View Full Version : ИЗГУБИХ СИ ПАРИТЕ!МЪРТВА СЪМ!
Slave4You
08-23-2006, 20:56
Хора мнооооооооого помощ!Имах около 30 лева и не знам къде съм ги забутала.Всеки ден майка ми ме пита де са ми парите и аз все викам "Как къде са?Къде да са?" ама ако продължавам така ще се усъмни.Няма ги!Бяха ми в портмонето само че сега е празно!В деня в който разбрах изпразних на момичето което беше в нас джобовете ама не ги е взело то.Кажете какво да ги излъжа,моля ви се.Ако им кажа няма да ми дават пари докато живея там.Знам че ще кажете че такова нещо не може да се скрие и че трябва да кажа но не мога!Значи целта на темата е някои хора с оригинални идеи да покажат колко са оригинални и да ми помогнат какво да направя?Какво да излъжа????
pomoli nqkoi priqtel da ti dade na zaem i taka da vidi maika ti,4e parite sa v teb.a ti 6e si vru6ta6 zaema postepenno.ili prosto kaji istinata. :?
cecko_boy
08-23-2006, 21:04
bih ti predlojil i az da pomoglish nqkoi priqtel da ti dade da gi pokajesh samo i da mu gi vurnesh ili pak ako te biva v nqkoq igra na karti, bilqrd ili neshto dr da zalojish i da zemes pari
Az taka na bilqrd zalojih 10 leva zeh 30lv dneska bih i me 4erpiha bira abe qko si e da si dobur i da ima ribi da ti davat :D
honey_7o
08-23-2006, 21:10
Mislq 4e varianta s priqtelite e dobar,sa6to moje i ot nqkoi rodnina na koito moje da se doveri6.Samo ne mojax da razbera za6to maika ti pita kade sa ti parite?Nali parite sa tvoi :-s
ами, кажи, че си ги изхарчила. на мене 30 лв. са ми за около пет дена. не че ние сме много богати, просто като изляза не мога да не си купя сладолед, пица, вафла... можеш да добавиш към това и че отиваш на кино с приятелка. или че си си купила някаква блузка.
cskamoni4ka
08-23-2006, 21:15
Помоли някой приятел да ти заеме 30лв.
Slave4You
08-23-2006, 21:16
Mislq 4e varianta s priqtelite e dobar,sa6to moje i ot nqkoi rodnina na koito moje da se doveri6.Samo ne mojax da razbera za6to maika ti pita kade sa ti parite?Nali parite sa tvoi :-s
Mi 6tot si haresah edni raboti ot Avon i maika mi vika 4e az si imam pari da si gi kupq i sy6to taka utre 6te hodim na po4ivka i trqbva da imam nqkvi pari tam... :(
Ami neznam tezi pari sa ti gi dali na teb ili sa ti gi dali sa dagi pazi6 Ako trqbva da gi vurne6 na va6te moli6 priqtel i sled tova mu gi vru6ta6 a moje i ako ima6 spesteni pari naprimer 20 i kazva6"Kupih si edna bluzka ot 10 leva Sorry"Ako sa ti gi dali na teb da sa si tvoi da si kupuva6 ne6to s tqh kazva6 4e si gi pohar4ila ili poli6 priqtel samo da gi pokaje6 i te 6te se hvanat Nz kakto re6i6 no nai-dobre 6te e ako kaje6 istinata kaji "Mamo tate izgubih parite neznam kak bqha v protmoneto a sega ne sa Misleh da vi izluja i da go kriq ot vas ama re6ih da kaja istinata a ne da vi luja" I te 6te razberat 4e ne si gi izlugala a si kazala istinata i 6te ti prostqt Pri men pone stava
honey_7o
08-23-2006, 21:20
Mi 6tot si haresah edni raboti ot Avon i maika mi vika 4e az si imam pari da si gi kupq i sy6to taka utre 6te hodim na po4ivka i trqbva da imam nqkvi pari tam... :(
A nqma6 li bratov4ed ili ne6to takova,4ovek na koito moje6 da se doveri6,da mu zvanne6 i da mu kaje6
-Zdr trqbvat mi 30 kinta na zaem za6toto mn spe6no mi trqbvat za utre,6te ti gi vra6tam postepenno na 4asti(ili tam kakto iska6)
i toi da kaje
-Ok nqma problem
Vse trqbva da ima edin takav 4ovek :-k
nai-dobre e za po4ivkata i vob6te za PARITE da poiska6 pari ot nqkoi rodnina koito nqma da te izdade i nqma da mu gi vru6te6 a moje i da gi vse pak ti e rodnina.Spored men tva e ai dobroto re6enie - baba dqdo lqla 4i4o i taka..........
