Влез

View Full Version : Ударихте ли нещо на морето?

expl0de
08-22-2006, 23:27
Темата е за момичета и момчета,е разкажете имаше ли интересни случки по време на лятната почивка?Аз се вкарах в голям филм,ще разкажа след 1-2 поста.

08-22-2006, 23:30
mnee :(

thE`reASoN
08-22-2006, 23:32
аз живея на морето,ама нито 1 път не съм ходила на плаж

thE`reASoN
08-22-2006, 23:36
Темата е за момичета и момчета,е разкажете имаше ли интересни случки по време на лятната почивка?Аз се вкарах в голям филм,ще разкажа след 1-2 поста.я кажи за филма :)

male
08-22-2006, 23:37
a q si predstavi 4e zaspi6 (se napie6 v kavarna) i se sabudi6 v dobri4, kato si s edin fr v kolata kam 6umen a pak nqkfa ti razkazva kakvo si prail i kolko puti si q .... prez no6ta e na tfa mukazvam prikliu4enie

gery_to
08-22-2006, 23:40
Ako tva da si po ciql den s gadjeto za teb e interesno....da

thE`reASoN
08-22-2006, 23:41
яко 8)

Pimki
08-23-2006, 00:00
az ne hodih na more :smt089

thE`reASoN
08-23-2006, 00:03
Pimki
ne si propusnala mn,samo da ti kaja,4e taq godina e po-mrysno

08-23-2006, 08:47
NE E VQRNO !!! NA KITEN I IZOBSHTO PO IUJNOTO CHERNOMORIE NO SPECIALNO V KITEN IZOBSHTO NE E MRUSNO !!!!!!! SUPER E !!! O:)

alkobalko
08-23-2006, 09:08
Ами прекарах си супер на морето, бях в Гърция. Бях с гаджето, изкарах си страхотно и не съм се заглеждала по "чуждо".

Относно темата със замърсяването по Българското черноморие. Онзи ден минах през няколко грда. Да, в Бургас и на мен ми се стори мръсничко, в Ахтопол също. В Поморие, освем строежите нищо не се е променило, водата беше много чисто. Също ходих до Синеморец, беше като рай, топличко, чисто и спокойно. :smt004

sexY_mackA90
08-23-2006, 09:29
Emi az bqx v kiten :smt004 a ian4e xoix na plaja na sinemorec..kudeto e super qkuuu...a za slu4kite...na4i az gajeto mi i oshte edni fr otidoxme na plaja nqkude kum 21:30 i imashe edna dvoika koqto se ebeshe vuv vodata i momcheto ne mojeshe da si izkara onaq rabota poneje se polu4i vakum!!!golqm smqx beshe :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

cskamoni4ka
08-23-2006, 11:01
Бях на моренце в Китен...та беше много якО,но не съМ забивала гаджета :D

BaMBOocHa
08-23-2006, 11:13
Ммм...аз бях на моренце на няколко места...просто ей така си решихме да си удължим почивката и беше повече от невероятна :) най-най-готината почивка до сега дори бих казала!а дали съм ударила нещо-не съм...не за друго просто аз си бях с мъжлето ;) и въобщеееее не се оплаквам...бяхме в Обзор,Несебър,Равда и Бургас...като изключим и извънредните обикаляния без преспиване :)

G-Point
08-23-2006, 12:58
dva pyti s prostitutka i vednaj tanciorka na polon mi pravi kompaniq na masata sre6tu 30 lv. extra si be6e

ista
08-23-2006, 13:04
ами... то моито не е за хвалба, ама все пак. значи, отидох на море с четирима приятели(само момчета) и там се оказа, че в нашия хотел има едни други техни познати - цяла стройтелна бригада! бях единственото момиче. и аз... хм... така, де... колко бяха... да, за десет дена пробвах 4ма от тях, плюс един от моите. абе, както казах в други теми, в Равда вече съм известна сред стройтелите... и в хотел Сибел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MVR
08-23-2006, 13:13
ами... то моито не е за хвалба, ама все пак. значи, отидох на море с четирима приятели(само момчета) и там се оказа, че в нашия хотел има едни други техни познати - цяла стройтелна бригада! бях единственото момиче. и аз... хм... така, де... колко бяха... да, за десет дена пробвах 4ма от тях, плюс един от моите. абе, както казах в други теми, в Равда вече съм известна сред стройтелите... и в хотел Сибел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dam... i po vestnicite pisaha za tebe

