PDA

View Full Version : Девствена ли съм?-Нужен ми е отговор

lizard-f-
08-23-2006, 00:34
Има едно момче с което се зарибяваме,и вече няколко вечери подред той стимулира клитора ми и дори два вечера си бутна пръста(но не целия),не го спрях защото бях много въабудена и ми харесваше,но сега се притеснявам дали още съм девствена?!???Моля по-опитните да дадът отговор!!! [-o<

P.S.Имам още един въпрос-когато той стимулираше клитура ми,след около 30 мин започна да ме гъделичка и не можех да си намеря място,и го накарах да спре(това какво е означавало),да не би да съм получила оргазъм?Оргазъм само при секс ли се получава? :-k

PLS HELP ME!!! [-o< [-o< [-o<

Angel_Girl
08-23-2006, 00:40
Първо девствена си спокойно и второ оргазъм може и да се получи без да се прави секс.

psiHopaT4o
08-23-2006, 00:47
Са...от един пръст и то ненацяло вкаран шансът да не си девствена е нищожен,шото и дори да е стигнал до химената един пръст си минава спокойно през отвора, през който ти тече мензисът..начи си девствена.
Жените изпитват както вагинален/доста по-рядко и само при правенето на секс или стимулирането на вагината отвътре/ ,така и клитурен.Са не знам кво ти е било ама да не можеш си намериш място и да те е гъдел..може и да се изпитала клитурен. ай хф гл и земи му пусни на тва момче.

gery_to
08-23-2006, 00:52
Zakakvo se pritesniavash i pitash dali si devstvena sled kato ti e bilo gotino!Naistina vzemi mu pusni na momcheto!inache i az mislia che si devstvena vse oshte!edin prast i to ne celiq e vse edno da si s tampon!moje bi gadelichkaneto e boli orgazam!

lizard-f-
08-23-2006, 01:16
Благодаря на всички,и не му пускам защото се очертава нашите да ме водят на гинеколог идния месец,а ме е страх ако не съм девствена как ще реагират!!!Благодаря отново! =D>

maybelline
08-23-2006, 07:14
Девствената ципа може да се разкъса от много неща,но дори това да стане,ти си девствена докато не направиш секс.А гинекологът е положил Хипократова клетва и според нея дори да не си девствена,ако пожелаеш,тази информация ще си остане само между теб и него.Ако не си психически болна(а вярвам,че не си),лекарят няма право да дава информация за здравословното ти състояние без твоето съгласие.

ista
08-23-2006, 07:17
да, бе, верно. що задаваш такива въпроси? и да не си девствена, демек химена да е скъсан (което ме съмнява) какво от това? да не би някой периодично да проверява?
а за това гъделичкане... ами, ако беше оргазъм щеше да разбереш.

Chiana
08-23-2006, 08:17
Девствената ципа може да се разкъса от много неща,но дори това да стане,ти си девствена докато не направиш секс.А гинекологът е положил Хипократова клетва и според нея дори да не си девствена,ако пожелаеш,тази информация ще си остане само между теб и него.Ако не си психически болна(а вярвам,че не си),лекарят няма право да дава информация за здравословното ти състояние без твоето съгласие.

Напълно съм съгласна, миличка. Цялостта на химена няма никакво значение. Девствена си, докато не правиш секс с момче.
А хименът се намира на входа на влагалището и има един или няколко отвора, през които изтича менструалната кръв и вагиналния секрет, и през който си вкарваш тампон. И две пръстчета да ти вкара, то те не могат да разкъсат девствената ципа. Сравни големината на 2 пръста и на пенис...

sexy_tigar4e_MM
08-23-2006, 13:48
Има едно момче с което се зарибяваме,и вече няколко вечери подред той стимулира клитора ми и дори два вечера си бутна пръста(но не целия),не го спрях защото бях много въабудена и ми харесваше,но сега се притеснявам дали още съм девствена?!???Моля по-опитните да дадът отговор!!! [-o<

P.S.Имам още един въпрос-когато той стимулираше клитура ми,след около 30 мин започна да ме гъделичка и не можех да си намеря място,и го накарах да спре(това какво е означавало),да не би да съм получила оргазъм?Оргазъм само при секс ли се получава? :-k

PLS HELP ME!!! [-o< [-o< [-o<

:smt018 dokato ne osu6testvi6 istinski polov akt,ako 6te i cepenica da ti "butne" (sorry za izraza) si ostava6 devstevana psihi4eski,a tova e po-vajno ot fizi4eskata devsvenost. nqkoi momi4eta se rajdat bez himen tova zna4i li 4e ne sa devstveni??

malka_kukla
08-24-2006, 01:02
abe milata mi tq,4eti malko pove4e knijki za da razbere6.eto mnenie.himena se kusa pri navlizane na tqlo pone 2 prusta debelo s duljina pone 6 sm.ti ama preceni dali si devstvena.tova nai dobre genikolog moje da ti go kaje.a tova 4e te e gudel pri stimulirane na klitora e suvsem normalno,tova ne e orgazum.

ton1
08-24-2006, 01:31
Девствена си ама тука доста хора казаха че докато не се прави секс си девствена ... Случвало ми се е да отворя момиче с пръст ... Отдавна беше и и бърках на въпросното момиче на 1 пейка стигна се до 3 пръстта (щото аз вече 3 дена подред и бърках) ... и после тя ми каза че докато се е къпала и е потекло кръвчица.След 2 дена когато правихме секс нея не я болеше много дори беше много лесно :)

08-24-2006, 07:38
trea si defstvena zemete sa pusnete tam napreite raotata pak kot stani...

undead
08-24-2006, 07:39
trea si defstvena zemete sa pusnete tam napreite raotata pak kot stani...
(zabraih sa logna...)

KisskilleRcHe
08-24-2006, 07:43
Епа знае ли се.... Земете си поснете... Радваите се пааа. Майка ти кфо ше ти каже, че си го праила ?????/

undead
08-24-2006, 14:22
Mama kat ta pita sha kajesh che si si izpusnala klu4owete vatre i edin priqtel ti e pomognal da sa priberesh

macka123
08-24-2006, 14:49
Първо девствена си спокойно и второ оргазъм може и да се получи без да се прави секс.