Влез

View Full Version : kajete mi prezervativ

kajete mi prezervativ
08-23-2006, 01:16
zna4i iskam da pitam za model tam marka prezervativi koito sa za po-malki 4lenove , na priqtelq mi obiknovennite durex sa mu malko golemi4ki v smisyl po samiq penis ne mu stqgat kakto trqbva.......

maybelline
08-23-2006, 07:11
А приятелят ти на колко години е?Аз съм чувала че някои презервативи имат размери.Може би не е зле да питаш в аптеката.Ако си над 14 години,можеш да пиеш противозачатъчни и да го правите без презерватив,но трябва да сте сигурни,че нямате полово преносими болести.А презервативът,ако му е голям,може да се изхлузи и да стане гаф.Така че по-добре първо питайте в аптеката,вземете най-малкия размер който предлагат,пробвайте първо без секс дали ще му е по мярка и ако все още е голям.помислете за друг вид контрацепция(противозачат чни,лепенка и т.н.)

Zlat4eto
08-23-2006, 11:55
Ne e dobra ideqta za protivo4ata4nite spored men :-k Ima edna marka prezervativi koito sa malki no sa kitaiski i ne msilq da ti gi preporu4vam za6toto ne stavat za ni6to :arrow: no ideqta da pita6 v aptekata ne e lo6a

Po princip vsi4ki kitaiski prezervativi sa mnogo malki razmeri....

BaMBOocHa
08-23-2006, 12:05
Ами Durex и Sportex имат размери...моят приятел има обратния проблем-всички са му малки :| обаче номера е просто да попиташ в някоя аптека...