il 4e iska6 za6to pi6e6 tuka,nii s kvo da ti pomognem :?:
korabokroshenec
08-21-2006, 10:16
17 бе идиот.И съм висок 1.80!аз пък ям керемиди с гасена вар мн фкусно
аз се казвам Райчо и съм на 12 и още не съм правил секс но от малък съм се научил да се търкам в дюшека преди да заспя и ми става много хубаво. мисля че чуството е подобно при секс, някои споделя ли моя опит?
Не е проблем, не бързай!
Темата се изчерпа.