honey_7o
08-23-2006, 21:23
Ami neznam tezi pari sa ti gi dali na teb ili sa ti gi dali sa dagi pazi6 Ako trqbva da gi vurne6 na va6te moli6 priqtel i sled tova mu gi vru6ta6 a moje i ako ima6 spesteni pari naprimer 20 i kazva6"Kupih si edna bluzka ot 10 leva Sorry"Ako sa ti gi dali na teb da sa si tvoi da si kupuva6 ne6to s tqh kazva6 4e si gi pohar4ila ili poli6 priqtel samo da gi pokaje6 i te 6te se hvanat Nz kakto re6i6 no nai-dobre 6te e ako kaje6 istinata kaji "Mamo tate izgubih parite neznam kak bqha v protmoneto a sega ne sa Misleh da vi izluja i da go kriq ot vas ama re6ih da kaja istinata a ne da vi luja" I te 6te razberat 4e ne si gi izlugala a si kazala istinata i 6te ti prostqt Pri men pone stava
Mislq 4e nikoi ne iska da laje,tuk stava vapros za nedorazumenie.Vaprosa e tam 4e ne moje da kaje mi parite bqxa v portmoneto i iz4eznaxa.Spored men ima moje i savsem malka no vse pak veroqtnost da si pomislqt 4e nqkoi nein frend gi e vzel i togava stava lo6o za6toto 4ovek si gubi doverieto :-#
Slave4You
08-23-2006, 21:29
nai-dobre e za po4ivkata i vob6te za PARITE da poiska6 pari ot nqkoi rodnina koito nqma da te izdade i nqma da mu gi vru6te6 a moje i da gi vse pak ti e rodnina.Spored men tva e ai dobroto re6enie - baba dqdo lqla 4i4o i taka..........
Oooo setih se be.Vinagi kato hodim na po4ivka sutrinta davame kliu4ovete na dqdo mi da hodi na naglejda apartamenta.Toi mi dava pari vseki mesec po 10 lv kato polu4i pensiqta.Ami tozi pyt az (kato nikoga) 6te byda dobrovolec da ida da mu dam kliu4a i kato nikoi ne gleda otivam i mu vikam za kvo stava vypros i 6te mu kaja da mi dade za trite meseca napred pari i 4e nqma da mu iskam ve4e ako 6te do kraq na godinata.Spored vas taka stava li?
honey_7o
08-23-2006, 21:31
Oooo setih se be.Vinagi kato hodim na po4ivka sutrinta davame kliu4ovete na dqdo mi da hodi na naglejda apartamenta.Toi mi dava pari vseki mesec po 10 lv kato polu4i pensiqta.Ami tozi pyt az (kato nikoga) 6te byda dobrovolec da ida da mu dam kliu4a i kato nikoi ne gleda otivam i mu vikam za kvo stava vypros i 6te mu kaja da mi dade za trite meseca napred pari i 4e nqma da mu iskam ve4e ako 6te do kraq na godinata.Spored vas taka stava li?
Mislq 4e 6te stane :)
eeee bravo taka stava Sama se seti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slave4You
08-23-2006, 21:36
eeee bravo taka stava Sama se seti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нямаше да се сетя ако не беше идеята за приятелите.БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО НА ВСИЧКИ !!! :) :) :) :) :)
абе, не знам дали ще стане, щото все пак човека кара на пенсия. колкото и да му и въпсосната... 30лв... абе, пробвай се - нищо не губиш.
NaDuFcHe
08-23-2006, 21:40
Awe ne e mnogo variqnt taka shtoto dqdo ti purvo che moje da gi nqma teq pari v moment a + tva moje da kaje na vashte.Nai-dobre im kaji che si otishla na plaj na kino na pizza s nqkoi fr i sa zaminali parite ili im kaji che nqkoq tvoq priqtelka ima rojden den i si dala pari za podaruk
Slave4You
08-23-2006, 21:43
Awe ne e mnogo variqnt taka shtoto dqdo ti purvo che moje da gi nqma teq pari v moment a + tva moje da kaje na vashte.Nai-dobre im kaji che si otishla na plaj na kino na pizza s nqkoi fr i sa zaminali parite ili im kaji che nqkoq tvoq priqtelka ima rojden den i si dala pari za podaruk
Ами няма ли да се усъмнят като не ида на никъв рожден ден?Плюс това майка ми винаги ме пита на кой е тоз рожден ден и т.н.
ми... кажи, че е на някакво момиче, което сега сте се запознали. примерно приятелка на твоята най-добре приятелка или нещо такова. все ще намериш кой да те прикрие. и като кажеш така, отиваш на гости или излизате с компания и се прибираш вечерта и почваш да разказваш някакви неща дето на момента си ги измисляш:)
honey_7o
08-23-2006, 21:50
Ами няма ли да се усъмнят като не ида на никъв рожден ден?Плюс това майка ми винаги ме пита на кой е тоз рожден ден и т.н.
