View Full Version : Въпрос относно потребителски имена
Хипотетично. Когато се създава форум (да кажем, този), аз разбирам доста отрано за него и примерно се кръщавам teenproblem. Модераторите ще ме помолят ли най-културно ("Аве ей простак или отговаряй веднага как да ти е новия юзърнейм или ще получиш бан!!" :) ) да се направи смяна, или няма да има значение. Интересно ми е защо...
П.С. Това ми се случи в един друг форум.
Е не съм ли в рекордите на Гинес ;) над 60 прочитания пък 0 отговора, с изключение на моя сега...
Ако на админите не им харесва ника ти, няма да те молят да го смениш, тъй като сам не можеш. Тази функция я имат те и .. ще го направят направо ;)
А може ли да попитам ... ако желая да ми бъде сменено потребителското име ... към кой трябва да се обърна ... или няма смисъл защото няма да ми го смените???
Подобна процедура не се изпълнява .. поне до сега не се е :)
Мхм ... добре щом е така....
Аз питах дали е проблем ако примерно потребителското ми име е teenproblem, примерно. Също като форума. (Сигурно ако пробвам ще е заето де ама.. ако не беше.. щеше ли да ви е яд че аз съм го регнал а не е за админите?)
teеnproblem
09-01-2006, 09:30
Чакам да ми турите БАН. :lol:
ShaDoW^ZonE
09-02-2006, 21:22
Подобна процедура не се изпълнява .. поне до сега не се е :)ти ще кажеш...
тейсти гърл сега е енигматик... щото алекс докато беше тука й смени ника
да де, ама алекс вече го няма
Аз май малоумно съм си задал въпроса.
cskamoni4ka
09-03-2006, 08:46
А защо не направите така,че да може да се сменят?
`Death`Whore`
09-03-2006, 08:47
Защото е тъпо.
cskamoni4ka
09-03-2006, 08:52
Защото е тъпо.
Кое му е тъпото?
`Death`Whore`
09-03-2006, 08:53
Това, че няма смисъл. И без това децата си слагат огромни аватари и си сменят профилите през 5 минути, представям си какво ще стане, ако могат да си сменят и никовете. И...как ще знаем кой кой е?
Това, че няма смисъл. И без това децата си слагат огромни аватари и си сменят профилите през 5 минути, представям си какво ще стане, ако могат да си сменят и никовете. И...как ще знаем кой кой е?
По начина на писане.
Вярно, чене трябва да се разреши сменянето.
Иначе щеше е забавно. Сега се пиша Mo6no, след малко съм 3абавно, а по-късно съм Cme6no.
`Death`Whore`
09-03-2006, 08:58
По начина на писане...окей, обаче малко хора се различават. Неграмотните са много, например. :)
Е да, но мен не ме интересува мнонието на тези личности. Безлични са ми. Освен това винаги съм познавал ErinEverly по начин на писане, аватар и подписа.
`Death`Whore`
09-03-2006, 09:03
И аз се замислих за това, докато пишех поста си, но така ще настане анархия...
cskamoni4ka
09-03-2006, 09:12
До една степен си права,но примерно да го направят така че да може някой да си сменя ника след като има определен брой мнения...или нещо такова.В доста форуми съм срещала примерно,ако нямаш 100 мнения не можеш да гласуваш в анкети и такам...
`Death`Whore`
09-03-2006, 09:21
Мнения не се правят трудно. Аз имам 8200...
Е нова тема ли трябва да започна като просто исках да питам.... нека го кажа по-лесно.
Някой форум се казва SuperForum примерно. Ако някой келеш се пише SuperForum модераторите трябва ли задължително да му сменят ника ?!?!
Въпросът ти е смешен. На ако не видя аз направих юзър teenproblem и още никои нищо не ми е направил.
Ами ако никой нищо не направи, то тогава в този форум ще са напълно лоялни. Може би не въпроса ми е смешен, а мисленето на модераторите понякога (нямам в предвид на TeenProblem конкретно)
cskamoni4ka
09-03-2006, 12:32
Мнения не се правят трудно. Аз имам 8200...
Ем точно!Не вярвам някой с толкова много мнения да седне и да почне да си сменя ника всеки ден...или пък греша?