View Full Version : орален секс
amanda{15}
08-22-2006, 09:32
с приятеля ми искаме да пробжаме орален секс (той на мен),но аз се притеснявам 4е мириша лошо отдолу.дали миризмата няма да го отврати?
dglfkjghdkjh
08-22-2006, 09:37
nqma da go otvrati
puk i ako otide6 da se izmie6 to4no predi da te po4ne i ti nqma da se pritesnqva6
[BG]Fen`
08-22-2006, 09:46
emi kato ne e provetrqva6 kak nqma da miri6e....
kolko i da se mie i "provetrqva" si ima harakterna mirizma
ami vseki pat sled kat pi6ka6 i predi da pravi6 sex se mie6 tva e,redovna higiena se iska 6tot ina4e stava lo6o
kolko i da se mie i "provetrqva" si ima harakterna mirizma
ne sam sigurna no i az mislq taka...
cskamoni4ka
08-22-2006, 10:18
Баняяяяяяяяя
maybelline
08-22-2006, 10:54
Баняяяяяяяяя
Определено:)
kakvo puk ti opredeleno ?!
i taq predi tebe
momicheto moje da si se kupe redovno ... vurpeki tova obache si ostava malka mirizma , tva e i pri vaginata i pri penisa
pfff .... :smt013
cskamoni4ka
08-22-2006, 11:09
kakvo puk ti opredeleno ?!
i taq predi tebe
momicheto moje da si se kupe redovno ... vurpeki tova obache si ostava malka mirizma , tva e i pri vaginata i pri penisa
pfff .... :smt013
Я па ти!Шшшш знам много добре за кво става на въпрос!Но като гледам тя не говори за тая малка миризма!Ти пък големия разбирач!И най-добре ще е да се изкъпе преди оралния секс!Аре са шшшт!
ne mi sht-kai
nito si mi na akula , nito na godinite
ti da ne si ekstrasens da znaesh za kakvo govori tq ????
znaela za kakvo stava vupros ... znaesh drug put
sedi 3 chasa v banqta ako iskash , kato ti otmestqt sramnite ustni i ezika stigne po-navutre nqma li mirizma fe ?!?
pfu
cskamoni4ka
08-22-2006, 11:14
Абе ей отворко,аман от такива като тебе,тва че си по-голям не значи че разбираш повече и не можеш да разбереш за какво ти говоря!То е ясно че си има специфична миризма,но се пак човек тряя и да се къпе бе пфф !За хигиена не си ли чувал или при тебе липсва!
kude tq pishe che ne se kupe ?!?!??!?!?!?!?!?
mislish li che vsichki hora osven teb razbira se ! , sa nqkvi cigani deto ne se kupqt i pitat : abe zashto mi mirishat mishnicite?!
maybelline
08-22-2006, 11:25
mislish li che vsichki hora osven teb razbira se ! , sa nqkvi cigani deto ne se kupqt i pitat : abe zashto mi mirishat mishnicite?!
Ей,я по-кротко!Може да не си съгласен с мнението на {P}MoHuKa{P},но това не ти дава право да я обиждаш.Тя е права за банята.Ти не си момиче,че да знаеш по-добре от нас.Жената трябва да се мие редовно отдолу,иначе естествената миризма(която всяка жена има),става много силна и неприятна.Миризмата на чисти полови органи е възбуждаща,но тази на немитите е отблъскваща.
ne sum obijdal malkata rusalka (vse pak e ot ***CSKA)
pak shte popitam , nqkude tva momiche pishe li che ne se kupe ?
Къпя се но все пак отдолу си мириша,нормално де но ако бях на мястото на момчето все пак не бих искала да съм в близост до миризмата,не е особено приятна.Благодаря на {P}MoHuKa{P},maybelline и gal4eto за съветите
amanda{15}
08-22-2006, 11:44
Къпя се но все пак отдолу си мириша,нормално де но ако бях на мястото на момчето все пак не бих искала да съм в близост до миризмата,не е особено приятна.Благодаря на {P}MoHuKa{P},maybelline и gal4eto за съветите
Tva bqh az
mimi_sugababe
08-22-2006, 11:47
bqgai barzo pod du6a:}}}}}}}}}}}}}}}}
GothicGirl
08-22-2006, 12:08
това, което зависи от теб е да поддържаш добра лична хигиена. говори се, че миризмата там зависи и от начина на хранене, което може и да съдържа истина. Но според мен ако всеки ден се къпеш, миеш или там каквото и да е в банята значи всичко е наред. Ако все пак миризмата я разграничаваш като лоша, може би има наличие на инфекция. Предлагам ти да се миеш още по-често, защото има и малки инфекции, които минават от самосебе си за кратко време. Ако обаче след седмица по-усърдно миене миризмата е все така неприятна, иди на лекар :wink:
malko vapros4e s kakvo se miete momi4e i kolko 4eto,az predi sas sapun,stava mnogo 4isto otkolkoto s intimen gel ama ponqkoga po4va da se razranqva ot mnogo miene i za tva vzeh intimniq gel makar 4e sas sapun4e mi e po priqtno pak i posle miri6e mnogo qko ako e aromaten sapuna
mejdu drugoto kogato toku 6to si se izmil dobre ponqkoga i harakternata mirizma ne se use6ta ponqkoga e tolkova 4isti4ko 4e ne ti se iska da spre6 da pravi6 oralna lubov na partniora,pri mom4etata e malko po dobre 6toto pri tqh ne te4e postoqnno vaginalen sekret i im e po lesno da se poddarjat 4isti4ki .. :)
az sys sapun4e se podmivam i ima dobro deistvie ...za mirizmata - az ne sam usetila ni6to pri mene, pak i nikoi ne se e uplakal... :-s 8-[
Emotional_Decay
08-22-2006, 17:36
Сапун ??? :shock:
Еми...ако се надявате на някоя инфекция късмет със сапуна...
За какво са интимните гелове,според вас? Ниво на ph нещо да ви говори ? ...
maybelline
08-22-2006, 18:15
az sys sapun4e se podmivam i ima dobro deistvie ...za mirizmata - az ne sam usetila ni6to pri mene, pak i nikoi ne se e uplakal... :-s 8-[
Да,ама това сапунче вреди на интимните части,заради ph,както вече споменаха.С вода и интимен гел е най-добре.
cskamoni4ka
08-22-2006, 20:29
Ей,я по-кротко!Може да не си съгласен с мнението на {P}MoHuKa{P},но това не ти дава право да я обиждаш.Тя е права за банята.Ти не си момиче,че да знаеш по-добре от нас.Жената трябва да се мие редовно отдолу,иначе естествената миризма(която всяка жена има),става много силна и неприятна.Миризмата на чисти полови органи е възбуждаща,но тази на немитите е отблъскваща.
Мерси миличка! :) Няма смисъл да се занимавам с него.И си доста права за това,което каза :wink:
Ако си чистоплътна няма от какво да се притесняваш.Но естествено,че има специфична миризма,но по принцип тя възбужда момчетата,така че споко.
blagodarq na koalka !!!
i az tova se opitvam da kaja - momicheto moje da se kupe ama taq tam rusalkata si znae neinoto ....