Влез

View Full Version : Помощ относно връзка -- моля помогнете 1 !

pi4a
08-24-2006, 12:05
Вижте първо тази тема :
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51712&postdays=0&postorder=asc&start=0

.. След като се случи това имаше момент, в който се правеше на сърдита за това че съм я притиснал .. но все пак ми каза че иска да сме само приятели ... сега отново се съгласи да излизаме ? Не разбирам дали има изпитва поне нещо малко към мен или просто наистина иска да сме само приятели и закакво се съгласява да излизаме ? Може би е "бягство от еднообразието както каза един пи4 от миналата тема? Какво предлагате след като искам нещо сериозно явно нищо няма да излезе ... ?

08-24-2006, 14:15
predlagam ti da e opoznae6 pove4e,da ne e nasilva6,i kogato vidi6 e tq ima interes kum teb za ne6to po-taka,togava se vazpolzvai!za6toto ina4e moje6 da si navli4e6 nepriqtnosti ot neinoto gadje,ili tq samata da se otdrupne.spored men 6tom iska da izliza s tebe,zna4i proqvqva interes.USPEH!

pi4a
08-24-2006, 14:20
i az mislq che proqvqva interes, no vse pak mi kazva che iska da sme prosto priqteli nishto poveche ... no neznam ... znam che po-rano mi kaza che moje bi moje da stane neshto no trqbvalo da svikne s mene ... a az ne izdurjah i nasilih neshtata moje bi zatova tq sega taka kazva moje bi e razo4arovana ? Kakvo da pravq podqvolite ?