Moje da mine6 i bez rojden den,6te izmisli6 tam edi koi si ima rojden den ama nqma da si go praznuva no poneje mi e mn dobar frend re6ixme s o6te nqkolko 4oveka da sabirame i (tam kazva6 po kolko)Primerno 10 leva ot dqdo ti,15 leva ZA podarak i 5 leva 6te vzeme6 ot nqkoi na zaem ili pak nqma6 li nqkakvi dr spestqvanie.Vinagi sam bila na mnenie 4e 4ovek trqbva da ima beli pari za 4erni dni kolkoto i iztarkano da zvu4i.Vapreki 4e az izxar4vam si4ko do 6u6ka(mn lo6o ka4estvo i ponqkoga si patq zaraditova :?
come_clear
08-26-2006, 20:54
и аз съм губила много пари, но не казвам на наще.Ако са ми трябвали за нещо важно,а съм ги загубила се опитвам да спечеля по някъкв начин толкова пари.За последния път си затрих 20 кинта а трябва да си събирам пари за некво много сладко сувенирче.баща ми ми беше дал парите които ми оставаха да събера за да купя на мама подарък за рд-то й и понеже ги загубих тези пари реших да не му казвам и на едни познати им трябваха некви филмчета и песнички ,но понеже немаха нет им ги продадох е разбираше за по левче на диск,но все пак кой ти ги дава, а след това се научих да плета и гривнички които бяха супер,верно че отнемаха много време и ръцете ми се бяха подули след това,но и тях като ги продавах за по 5 лева и готово!събрах парите. стига да си изобретателна може да измислиш много оригинални неща и докато ваще се усетят че ги ментиш нещо за парите ти ще им кажеш ето вижте че са тука и ще им покажеш заслужените ти пари.
Според мене не треа да къртиш дядо си с 30 лева, все пак е пенсионер и не са му излишни парите.Най добре е да признаеш че си ги загубила, но от постовете ти виждам че нещо си изгубила доверието на ваште, което наистина е лошо и ако е така наистина няма да ти повярват.И аз губя постоянно пари, но винаги казвам на наште и те ми вярват, защото досега никога не съм ги излъгал.
light_purple
08-27-2006, 12:17
Po4vai da spestiava6,pomoli niakoi na zaem i posle kogato maika ti gi vidi 6te mu gi vurne6.
sladoled
08-27-2006, 13:04
И вашите са хора!Като им кажеш може да се ядосат и да се развикат, но пък и ти си си виновна.Поне няма да ги мислиш повече тия пари и те ще знаят, че не ги лъжеш.А дори да вземеш от някого, как ще ги върнеш?И всяко чудо- за три дни! [-X
StrangeGirl
08-30-2006, 12:47
Представи си, ако например майка ти разбере че не си ги похарчила за подарък или нещо подобно(защото майките имат доста силна интуиция) , може да си помисли че си ги похарчила за пиене, наркотици, а това мисля че ще те обиди доста. Затова че най- добре е да вземеш някой лев от дядо ти, от приятелите, който даде 8) или просто да им признаеш но това ще ти е по-трудно. :---) O:)
emi luji do dupka. :roll: :wink: luji kolkoto moje6 a ,ako ima ne6to se pravi ,4e ty stava lo6o i po4va6 da se zadu6ava6.pri mene vinagi minava..e no az i ne luja,za6toto sum asmati4ka.
antoniq111
06-17-2007, 12:10
ami na setra mi i se slu4i - maika mi i dadi prastena si (zlaten s kamani na svarovski ) i nali da otide nas restorat s sau4enici pribira se i gleda nqma go i taka tq maika mi ne se usetila as malko namekvam ama pak ne hva6ta ni6uuu :-k :-k :-k
Сядате спокойно и почваш.....КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ МА ЖЕНОООО???
ami na setra mi i se slu4i - maika mi i dadi prastena si (zlaten s kamani na svarovski ) i nali da otide nas restorat s sau4enici pribira se i gleda nqma go i taka tq maika mi ne se usetila as malko namekvam ama pak ne hva6ta ni6uuu :-k :-k :-k
оф тъпа ли си....спри да ровиш стари теми!!!
LittleDevil_f
06-23-2007, 11:48
i az taka vednaj biah zagubila ne 30 a 50 lv i maika me pita6e vse kade sa i az taka se panirah 4e prerovih vsi4ko i gi namerih
ama ako ne moje6 da gi nameri6 pomoli niakoi da ti da de ima6e edna fr takuv slu4ai i i zaeha i se opraviha ne6tata
Е кво са 50 лева, камо ли 30 ,не са милиони я :shock:
Вземи някоя блуза назаем от приятелка и кажи,че си я взела с тия пари
krem4et0
06-24-2007, 10:39
Темата е стара........