PDA

View Full Version : Проблемация :(

stoilov_bg
08-20-2006, 21:22
Здравейте искам да ви питам 1-2 вапроса :-)
Зна4и с моита приателка сам вече 2 месеца сега на 25 стават то4но 2.Тя парва ми заговори за секс а до сега несам го правил на 15 сам тя е на 14 и сащо него е правила.И просто се чудя мисля си че е още малка и нз някфи такива мисли и аз искам да правим ама незнам какво да правя.Моита компания която е ме базикат чат пат че била по малка от мен и на мен някво неудобно ми стаа се замислям.Аз си я обичам и просто незнам какво да права аз мисля че е малка.Тя пък се плаши от това да нея зарежа и така макар че аз още когато си я зех и казах че няма да права неща с които не е сагласна и моля ви помогнете незнам какво да праа. :( :( ](*,)

LoveHer
08-20-2006, 21:25
Po dobre ne pravete vse pak tq e malka a i dvamata ste neopitni i da ne stane nqkoi gaf ! Vie si re6vate ! \:D/

cskamoni4ka
08-20-2006, 21:26
Поговори с нея на тази тема,защото тя наистина е малка!

IdiOtKa
08-20-2006, 21:27
тя била малка ...според нечии критери вече деца тря си има ....
иначе пича дето е на 15 и е 2 месеца с нея я "обича" аз просто ня кво да кажа маина :mrgreen:

TaRaNTyLa
08-20-2006, 21:33
Ne mislq, che razlikata vi e tolkova golqma, che ti da q mislish za malka.. :-k Kakto i da e..
A po vuprosa..az sushto go napravih za purvi put na 14.Vseki sam reshava za sebe si.Nai-dobre si pogovorete koi kakvo iska.. :wink:

ro6li4ka
08-20-2006, 21:42
mi prosto i obqsni 4e ne iska6 samo sex ot neq i nqma da q zareje6 ako ne pravite sex dokato ne mu doide vremeto...ama ne i kazvai ti si malka za sex 6toto nqma da i stane mn hubavo..vse pak ti ne si koi znae kolko po golqm ot neq :) vse 6te se razberete nqkak si

^Kiss_of_the_Sun^f
08-20-2006, 21:46
Еййй децааааа осазнайте се,рано ви ееее!!! ](*,)

alkobalko
08-20-2006, 21:52
Хубаво е, че я обичаш и уважаваш. Поговори с нея и и кажи това. Кажи и още, че не е длъжна да прави нещо, за което не е готова. Според мен мви е все още рано, така че не избързвайте.

ista
08-20-2006, 22:08
децка радост, шарени бонбонки... ти какво очакваш като си на 15? да си хванеш някоя мадама на 21? не, не... просто ме счупвате от смях :smt005 :smt005 :smt005 . иначе... ба ли му майката... малка е. па и ти си малък. бегайте да ходите на кино и да се държите за ръчички. още не ви е времето.

08-20-2006, 22:10
Здравейте искам да ви питам 1-2 вапроса :-)
Зна4и с моита приателка сам вече 2 месеца сега на 25 стават то4но 2.Тя парва ми заговори за секс а до сега несам го правил на 15 сам тя е на 14 и сащо него е правила.И просто се чудя мисля си че е още малка и нз някфи такива мисли и аз искам да правим ама незнам какво да правя.Моита компания която е ме базикат чат пат че била по малка от мен и на мен някво неудобно ми стаа се замислям.Аз си я обичам и просто незнам какво да права аз мисля че е малка.Тя пък се плаши от това да нея зарежа и така макар че аз още когато си я зех и казах че няма да права неща с които не е сагласна и моля ви помогнете незнам какво да праа. :( :( ](*,)
Кво ти пука?Ръгай там и тва е!

Crazy-God
08-20-2006, 22:26
Чесно да ти кажа ти си решаваш, защото аз или ние сме никои за тебе, но ако искаш помощ има да избираш от доста варианти .Взимате едно решение и двамата ако искате го правите ако не искате не го правите. Може и трябва да си говорите много повече и да си споделяте и такива неща . А пък кой е малък и кой голям всеки си решава сам за себе си.
Успех!!!

vlubchivo
08-20-2006, 22:30
ооо ваща разлика е тоооолкова голяма Оо

Lumidee
08-20-2006, 22:41
ti kazvash, che tq purva e progovorila na tazi tema.. ako e gotova nqma problem.. nai dobre e da pogovorish s neq i da vidish kakvo misli 5tq .. nqma ot kakkvo da se pritesnqvash.. i izobshto ne trqbva da ti puka koi kakvo govori..tq ako e na 14,a ti si na 15 ne mislq,che razlikata m/u vas e golqma.. a i tvoite pr ako sa na tvoita vuzrast za kakvi se mislqt da govorqt ,che e malka..:)

[BG]Fen`
08-20-2006, 22:47
Kakfo hodite ot dva meseca,obi4ate se i ste na po4ti 15 god. ?!?!?!!?
Buzro trqqqq da si napraite deca...... aide uspeh !!! :smt005

Консултанта
08-20-2006, 22:57
Ъ ? Кво ? Абе пич,щом й се чука,оправи я бе,че ще отиде при друг ! Не задавай малоумни въпроси,а праскай там и се кефи... малка била... щом те е питала за секс,не е малка ;)

ton1
08-21-2006, 02:11
ИИиии тя компанията ти те бъзика значи щото си с 1 година по-голям от нея ... тя била малка ми ти къв си ? сори ама аз съм на почти 19 години и ходя с 15 годишна и никой не ме бъзика.Тва че тя за годините си е по-развита не я прави по-голяма ...

naia
08-21-2006, 07:16
Ми не дей да правите секс...според мен също е малка...има време за всичко

koalka
08-21-2006, 08:13
Ами по моите критерии на 14 е малко малка.Но вие си решавате.А и все пак ходите от 2 месеца.Не мисля,че това е достатъчно време,за да преминете по-нататък,защото сте на по 14-15.Ако бяхте на по повече може би е нормално да го направите след 2 месеца или по-скоро.

shakesstz
08-23-2006, 06:18
най-важното е да я предразположиш.....повечето момичета на тази възраст го искат,но повече от любопитство а не че се нуждаят от това...ако решите да го правите го правете задължително с презерватив..