View Full Version : Момичета, някога имали ли сте розови сънища?
Интересно ми е само мъжете ли са набутани с мокрите сънища или и на жените им се случва.
RoyTheReaper
08-21-2006, 14:08
по принцип жените също имат мокри сънища.
то по принцип да, ама аз не съм имала...
Е, дам, логично е, сънищата нямат граници все пак.. но наистина ли са "мокри" както на нас, мъжката половина.
`Death`Whore`
08-21-2006, 14:11
Никога не съм имала истински сън, в който правя секс.
Az dosta chesto sanuvam sunishta, v koito pravq sex i moga da kaja, che naistina izpitvam udovolstvie ot tova.
Jenninka
08-21-2006, 15:37
имала съм но не чак често
e_l_i_z_a
08-21-2006, 15:56
Хмм..загадъчно звучи..истински сън.Тва уловка ли е? :shock: :-D По темата-да,имат.Най-вероятно е да се появят преди или по време на месечния цикъл. :wink:
ThePainIsReaL
08-21-2006, 22:15
Хм.. имала съм сънища със сексуално съдържание , но не съм изпитвала удоволствие от това.. просто бяха ей така м/у другите сцени в тях
imah edin pat i prosto takova udovolstvie na qve ne sam izpitvala... :lol: :oops:
imah edin pat i prosto takova udovolstvie na qve ne sam izpitvala... :lol: :oops:
Въх ето това беше мнението ;) Какво ли правят сънищата.... Фройд би се преобърнал в гроба :)
Случвало ми се е, но много рядко. Веднъж беше с русата адреналинка :oops:
KisskilleRcHe
08-22-2006, 08:02
Е значи си назад с матриала...... Давай побързо, че и аз искам да те сънувам........
i az taka
YouR_PoisoN
08-22-2006, 08:13
Аз не съм имала, ама при момичетата мисля че се казва "розови" сънища, а при момчетата "мокри" :-k
Е значи си назад с матриала...... Давай побързо, че и аз искам да те сънувам........
Иста написа:
i az taka
е, вие пък... аз не съм залетяла за такива сънища. по-добре наяве :mrgreen:
Имала съм, но само веднъж :lol:
cskamoni4ka
08-22-2006, 10:28
Не съм имала.
christina_aguilera
08-22-2006, 19:47
Доколкото си спомням имала съм май само веднъж ама много отдавна.Иначе не знаех,че все пак съществуват при жените,а те се казвали "розови" хахахаха :smt005
LilAngel
08-22-2006, 19:55
хаха не си била на сухо значи :smt016 :smt016 :smt016
mil4eto_
08-22-2006, 20:01
Да, много често.
Ami az sym imala no ne znamtochno MOKRI LI Sa zashtoto kogato stanenai inetresno izvednaj se sabyjdam i useshtam neshto todolu... da vazbudena sym
ro6li4ka
08-22-2006, 21:25
syni6ta v koito ima sex i taka natatyk sam sanuvala ama ne sam se vyzbujdala ot tova tai 4e mislq 4e ne se broi za mokri syni6ta :)
Разказвайте де :D любопитно ми е :D :smt006
Angel_Girl
08-22-2006, 23:55
Имала съм само 1-2 пъти.
edna vecher priqtelia mi beshe mnogo izmoren i nemojahme da go napravim ta sashtata vecher za purvi put mi se sluchi(i za posleden de) da sanuvam "rozovi" sanishta!sanuvah kak go pravia s Fabio Cannavaro!tova beshe nai hubaviq mi san v jivota zashtoto pone v sania si biah s moia idol
! \:D/ =P~ \:D/ :::
Доколкото си спомням имала съм май само веднъж ама много отдавна.Иначе не знаех,че все пак съществуват при жените,а те се казвали "розови" хахахаха :smt005
Така ли ве мило :P Я разкажи съня :)
SANDRETO
08-24-2006, 11:17
mii,edva li se kazvat`mokri sunishta` to4no,ama fantazii i eroti4ni sunishta moje bi :oops: nai 4esto sa v rezultat na neosushtestveni sexualni fantazii..ama nqma losho :mrgreen:
хахахаха..рядко..ама се е случвало..кво съм санувала ли?!...тайнааа :roll: :twisted:
SeXyAdrenaLinka
08-24-2006, 19:57
Ми никога не съм сънувала розов сън...за съжаление :-D