View Full Version : Най-ужасното ми лято.
Crying In The Rain
08-21-2006, 22:27
По-противно лято от това не знам дали съм имала. Не можах да отида на море, на планина... просто никъде. Докато връстниците ми се забавляваха по почивки аз си висях в къщи и умирах от яд.
Не е заради липса на пари... всъщност е, защото родителите ми ги е превзела някаква мания да строят къща на майната си. :cry:
И сега като започнем училище аз ще съм единствената, която ще си е изкарала лятото в къщи. Отгоре на всичко майка ми се разболя и влезе в болница... това пък беше капака... сега ще трябва да се грижа за нея докато не започнем училище. :cry: Заради това вече е 100 % сигурно, че абсолютно никъде няма да можем да идем... :(
Защо все на мен?! :cry:
Angel_Girl
08-21-2006, 22:31
Oх, милата. Еми и аз никаде не съм ходила това лято, но не защото нямеме пари, а защото баща ми е много зает, но не се оплаквам, че си стоя вкъщи-даже ме кефи. Много исках наще да заминат на море та да мога да си остана вкъщи само с гаджето ми ама татко има много работа... :? Спокойно ще го преживееш не е болка за умиране...
NaDuFcHe
08-21-2006, 22:33
Eee verno gadnichko e ama spokoino mojeshe da e mnogo po-zle ama kato akzvam mnogo ansitina e taka...Predstvi si( dano ens e sluchi ) che maika tis e beshe razbolqla mnogo po tejko,che vahste sa nqmali pari dori za qdene i tn...togava naistina mojehse da se oplakcash che lqtoto ti e ujasno..Ama q se zamisli vinagi mojehs da si napravish kupona i vkushti napravi 1-2 partyta hodi na basein na kino i tns priqteli izmoli vahste da te psunat sama za 1-2 dena nqkude s priqtelite ti i taka ne se zduhvai letoto ne e svurshilo oshte :smt056
ex milata mi tq :( i moito lqto ne be6e mnogo hubavo ama takyv e jivota ko da praim soryy mnogo za tebe :(
maybelline
08-22-2006, 07:21
Oх, милата. Еми и аз никаде не съм ходила това лято, но не защото нямеме пари, а защото баща ми е много зает, но не се оплаквам, че си стоя вкъщи-даже ме кефи. Много исках наще да заминат на море та да мога да си остана вкъщи само с гаджето ми ама татко има много работа... :? Спокойно ще го преживееш не е болка за умиране...
Ние също никъде не ходихме по финансови причини.Обаче нашите са всеки ден на работа и аз ходя при гаджето ми(или то идва у нас).А той като отиде на море,щях да умра от скука,но после реших да отида в родния ми град(не ми е роден,но живях там 13 години) малко на гости и там прекарах най-готината ваканция в живота си!Така че,зависи как ще погледнеш на нещата.Не се настройвай песимистично и ще видиш колко по-добре ще ти стане.
Е какво ти пука дали ще ходиш някъде или няма?Да не би разкарването напред-назад прави ваканцията хубава?И аз не ходих и няма да ходя никъде,ама какво от това?!Трябва да ти е гадно само заради майка ти.Да не е виновна тя,че се е разболяла?
Просто спри да мислиш колко ти е скапана почивката,излизай насам натам с приятели.Кво,някой да е казал,че лятото трябва да е забавно?Да има закон или нещо...?Ние нищо не можем да направим,сама трябва да се постараеш да си я направиш в остатъка й готина
Ами в остатъка от ваканцията просто излизай в твоя град, няма нужда да ходиш никъде...Купоните стават с добро настроение, а не с изрази от сорта на "това е най-гадното ми лято". :mrgreen:
Spoko mai ne si edinstvenata!i za men tova liato e nai ujasnoto!zagubih vsichkite si priqteli poradi tupi prichini,ne izlizam absolutno nikade(to niama i s koi),ostana mi samo gadjeto!e biah na more ama mi beshe vse taia!no se nadiavam neshtata da se opravat!dano i s teb stane taka :smt010
honey_7o
08-22-2006, 19:06
Bqx na more i be6e super.no povqrvai mi v momenta imam 4ustvoto 4e ne sam xodila ot 10 godini i mi se xodi pak no nqma da stane.Ne se razstroivai zaradi takiva ne6ta lqtoto ne e gotino samo zaradi edna po4ivka,moje da se lsu4at 1000 pati po qki ne6ta koito nqmat ni6to ob6t s po4ivkata.
