View Full Version : НЯКОЛКО ВЪПРОСА ?
Джони уокър
08-20-2006, 22:29
имам няколко въпроса ..
1. Знам че има доста теми за презервативи но конкретно моя въпрос го няма : Кажете ми не най-хубавите презервативи (ясно ми е DUREX) ами най-издържливите,тези които най-трудно се късат ... Щото в интересна истината DUREX са най-хубави заради това че имат повече екстри по-удобни са и марката не е българска ... И все пак трябва да има някви много здрави презервативи ... Имаше едни "SURE" ама не съм сигурен за името нещо подобно е и са черни и май са много издържливи някой сеща ли се точно за марката цените и т.н
2. Ако не ползвате противозачатъчни а ви се скъса презерватив дори да не сте свършили вътре и сте го правили мъничко време без какво предприемата след това ?
3. Забавя ли се еякулацията ако 30 мин преди секса мастурбирам ?
Мерси предварително !
alkobalko
08-20-2006, 22:34
Както някой беше казал, точно тези екстри правят презерватива по-некачествен, тъй като са на химична основа.
1. "Sure" е името на презервативите. Струват 1,20 лв., поне за толкова съм ги виждала.
2. Ако презерватива се скъса и момичето не взима хапчета, а момчето свърши в нея се взимат хапчета, наречени Простинор Дуо.
3. На този въпрос могат да ти отговорят само мъжете.
Polojenieto e slednoto.. kakto vsichki znaem durex-a e nai -siguren.. Az samo takiva polzvam i nezavisimo ot razlikata vuv vidovete ne sum imala problemi.. az znam, che extra safe sa nai-dobrite.. Vuzmojnost za nejelana bremennost ima vinagi.. ako momicheto ne pie xapcheta vinagi ima vratichka i tova naistina e postinior duo..
Ot moq skromen lichen opit:)) ..moga da ti kaja, che ako sa minali 30 min nqma problem.. s moq priqtel vseki put po 3-4 povtoreniq prez intervali ot 5-10 min i az ne sum zabelqzala nqkakuv problem, no to mai e mn otnositelno ..trqbva da si predrazpolojen i mn vuzbuden..:)
Мерси,а тия "SURE" ползвал ли ги е някой и кво мисли за тях ?
WindWaker
08-20-2006, 23:06
nqma nai-sigurni prezervativi, razberete go tva. vsi4ki se kysat nezavisimo ot markata. ako si svyr6il v neq - postinor duo kakto ti kazaha. a tva s masturbaciqta e izklu4itelno typo. no ima vreme dokato go razbere6. i da - tva sa trite nai-povtarqni temi. na den po 4-5 pyti ot vsqka
Bisollini
08-21-2006, 00:14
:smt005 :smt005 v4era mi dadoha edin takuf SURE az misleh 4e sa po 20 stotinki a te 1.20 :-k :mrgreen: :mrgreen: namzal sum
И пробва ли го добър ли беше ... ? то 1.2 е май опаковката нз
:)
krem4et0
08-21-2006, 09:37
Пробвали сме с гаджето,ама не ни харесаха-сухички бяха и ме боля от триенето!
[BG]Fen`
08-21-2006, 09:40
4eti drugite temi predi da naprai6 novi !!!!!!!!!!!!!! ](*,)
1. Всички презервативи са боклуци, всички се късат.
2. Ако не съм в период на овулация и той не е свършвал в мен, и сме го правили малко, еми нищо. Жените не сме машини за бебета.
Ако свърши в мене, тогава ще пия постинор. Ама нали затова и пия противозачатъчни... за да не се чудя и да изчислявам вероятността, преди да се натъпча с конса доза хормони (постинор)
3. Ми приятелят ми ако свърши веднъж и после в близкия половин-един час правим секс, много бавно свършва, а понякога и изобщо не свършва. Ама си зависи от човека, де. Зависи и от ситуацията, но да, забавя се еякулацията.