Nasindo
08-23-2006, 13:20
Бях в Китен за 5 дена - Да ,"ударих" 1 момиче :wink:

`Death`Whore`
08-23-2006, 13:57
Удря се, ако и то те удари. :) Яко е да се биеш с гаджето.

ista
08-23-2006, 14:09

да бе, четох... еми така сме ние, известните - само за нас говорят. човек не може да се позабавлява малко без някой папарак веднага да се явне и да те шракне в някоя не много прилична поза... и пишат такива глупости по тия вестници! никога не съм спала с Роби Уилиамс! Само с Брад Пит и Вин Дизел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MVR
08-23-2006, 14:17

да бе, четох... еми така сме ние, известните - само за нас говорят. човек не може да се позабавлява малко без някой папарак веднага да се явне и да те шракне в някоя не много прилична поза... и пишат такива глупости по тия вестници! никога не съм спала с Роби Уилиамс! Само с Брад Пит и Вин Дизел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aha i az na 3 trevki si legam s Shakira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ista
08-23-2006, 14:39

Aha i az na 3 trevki si legam s Shakira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

е, така е, който няма моите връзки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и между другото... ъъм... не помня :P :-D :-D

christina_aguilera
08-23-2006, 15:02
Ako tva da si po ciql den s gadjeto za teb e interesno....da
:smt008 :smt008 :smt008

08-23-2006, 15:11
Очевидно да се прославиш като леко момиче... тъй де - курва, е голямо геройство напоследък...

gangbang
08-23-2006, 15:25
Аз ударих бая водки, бири и шкембе чорби с чесън за изтрезняване. Момичета не съм удрял, само съм ги... мазал с плажно масло 8)

ista
08-23-2006, 15:33
Очевидно да се прославиш като леко момиче... тъй де - курва, е голямо геройство напоследък...

мога да ти кажа, че въобще не е така. това, че съм флиртувала или съм се сваляла с някой от момчетата, не значи, че съм курва. и за твое инфо, което всъщност не те засяга, не съм спала с нито един от тях. много странно, даже. то все тая. и даже сама си казвам, че всичко това не е за хвалба.

gangbang
08-23-2006, 17:32
Бе и аз като те четох че си "пробвала 4-ма" реших, че си се чукала с тях, ама се въздържах от коментар само щото подписа ти яко ме кефи

koalka
08-23-2006, 19:05
Ами не съм имала интересни случки.Просто постоянно ми беше гадно,че гаджето ми не беше с мен и не съм мислила или съм се заглеждала по друг.

rowzz
08-23-2006, 19:09
аз съм си от морето и хич не е мръсно !..

08-23-2006, 20:35
az ne sum udrql nishto, no me udariha s buhalka po glavata[/b]

ista
08-23-2006, 20:58
Бе и аз като те четох че си "пробвала 4-ма" реших, че си се чукала с тях, ама се въздържах от коментар само щото подписа ти яко ме кефи

е, под "пробвала" аз имах предвид, че съм ги започнала... ама и вие с това мръсно подсъзнание!

SANDRETO
08-23-2006, 21:05
ihihihihii hmmm tva lqto beshe semeino,ama taka kato se zamislq kato si s gaje ot 10 dena na more,10 ve4eri te ogrqva ,4e ako ne i po-4esto,dokato ako trqq svalqsh nekvi selski kurveta,baq po-trudno se uredish :mrgreen:

:D

АТАКАБГ
08-26-2006, 03:06
за малко едни рускини :)
на косъм беше. ама от лагера им ги прибраха,иначе щеше да си занесат за Санкт Петербург подаръци...при това в корема и след 9 месеца да ги "разопаковат" 8)

LiSiKa
08-26-2006, 10:36
за малко едни рускини :)
на косъм беше. ама от лагера им ги прибраха,иначе щеше да си занесат за Санкт Петербург подаръци...при това в корема и след 9 месеца да ги "разопаковат" 8)
Добре казано, но непрепоръчително !!! :mrgreen:

SexyTA
08-29-2006, 07:58
Odariha me dvama

Юлиян Вучков
08-29-2006, 08:49
и аз ударих нещо не е като да не съм ударил...ударих си коляното на плиткото :shock: :shock: :lol: :lol: нищо не стана с туй море те повечето моми беха с гаджета и ся не върви да рушим семейства нали :mrgreen: :mrgreen:

YouR_PoisoN
08-29-2006, 08:49
Аз ударих бая водки, бири и шкембе чорби с чесън за изтрезняване. Момичета не съм удрял, само съм ги... мазал с плажно масло 8)
С тоз чесън ко искаш да "удариш"... :-D

Amayo
08-29-2006, 09:01
При мене па стана обратното - гаджето ми замина на море и аз зех че ударих в софия :oops: .

