Влез

View Full Version : PISNA MI

aaaa NE
08-22-2006, 12:56
abre hora znam 4e temi4kata mai ne e za tuka ama mi pisna si4ki da atakuvat razdel sex ima mn po hubavi razdeli ot tozi kato naprimer "u doma" ili t.n pls pomaglejdaite i dr 4e se vbesqvam :smt013

Nasindo
08-22-2006, 12:59
abre hora znam 4e temi4kata mai ne e za tuka ama mi pisna si4ki da atakuvat razdel sex ima mn po hubavi razdeli ot tozi kato naprimer "u doma" ili t.n pls pomaglejdaite i dr 4e se vbesqvam :smt013

Има един лаф "Акъл от гъза си НЕИСКАМ" :mrgreen: [-X
То си е работа на users къде ще пишат ,така че квото и да постваш-> файда ... :mrgreen: [-X

GothicGirl
08-22-2006, 13:02

Разбирам гледната ти точка, но може би това, че постовете тук са най-много е показателен фактор, че това е най-интересната и дискутирана тема. Все пак много деца, тиинейджъри и т.н търсят информация относто това. Някои в специалните книги, а други предпочитат форуми като този. Не виждам нищо лошо и не се ядосвай, няма за какво. :wink:

olive_oil
08-22-2006, 13:06
кой каквото го вълнува,това чете!!!

GothicGirl
08-22-2006, 13:10
не мисля, че трябва да сме груби с човека, понякога и на мен ми пари главата от разни неща..

aaaa NE
08-22-2006, 13:25
не мисля, че трябва да сме груби с човека, понякога и на мен ми пари главата от разни неща..
mersi mn to qvno ima nekvi pikli deto sa trugnali da mi razvivat teorii abre mani...

GothicGirl
08-22-2006, 13:26
mersi mn to qvno ima nekvi pikli deto sa trugnali da mi razvivat teorii abre mani...

е, недей с тоз тон, за да не стават още излишни разправии. аз лично те разбирам от какво е провокирана темата и дори агресивният начин на израз, но все пак не е хубаво така нали :wink:

olive_oil
08-22-2006, 13:27
аз не мисля,че съм груба.Дори човека си е много прав.
просто обобщавам

GothicGirl
08-22-2006, 13:31
аз не мисля,че съм груба.Дори човека си е много прав.
просто обобщавам

олив ойл
не беше насочено към теб, нито към някого конкретно, просто знам какво става с такива теми и мнението ми беше насочено към бъдещите постове. :wink:

WaNTeD
08-22-2006, 13:35
seki 6e gi 4ete kvot si iska

IdiOtKa
08-22-2006, 14:37
нали се сещаш че и твоита тема спада към "тъпи и безполезни теми"
а и ако си мислиш че по някакъв начин ще помогнеш хххаххаха ..даже още поиче ще станат темите : )