View Full Version : Момчета, кажете?
Здрасти, пичове!
Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват? Питам, понеже ми се иска да поглезя гаджето.Да отбележа, с него още не сме правили секс, така че целувки по интимни места засега не са нужни.:-D
Ще съм благодарна, ако споделите!
WindWaker
08-21-2006, 13:33
navsqkade kadeto i ti obi4a6. to golqmo glezene 6te e
psiHopaT4o
08-21-2006, 13:34
Аз имам изключително чувствителен врат,целият ми гръб настръхва когато приятелката ми ме целува по него/врата/.
И аз полудявам от целувки по врата.Между другото,зърната на гърдите също не са лоша идея,колкото и странно да звучи.
е, хубаво, де, ама това е доста тъпичък въпрос. не е задължително твоето момче да си пада по същите целувки като тези, които са писали във форума. всеки е различен, индивидуален, дори и в тези неща.
Благодаря за отговорите! Вратът явно е универсалната зона и за двата пола.
WindWaker знам, че вие момчетата под глезене разбирате секс, но още ни е малко рано на нас двамата. :)
Иста, прав си, че всеки е индивидуален, но все пак искам малко помощ, защото сега навлизам в тия неща. :oops:
[BG]Fen`
08-21-2006, 14:37
vmesto s celuvki vzemi go poglezi s bonbonki,ako iska6?
Благодаря за отговорите! Вратът явно е универсалната зона и за двата пола.
WindWaker знам, че вие момчетата под глезене разбирате секс, но още ни е малко рано на нас двамата. :)
Иста, прав си, че всеки е индивидуален, но все пак искам малко помощ, защото сега навлизам в тия неща. :oops:
всичко е много хубаво, ама аз съм момиче, по дяволите:)
Sorry!
Smurf4e_F
08-21-2006, 15:23
ne e vajno kude celuva6,a kak:)pone spored men,seki 4ovek(bilo to myj ili jena)ima razli4ni erogenni zoni:)Moq muj primerno mn obi4a da go celuvam po u6eto,vrata,korema,gurdite su6to sa mu silna erogenna zona(osobeno zurnata):)))
e_l_i_z_a
08-21-2006, 16:06
При всеки е различно.А и не е ли по-приятно сама да ги откриеш? :-D Просто наблюдавай реакцията му при всяко докосване с устни на различни места.За да не бъда прекалено кратка и безполезна,ще ти дам малко инфо.
Ами..момчетата(мъжете) обичат да ги целуват по вратлето,особено отстрани под и зад ушичките :) .Над и под пъпа,около лопатките на гърба(особено под тях).Общо взето всеки обича навсякъде.Зависи обаче как го правиш.Не бъди прекалено нежна,но не бъди и прекалено агресивна,защото може да го уплашиш и да се шашне :D Не се бъзикам,ами сериозно ти говоря!Трябва да намериш златната среда и да редуваш(но не прекалено бързо) устни,език,зъби(лека захапка),засмукване и т.н.Е,ама да не го направиш син :lol:
Айде със здраве :-D
При всеки е различно.А и не е ли по-приятно сама да ги откриеш? :-D Просто наблюдавай реакцията му при всяко докосване с устни на различни места.За да не бъда прекалено кратка и безполезна,ще ти дам малко инфо.
Ами..момчетата(мъжете) обичат да ги целуват по вратлето,особено отстрани под и зад ушичките :) .Над и под пъпа,около лопатките на гърба(особено под тях).Общо взето всеки обича навсякъде.Зависи обаче как го правиш.Не бъди прекалено нежна,но не бъди и прекалено агресивна,защото може да го уплашиш и да се шашне :D Не се бъзикам,ами сериозно ти говоря!Трябва да намериш златната среда и да редуваш(но не прекалено бързо) устни,език,зъби(лека захапка),засмукване и т.н.Е,ама да не го направиш син :lol:
Айде със здраве :-D =D> =D> =D>
xa edin primer ot filmite...i bez da me napadate posle 4e kat na kino ne stava v realniq jivot..taa v dosta filmi sum vijdala momi4e ili jena da zasmukva nejno i mn eroti4no prust naprimer, pokazaleca na priqtelq si, udovolstvieto e dosta golqmo predpolagam, za6toto mom4etata pravqt asociaciq sus svirka. nqmam predstava dali ima efekt no mislq, 4e si struva da se probva.
znam 4e i u6ite im sa mn 4uvstvitelni i podlejat na silna vazbuda.
Здрасти, пичове!
Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват? Питам, понеже ми се иска да поглезя гаджето.Да отбележа, с него още не сме правили секс, така че целувки по интимни места засега не са нужни.:-D
Ще съм благодарна, ако споделите!
Navsqkade po tqloto u6ite vrata :-k
Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват?
В спалнята, в баняа, в кухнята, в коридора... Навсякъде бе :)
Моите искрени съболезнования!
определено ако го цункаш по оная работа ще му стане много приятно ако пук не искаш там тогава врата :)