P.S.nz dali nqkoi razbra kvo imax predvid ama :|
Ми то и аз не съм ходил на море все още, а може и да не отида понеж ме мързи-
honey_7o
08-22-2006, 19:20
Ми то и аз не съм ходил на море все още, а може и да не отида понеж ме мързи-
Marzela e golqmo ne6to.Vij da ne ti se xodi da,ama da te e marzel :-k
Ходи ми се ама кой ше прлаща сметките? Ти ли ше ходиш на работа вместо мене, а па що жени ме чакат тука у софия...па тръгна ли на море с жена се едно да тръгна към чехия с каса бира.
Angel_Girl
08-23-2006, 01:16
Ние също никъде не ходихме по финансови причини.Обаче нашите са всеки ден на работа и аз ходя при гаджето ми(или то идва у нас).А той като отиде на море,щях да умра от скука,но после реших да отида в родния ми град(не ми е роден,но живях там 13 години) малко на гости и там прекарах най-готината ваканция в живота си!Така че,зависи как ще погледнеш на нещата.Не се настройвай песимистично и ще видиш колко по-добре ще ти стане.
Еми аз съм така. Или гаджето ми идва в нас или аз ходя в тях, или пък някой път излизаме някаде. Общо взето си првкарвам супер. Много зависи как ще погледнеш на нещата.
TikvenaElhichka
08-23-2006, 08:45
Mного по ужасни неща се случват. А и можеш да си направиш живота вкъщи интересен. Опитай се да се усмихнеш! Да погледнеш по-оптимистично на живота. Не е лесно понякога, но това е начина да си направиш времето по-приятно...
siXt_senSe
08-23-2006, 10:37
Виж какво аз пък ходих,но не може да се каже че обогати ваканцията ми с толкова много весели случки и истории.Да,благодарна съм че все пак и тая година ходихме,ама края на ваканцията все пак ми се уби настроението,щом гаджето го няма.Спокойно,сигурна съм че няма да си баш единствената,която никъде не е ходила :wink:
Krem4eto
08-23-2006, 12:54
Оле горката,ми то и аз не съм ходила никъде,защото парите за почивката отидоха за всякакви други глупости...ама карай!Другия път ще отидем :) ! БЪДИ ОПТИМИСТ :)!
е, преживей го. догодина ще е по-добре:) иначе... вкъщи се пише една дума :lol: :lol: :lol: .
Slave4You
08-28-2006, 21:13
Отгоре на всичко майка ми се разболя и влезе в болница... това пък беше капака... сега ще трябва да се грижа за нея докато не започнем училище. :cry: Заради това вече е 100 % сигурно, че абсолютно никъде няма да можем да идем... :(
Ами извинявай мн ама повечето хора като им се разболее някой родител и те се молят да озравеят и да излязат живи и здрави от болницата а не мислят как ще трябва да се грижат за тях вместо да излизат с фр !!!
strange__
08-28-2006, 21:24
Отгоре на всичко майка ми се разболя и влезе в болница... това пък беше капака... сега ще трябва да се грижа за нея докато не започнем училище. :cry: Заради това вече е 100 % сигурно, че абсолютно никъде няма да можем да идем... :(
Ами извинявай мн ама повечето хора като им се разболее някой родител и те се молят да озравеят и да излязат живи и здрави от болницата а не мислят как ще трябва да се грижат за тях вместо да излизат с фр !!!
Определено!Майка ти да не би нарочно да се е разболяла?!Горката ти ще трябва 15 дни да се грижиш за майка си,а да не излезеш на кафе,а какво да каже тя като докато си била бебе 100% не и е било мн весело,но те е отгледала нали?!Ей големи сте егоисти :!:
zoben_pitbul
08-28-2006, 22:07
Мен лично ме попреебаха малко за морето,ама както и да е :? Иначе на село ходих,утре пак заминавам(този път с гаджето ми) и въпреки това не смятам,че ваканцията ми мина зле.Е,следващата се надявам,че ще е по-хубава,но и от тази съм доволен.Недей да си мислиш колко е гадно да не си ходила на море,виж това с майка ти е гадно,но опитай се поне да не мислиш толкова негативно.
Ами гадно се е получило за теб,но горе главата :) ,ще има и други лета.Няма да е само това,следващата година ще си наваксваш.
az_slunceto
08-31-2006, 20:28
spoko,ne si edinstvenata i az sum taka. :evil: :evil: :evil: mrazq na6te :twisted: :evil: :evil:
Sex_master
09-02-2006, 16:46
ХОра аз пък си седях на Банкя ! В началото имах фр и сега всички си тръгнаха ! Няма и момичета ! По цял ден тъпея ! В началото щяхме да отидем на море но пък дядо ми почина и ми е толко гадно че ми иде да скоча от някъде
kudravoto
09-02-2006, 16:51
sujelqvam mila kofti e az su6to ne izkarah perfektno lqto razdelih se s mom4eto koeto mnogo obi4ah i bqhme mnogo vreme zaedno no takuv e jivota ne e pesen