View Full Version : Проблемация :(
stoilov_bg
08-20-2006, 21:22
Здравейте искам да ви питам 1-2 вапроса :-)
Зна4и с моита приателка сам вече 2 месеца сега на 25 стават то4но 2.Тя парва ми заговори за секс а до сега несам го правил на 15 сам тя е на 14 и сащо него е правила.И просто се чудя мисля си че е още малка и нз някфи такива мисли и аз искам да правим ама незнам какво да правя.Моита компания която е ме базикат чат пат че била по малка от мен и на мен някво неудобно ми стаа се замислям.Аз си я обичам и просто незнам какво да права аз мисля че е малка.Тя пък се плаши от това да нея зарежа и така макар че аз още когато си я зех и казах че няма да права неща с които не е сагласна и моля ви помогнете незнам какво да праа. :( :( ](*,)
Po dobre ne pravete vse pak tq e malka a i dvamata ste neopitni i da ne stane nqkoi gaf ! Vie si re6vate ! \:D/
cskamoni4ka
08-20-2006, 21:26
Поговори с нея на тази тема,защото тя наистина е малка!
тя била малка ...според нечии критери вече деца тря си има ....
иначе пича дето е на 15 и е 2 месеца с нея я "обича" аз просто ня кво да кажа маина :mrgreen:
TaRaNTyLa
08-20-2006, 21:33
Ne mislq, che razlikata vi e tolkova golqma, che ti da q mislish za malka.. :-k Kakto i da e..
A po vuprosa..az sushto go napravih za purvi put na 14.Vseki sam reshava za sebe si.Nai-dobre si pogovorete koi kakvo iska.. :wink:
ro6li4ka
08-20-2006, 21:42
mi prosto i obqsni 4e ne iska6 samo sex ot neq i nqma da q zareje6 ako ne pravite sex dokato ne mu doide vremeto...ama ne i kazvai ti si malka za sex 6toto nqma da i stane mn hubavo..vse pak ti ne si koi znae kolko po golqm ot neq :) vse 6te se razberete nqkak si
^Kiss_of_the_Sun^f
08-20-2006, 21:46
Еййй децааааа осазнайте се,рано ви ееее!!! ](*,)
alkobalko
08-20-2006, 21:52
Хубаво е, че я обичаш и уважаваш. Поговори с нея и и кажи това. Кажи и още, че не е длъжна да прави нещо, за което не е готова. Според мен мви е все още рано, така че не избързвайте.
децка радост, шарени бонбонки... ти какво очакваш като си на 15? да си хванеш някоя мадама на 21? не, не... просто ме счупвате от смях :smt005 :smt005 :smt005 . иначе... ба ли му майката... малка е. па и ти си малък. бегайте да ходите на кино и да се държите за ръчички. още не ви е времето.
Здравейте искам да ви питам 1-2 вапроса :-)
Зна4и с моита приателка сам вече 2 месеца сега на 25 стават то4но 2.Тя парва ми заговори за секс а до сега несам го правил на 15 сам тя е на 14 и сащо него е правила.И просто се чудя мисля си че е още малка и нз някфи такива мисли и аз искам да правим ама незнам какво да правя.Моита компания която е ме базикат чат пат че била по малка от мен и на мен някво неудобно ми стаа се замислям.Аз си я обичам и просто незнам какво да права аз мисля че е малка.Тя пък се плаши от това да нея зарежа и така макар че аз още когато си я зех и казах че няма да права неща с които не е сагласна и моля ви помогнете незнам какво да праа. :( :( ](*,)
Кво ти пука?Ръгай там и тва е!
Crazy-God
08-20-2006, 22:26
Чесно да ти кажа ти си решаваш, защото аз или ние сме никои за тебе, но ако искаш помощ има да избираш от доста варианти .Взимате едно решение и двамата ако искате го правите ако не искате не го правите. Може и трябва да си говорите много повече и да си споделяте и такива неща . А пък кой е малък и кой голям всеки си решава сам за себе си.
Успех!!!
vlubchivo
08-20-2006, 22:30
ооо ваща разлика е тоооолкова голяма Оо
ti kazvash, che tq purva e progovorila na tazi tema.. ako e gotova nqma problem.. nai dobre e da pogovorish s neq i da vidish kakvo misli 5tq .. nqma ot kakkvo da se pritesnqvash.. i izobshto ne trqbva da ti puka koi kakvo govori..tq ako e na 14,a ti si na 15 ne mislq,che razlikata m/u vas e golqma.. a i tvoite pr ako sa na tvoita vuzrast za kakvi se mislqt da govorqt ,che e malka..:)
[BG]Fen`
08-20-2006, 22:47
Kakfo hodite ot dva meseca,obi4ate se i ste na po4ti 15 god. ?!?!?!!?
Buzro trqqqq da si napraite deca...... aide uspeh !!! :smt005
Консултанта
08-20-2006, 22:57
Ъ ? Кво ? Абе пич,щом й се чука,оправи я бе,че ще отиде при друг ! Не задавай малоумни въпроси,а праскай там и се кефи... малка била... щом те е питала за секс,не е малка ;)
ИИиии тя компанията ти те бъзика значи щото си с 1 година по-голям от нея ... тя била малка ми ти къв си ? сори ама аз съм на почти 19 години и ходя с 15 годишна и никой не ме бъзика.Тва че тя за годините си е по-развита не я прави по-голяма ...
Ми не дей да правите секс...според мен също е малка...има време за всичко
Ами по моите критерии на 14 е малко малка.Но вие си решавате.А и все пак ходите от 2 месеца.Не мисля,че това е достатъчно време,за да преминете по-нататък,защото сте на по 14-15.Ако бяхте на по повече може би е нормално да го направите след 2 месеца или по-скоро.
shakesstz
08-23-2006, 06:18
най-важното е да я предразположиш.....повечето момичета на тази възраст го искат,но повече от любопитство а не че се нуждаят от това...ако решите да го правите го правете задължително с презерватив..