View Full Version : Баща ми ...
NaDeTy`bE
08-22-2006, 13:38
Направо ме изнервя .. С приятеля ми скоро 6те направим година а тои даже не се и интересува пък камоли да се запознае с него .. искам да подтикна любопитството му ... как да го направя ? :shock:
Е ти пък какво искаш с баща ти да се познават.Ако не иска да се запознавас приятеля ти,по-добре не го карай,защото тогава ще е заинатен и ще види само лоши черти от характера му и после може да почне да ти опява,че не е за теб.
Остави го нелегален :lol: Няма да се жените,все пак,нали? :twisted:
Остави баща ти да поиска запознанство...защото , ако ти го подтикнеш, както каза Sarabi* той ще открие само лошите черти в приятеля ти :wink:
siXt_senSe
08-22-2006, 21:08
Задължително ли е да се познават наистина?Остави нещата засега така,а и е по-добре за теб 8)
maybelline
08-23-2006, 11:44
Кажи му "абе реших да правя секс с еди-кой си" и определено ще събудиш любопитството му към момчето,а и към себе си...
cskamoni4ka
08-23-2006, 12:19
Кажи му "абе реших да правя секс с еди-кой си" и определено ще събудиш любопитството му към момчето,а и към себе си...
хаха :D
NaDuFcHe
08-23-2006, 12:22
Ako en si bremenna ili si rehsila da se jenish vuobshte en e zdauljitelno da zapoznavahs bahsta si s priqtelq ti
NaDeTy`bE
08-23-2006, 18:28
prosto me my4i tfa .. 4e kato otida v priqtelq mi ve4er da spq .. i toi se pritesnqva ... a ot gore na vsi4ko e mnogo bolen i ne iskam izlishno da go pritesnqvam oba4e toi se inati .. :evil: az vinagi sym go zapoznavala s moite priqteli ... no sym imala s tqh vryzka ne pove4e ot 2 meseca a sega s tozi skoro praim godina i e SERIOZNo .. nemoga da razbera zashto sega se dyrji taka razli4no ..
Направо ме изнервя .. С приятеля ми скоро 6те направим година а тои даже не се и интересува пък камоли да се запознае с него .. искам да подтикна любопитството му ... как да го направя ? :shock:
доведи приятеля си у вас. мене пък баща ми даже ми досажда... ама ебала ли съм му майката - кой го пита него?!?
E zakfo ti tolkoz bashtati da vi sveti...
Ako en si bremenna ili si rehsila da se jenish vuobshte en e zdauljitelno da zapoznavahs bahsta si s priqtelq ti
Това не беше особено добро изказване. За мен беше важно да запозная родителите ми с приятеля ми, макар, че много се притеснявах. Важно е, защото с него прекарвам повече време отколкото с родителите си. В крайна сметка е добре да знаят, че съм с някое сериозно момче отколкото да се чудят дали не съм всяка вечер с различен. Представете си какъв панаир ще стане, ако запознаете приятеля си с вашите, при бременност. Ако ще да е най-прекрасния на света, те определено няма да го харесат.
Slave4You
08-30-2006, 15:52
Не знаеш ли че бащите ревнуват дъщерите си на тази възраст.Пък да не говорим да се запознават с тях.Така че не очаквай нищо от него :)