YouR_PoisoN
08-29-2006, 09:06
При мене па стана обратното - гаджето ми замина на море и аз зех че ударих в софия :oops: .
:smt005 Горката, тя пък може да е ударила там повече, нищо не сЪ знай :-D

CVETELLINA
08-29-2006, 09:28
ц,ц..нямах такива летни изпълнения..
нищо интересно това лято,освен
сълзи,спомени...и така :?

Amayo
08-29-2006, 09:33
:smt005 Горката, тя пък може да е ударила там повече, нищо не сЪ знай :-D
Дреме ми на кура отрезах и квитанцията :smt019

LilAngel
08-29-2006, 09:37
аз бях на Варна...екстра беше.само леко се смущавах от голите каки около мене :)

Jenninka
08-29-2006, 09:46
Ами не съм имала интересни случки.Просто постоянно ми беше гадно,че гаджето ми не беше с мен и не съм мислила или съм се заглеждала по друг.

КОлко познато...

ProstoAz
08-29-2006, 10:10
и аз ударих нещо не е като да не съм ударил...ударих си коляното на плиткото :shock: :shock: :lol: :lol:

Хаха, аз и двете колена си насиних. :lol:

Иначе заиграх се там с едно момченце от Благоевград, но само толкова. Не стигнахме много далеч - така и не се намери подходящо място и достатъчно време - аз обичам хубавите неща, а не за 10мин. в целия пясък на плажа (примерно!)... :oops: И така...лигавехме си се няколко дни и той си замина... :D

А ние се бяхме събрали и доста голяма компания, а аз повечето не ги познавах преди морето и...някои се опитваха да ме задяват, ама не стана работата...и така... :lol:

Paduan`
08-29-2006, 10:14
qq
ot Blagoevgrad sme vse playboy-i :D
koe e tva momche :P

Communist
08-29-2006, 10:23
Мне, не съм ходил на морето. Отвращава ме и го мразя. :|

ProstoAz
08-29-2006, 10:48
Еее, кое...кое...най-хубавото... :lol:
Ако толкова те интересува ще ти го напиша на ЛС. :smt016

Jessika_MG
08-29-2006, 10:53
аз бях на Варна...екстра беше.само леко се смущавах от голите каки около мене :)
E ti pak ne si popadnala na goli debelani..togava stavat udarite po plaja

Zlat4eto
08-29-2006, 10:57
ne ](*,)

Minase
08-29-2006, 15:35
Pimki
ne si propusnala mn,samo da ti kaja,4e taq godina e po-mrysno

i az jiveq na moreto no ne sam hodil tazi godina stra6no mrasno e

gangbang
08-29-2006, 15:41
С тоз чесън ко искаш да "удариш"... :-D

а бе и на чесън връзва, мерак да има :lol:

08-29-2006, 23:50
Тая година бях на няколко места, но на Китен с едни фр щехме да пернем едни рускини в хотел китен.Ама те излязоха от долните гадни к*рви.После се заиграх там с една от Сандански ама тя пък беше с цикъл :(

Ако има някой от Сандански и да познава момичета които са били на лагер на Китен на по 14-15 год да пише.

climb
08-29-2006, 23:54
Тва отгоре бях аз.Ако се намери някои който да познава момичетата да драсне лс.

08-30-2006, 08:48
Хаха аз съм момче от Сандански, но не - не познавам такива които да са ходили в Китен.Иначе нашите момичета са си най-хубави :mrgreen:

mnogomili4kata-sf
08-30-2006, 09:23
Ми на моренцето да...бях...забърсах ама все старото...никой нов...не че не е имало възможност,а просто аз не пожелах

miloto_girl_4e
08-30-2006, 09:31
Абе хванах си едно шаранче от морето и имаше и 2-3 забивки ... тази година съм доволна от случилото се и не съжалявам за нищо :wink:

Atula
08-30-2006, 10:45
Mne ne hodih na more, mene me "udariha" v grada i oshte se suvzemam. Aman pusto lqto i ideqta za vremenni svalki- mrazq go toz sezon posledno vreme.

BaMBOocHa
08-31-2006, 00:46
Кофти само,че ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ за изживяванията на автора на тази тема... [-(

Учителката
08-31-2006, 10:38
Двама украинци на бургаския плаж :smt008