neopiten
08-22-2006, 06:56
zdaveite znam 4e vuprosa mi e mnogo tup no vse pak iskam da vi pipitam kak se pravi klizma izkam da pravq analen i me e srah da ne napravq nqkoq belq molq vi daite mi nqkoi savet plssssss
maybelline
08-22-2006, 07:10
Питай някой лекар,тук едва ли много хора са си правили клизма.
neopitna
08-22-2006, 07:32
ami togava bih iskala da piopitam momi4etata koito sa pravili analen ako ne sa si pravili klizma kak sa postupvali za da ne se izlojat !
za6toto se protesnqvam ot fakta 4e kato mi go vkara 6te se polu4i ne6to kato vakum i togavaaaaaaaa ne mi se misli !!
zdaveite znam 4e vuprosa mi e mnogo tup no vse pak iskam da vi pipitam kak se pravi klizma izkam da pravq analen i me e srah da ne napravq nqkoq belq molq vi daite mi nqkoi savet plssssss
taka razbiram vuprosa ti, izob6to ne e tup, za6toto tova e mn vajno i zaduljitelno trqbva da se napravi...ako nikoi ot tuk ne moje da ti dade realen suvet, az 6te ti kaja, 4e v google, ako napi6e6 klizma, naistina izlizat interesni statii, v koito vsi4ko e obqsneno, a vsu6tnost klizmata spored nqkoi se pravi prosto s vodo kato si v polojenie sus sviti kraka na leglo na edna strana i vliva6 vodata na dadenoto mqsto, no ne sum az 4oveka, oito moje da ti obqsni, vlez v google!