Влез

View Full Version : и сега накъде с това приятелство???

come_clear
08-22-2006, 21:32
сигурно на много от вас ви се е случвало да се скарате с някой приятел. Аз се скарах с единствения човек,на когото имах доверие. Скарах се с най-добрата си приятелка. Появи се едно момче в живота ми и си мислех,че го обичам и всичко това споделях с нея, но след известно време разбрах, че тя е говорила доста с него за мен и му е казала, че просто искам да го разигравам,но нямаше нищо такова. Реших да не споменавам нищо за това пред нея, защото знаех,че ако подхвана темата ще кажа много неща,които няма да ги мисля сериозно. Просто съм много емоционален човек и от най-малкото може да избухна, но не исках да се скарам с нея за такова дребно нещо, какво толкова като е говорила зад гърба ми неща, които не са верни. Но отношението ми към нея като че ли несъзнателно се промени. Вече някакси не можех да говоря спокойно с нея. Един ден както си седях в нас и си лафех с вече споменатото момче, той ми каза още доста неща,които аз очевидно не знаех за себе си. И стана тя каквато стана! Нещо ми кипна в тоя момент и както много ми се беше насъбрало напоследък(доста лоши неща ми се бяха случили,но не искам да ги споменавам,защото е достатъчно тежко и сега като се сетя за тях) и просто нещо се преобърна в мен и реших да й напиша мейл, в който да и кажа всичко,което мислех по отношение,на това което чух. Това беше най-голямата ми грешка.Казах доста груби неща,които не бих й казала никога преди. Тя ми отговори на писмото и друго такова също толкова грубо,главно заради това че не съм и вярвала и че чоже би никога не съм я мислила за приятелка,щом съм се изразявала толкова грубо за нея.и това беше! Мина цяла година от тогава и колкото и да й се извинявах, тя не ми прости. не сме говорили лично от тогава. Когато се видим се отбягваме. Тази седмица,когато бях навън с приятели я видях да играе баскет със сестра си, но като ме видя прекрати играта и седна на игрището,чух си няколко пъти името след което тя остави сестра си там и си тръгна разплакана. Гадното е,че знам че съм отговорна по някакъв начин, но не разбирам,защо след като й се извиних многократно не може пак да започнем някакви отношения,пък били те просто това да се движим в една компания(защото след като се скарахме,както бяхме всички заедно обикновено, тя просто се отцепи) не знам повече какво да направя но по някакъв начин искам да си оправя отношенията с нея.
Тя чи каза,че съм й истинска приятелка, и определено моето недоверие в нея я е разочаровало и не мисля че може някога отново пяк да ми повярва. На всичкото отгоре(както винаги)се оказа че аз съм сбъркала,защото тя не е говорила нищо,от това което той ми каза че знае.

съжалявам,че писах толкова много,но просто има толкова неща,които още има да се кажат,но единственото,което искам е някакъв съвет или някой да разкаже ако се е справил с подобна ситуация.

08-22-2006, 21:47
qvno si napravila golqma gre6ka kato si q obvinila v ne6to,za koeto ne e vinovna.opitai da opravi6 ne6tata,otidi pri neq i i se izvinqvai kolkoto e nujno.tq trqbva da razbere 4e si se oburkala i da ti prosti.kaji i ,4e ne trqbva da si gubite priqtelstvoto zaradi edno nedorazumenie. :roll:

come_clear
08-22-2006, 22:13
някакси не мога да я погледна в очите от това чувство за вина което изпитвам.толкова пъти съм мислила какво да й кажа и все си мисля че ако говоря с нея ще кажа нещо,което ще е неуместно.

минаващ от тук
08-23-2006, 11:35
Затова винаги си повтарям- трябва да си говорим, да си изясним ситуациите преди да обвиним някого в нещо- особено пък приятел
Е, не винаги става, но поне трябва да опитваме :?

Peyton
08-25-2006, 12:48
Говори лично с нея и ако тя не желае повече приятелство просто я остави не можеш цял живот да тичаш след нея сгрешила си сгрешила вески греши, а истинските приятели могат да си простят всичко щом тя не може значи не заслужава твоето приятелство