View Full Version : ne sym bogata,a toi e:(
:L:a:u:r:a_15
08-22-2006, 19:52
s priqtelqt mi vsi4ko vyrvi dobre,nqmame problemi i se obi4ame.Nz dali ne preuveli4avam,problemyt mi moje da e glupav,no me trevoji.priqtelqt mi e ot bogato semeistvo,a az vinagi sym si bila v normalno.ne sme bedni,no nikoga ne sme bili sys izli6ni pari.Naposledyk toi hodi na razni po4ivki(v 4ujbina,na more,na razni visoko plateni meropriqtiq...).Az dori na more ne hodq za6toto ne sme finansovo sposobni da otidem dori za 2-3 dni.Ve4e zapo4va da mi pisva ot postoqnnite mu razkazi kade e hodil kolko hubavo e bilo i t.n.Ponqkoga imam 4uvstvoto 4e ako nqkoi razbere 4e sme gadjeta,6te pomisli 4e hodq s nego zaradi parite,a tova izob6to ne e vqrno.Pls,ako moje nqkakav savet da mi dadete:(
cskamoni4ka
08-22-2006, 19:54
Не мисля,че това е проблем.
Macka,tova ne e nikakuv problem.Moq priqtel su6to e ot dosta bogato semeistvo a az ne.V smisul az sum kato teb.No tova ne pre4i.... i az miseh kato teb no sled kato pogovorih s nego razbrah 4e parite nqmat zna4enie.Vajno e 4e se obi4ate !!!!
еми... и според мен не е проблем. ако толкова те дразни поговори с него. аз например съм имала такива приятелки. ние си бяхме четири, но една от нас беше дъщеря на собствениека на една доста известна козметична марка (няма да споменавам имена, че СЕМ ще ме глоби:)). и така един ден седнахме и поговорихме... и всичко се оправи.
JuLiTo0o0o
08-22-2006, 20:13
vajnoto e 4e se obi4ate parite nqmat zna4enie !no ako te drazni tova 4e toi ti razkazva razni neshta govori s nego ne vqrvam da se obidi! :wink:
Can't Be With Her
08-22-2006, 20:17
Кво ти пука кво говорят другите, ако се обичате и си прекарвате яко. И парите АБСОЛЮТНО не са всичко... Всички в даден момент, в който се самосъжаляваме си го мислим, но съвсем скоро излиза истината. Аре отивай при приятеля ти да го ОБИЧАШ и се махай от тоя гаден форум!
alkobalko
08-22-2006, 20:22
Финансовото състояние няма никакво значение. Моят приятел също мислеше, че ще е проблем, защото аз (т.е.родителите ми) имам повече пари от него. Но за мен това не е от значение, за него също. За цялото това време аз не съм плащала нито една сметка, правила съм му скъпи подаръци, както и той на мен. Никой от познатите ни не е мислел, че той ходи с мен за парите или обратното, защото и той има доста пари. Щом има любов, другото няма значение.
siXt_senSe
08-22-2006, 20:29
Най-добре наистина поговори с него и му кажи,че те притеснява това,че някой може да каже нещо такова(макар че не точно това те притеснява,но така ще се стигне и до основния проблем...който всъщност не може да се определи :-k ).Оплетох се :) Аз разбирам какво те притеснява-дразни те свободата,която той притежава да ходи на много места и да има от всичко по много,нали?Но не можеш да му го кажеш,защото би излязло че му завиждаш,а не е така :? Трудно е да се обясни,но се опитай.А и нали се обичате-за любовта прегради няма :)
beb4o_bu
08-22-2006, 21:00
Познато... siXt_senSe, много си права за свободата. Поне аз така се чувствам понякога. При нас няма някой който да е по-богат от другия, напротив, в едно положение сме, което според мен е по-добре. Ако един от двамата има някакво затруднение, другият ще го разбере и ще може да му влезе в положението. А при твоят случай... много важен е човекът. Зависи как е възпитан. Могат да се измислят варианти... той да те взима с теб и да поема твоите разходи(което за мен лично не е добър вариант) или ти да намираш малко пари от някъде(да спестяваш или да работиш...не знам)... не е лесно. За разлика от всички тук, за мен това е проблем. Гаджето ти да иска да отиде някъде на почивка с теб, или да се позабавлявате на някое различно място, а ти да отказваш с оправданието, че не ти се ходи... а всъщност, просто да не можеш да си го позволиш. Е тва е гадно... Съветвам те да поговориш с него, ако се стигне до там. Смисъл, ако той иска да отидеш с него, а ти да не можеш... кажи му честно, че те притесняват парите... няма смисъл да лъжеш. Решението самО ще излезе.
Ясно е,че парите нямат значение и той,ако знае,че го обичаш няма да си помисли,че си с него даради парите.
Mike-Jones
08-22-2006, 21:21
toi napravo sa xvali mai da go eba v kopeleto
ne sym bogata,a toi e:(
И сега какво искаш, да ти отворим компот?
П.П. Доказателство, че жените са тъпи кучки №6. От какви глупости се тревожите, божичко...
LP_girl_14
08-22-2006, 21:37
Щом той е избрал да бъде с теб,значи не му пречи че не си боката като него.В крайна сметка не всички могат а си позволяват екскурзии в чужбина и т.н.Според мен тпй ти разказва как е прекарал,защото иска да го сподели с теб,да каже какви са му впечатленията,не за да те накара да се почувстваш гадно.Парите не са от значение,когато се обичате истински!Пък колкото до хората-те винаги ще си говорят какво ли не.Вие двамата си знаете че си с него,защото имаш чувства,а не заради парите
SweetBunny
08-22-2006, 21:45
Напълно възможно е да се опитва да те впечатли, да се направи на големия пич :-D Те повечкото богати момиченца и момчеца обичат да демонстрират парите и големите си възможности. Лошо няма :wink: просто е неприятно... Опитай се някой ден...просто, когато започне да ти говори за еди-каква си почивка, супер маркова дрешка бла-бла и на тебе ти писне, просто да споменеш, че "за разлика от него ти тея неща едва ли скоро ще си позволиш". Той знае, че ти не си на неговото финансово ниво, но ако си искрена с него и вижда, че си скромна - не се правиш на "вижте ме кой съм аз", той ще те разбере...Все пак за какво е с теб ;-)
DuraceLL
08-22-2006, 22:50
i az ne mislq 4e e problem. ne mu kazvai 4e te drazni za6totot 6te si pomisli 4e mu zavijda6
Lorraine
08-23-2006, 06:24
финансовото състояние какво общо има :-k ,не мисля че това трябва да те притеснява [-X
Dark_Queen
08-23-2006, 06:46
A puk spored men si e problem,kofti e nqkak si.... :-k ,no mislq 4e ako iska6 da si s nego trqbva da se primiri6,prosto znai 4e ni6to ne e ve4no,parite puk nai-malko :wink:
щом ти самата знаеш, че връзката ви не се гради на парите, а на любовта, не виждам къде всъщност е проблема. дразниш се, че той ти разказва къде е бил и колко е било хубаво, просто защото те е яд, че ти не можеш да си с него! просто му кажи, че много ти се иска да си с него навсякъде, но не можеш и когато ти говори се дразниш. предполагам, че ще те разбере
Казват, че за любовта нямало граници.....не винаги е така. Преди години в еснафските и тесногръди разбирания на хората е било недопустимо да има връзка между хора с неравностойно социално и финансово положение, но днес не е така и ако наистина се обичате истински разликата в парите би могла да бъде преодоляна и не трябва да става пречка за вашите взаимоотношения.
kobrichka
08-23-2006, 21:05
Казват, че за любовта нямало граници.....не винаги е така. Преди години в еснафските и тесногръди разбирания на хората е било недопустимо да има връзка между хора с неравностойно социално и финансово положение, но днес не е така и ако наистина се обичате истински разликата в парите би могла да бъде преодоляна и не трябва да става пречка за вашите взаимоотношения.
:smt023 napalno sam saglasna,moeto mnenie e 4e nqma zna4enie koi e po bogat,parite nezna4at ni6to ako naistina se obi4ate
BeBcHeTo
08-23-2006, 21:56
Kato se obi4ate ot kfo zna4enie sa parite?!
Elektra_x
08-24-2006, 10:05
s priqtelqt mi vsi4ko vyrvi dobre,nqmame problemi i se obi4ame.Nz dali ne preuveli4avam,problemyt mi moje da e glupav,no me trevoji.priqtelqt mi e ot bogato semeistvo,a az vinagi sym si bila v normalno.ne sme bedni,no nikoga ne sme bili sys izli6ni pari.Naposledyk toi hodi na razni po4ivki(v 4ujbina,na more,na razni visoko plateni meropriqtiq...).Az dori na more ne hodq za6toto ne sme finansovo sposobni da otidem dori za 2-3 dni.Ve4e zapo4va da mi pisva ot postoqnnite mu razkazi kade e hodil kolko hubavo e bilo i t.n.Ponqkoga imam 4uvstvoto 4e ako nqkoi razbere 4e sme gadjeta,6te pomisli 4e hodq s nego zaradi parite,a tova izob6to ne e vqrno.Pls,ako moje nqkakav savet da mi dadete:(
Оф да ви имам проблемите.К'во ти пука на тебе к'во ще си помислят другите...нали на вас ви е известно че сте заедно заради самите вас не заради това че той има пари.А т'ва за разказите от почивката...ми не мисля че ти го казва за да те дразни или прочие.Просто иска да сподели хубавия момент с теб.Ако на теб ти се случи нещо хубаво или отидеш на някое готино място където да ти е хубаво и да ти харесва вярвам че и ти ще почнеш да му разказваш...
Не мисля,че това е проблем.
и аз така мисля..:) :-k
btw {P}MoHuKa{P} много надъхващ аватар:)