View Full Version : Bihte li me svetnali po vyprosa sys zabremenqvaneto
Moje da e adski typo, obache... S priqtelqt mi pravihme seks za pryv pyt, toi e po-opiten ot men, reshihme da e bez prezervativ i toi svyrshi izvyn men... Ta sega az sym vse pak mnogo pritesnena, moje li da sym bremenna :| Iskah da pitam za tva hapche s p (na koeto ne mu pomnq imeto), kolko struva i dali da ne piq edno profilaktichno? Ima li nujda vyobshte
Do kolko vreme moga da go piq tova hapche i testa koga moga da si go napravq? A kolko stuva hapcheto?
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:24
Хапчето е 11-12 лева. Пие се до 3 дни след половия акт, но колкото по-късно се вземе, толкова по-голяма вероятност има то да не подейства. Тест за бременност се прави не по-рано от 1 седмица след акта.
Znachi vse pak ne vyrvi pyrvo da si napravq testa :|
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:25
Кога го правихте?
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:27
Нещо не схванах...
predi ima nqma 15 chasa max
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:28
Значи...ако много се притесняваш, изпий Постинор. Не вярвам да е станало лошото, но има възможност. И следващият път не се оставяй мъжът да те пази, а вземай мерки.
Mnogo se pritesnqvam, obache oshte poveche se pritesnqvam da ida do aptekata, zashtoto aptekyrkata poznava majka mi... i maj shet se molq samo da ne e stanal gaf
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:32
След като те е страх майка ти да не разбере, че правиш секс, къде си тръгнала да го правиш? Ами ако си бременна?
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:39
Не казвай "Не знам", а започни да мислиш!
NicknameANdPasswORd
08-24-2006, 16:43
:oops: Tva neshto e dosta kofti smisal ... Kak si se suglasila bez !?!
Попринцип разбирам нали опитни 2-ки дето мн време са заедно но в случая ....
Ако е до 48 4аса пие6 ПОстинор Дуо
АКо е след това чака6 седмица правиш тест ... ако е положителен ... .горко ти ----- Аборт
ако е отрицателен повтори го ... да си сигурна ! ](*,)
Приятеля ти е за бой ....
Не си ли гледала Филма Тинеджъри ли какво беше ,.,, :smt011
Ima dve apteki, ne moga da ida nito v ednata, nito v drugata... imam pone oshte 24 chasa nali?
NicknameANdPasswORd
08-24-2006, 16:45
Prati priqtelq si govedoto my s govedo toi da go zeme ... ako ne toi Priqtel-priqtelka ama da si 1000% sigurna v tiq hora da ne te izdunqt i da ne trugnat da revat nalqvo nadqsno kakvo sa ti kupili ! :smt014
Ако си в овулация или овулацията ти наближава, пий постинор! Ако не - не се притеснявай. Шансът да си бременна е наистина малък. Предполагам знаеш кога настъпва овулацията и се усещаш кога си в овулация? Накарай приятеля ти да ти купи като толкова те е срам. Предполагам няма да те е срам да го помолиш, щом не те е било срам да правиш секс с него.
Вероятността е едно на хиляда, но все пак има! А тва хапче се казва Постинор дуо струва 12-13 лева и не е витамин Ц, за да се пие профилактично!
Вероятността е едно на хиляда, но все пак има! А тва хапче се казва Постинор дуо струва 12-13 лева и не е витамин Ц, за да се пие профилактично!
Blagodarq mnogo na vsichki, vzeh hapcheto segaostava da podeistva...
Mnogo se pritesnqvam, obache oshte poveche se pritesnqvam da ida do aptekata, zashtoto aptekyrkata poznava majka mi... i maj shet se molq samo da ne e stanal gaf
emi mnogo prosto- otidi v druga apteka :wink:
Blagodarq mnogo na vsichki, vzeh hapcheto segaostava da podeistva...
a tova 4ak sega go vidqh :oops: :oops: :oops:
cskamoni4ka
08-24-2006, 20:22
Щом е опитен,значи знае какво прави,а и не е свършил в теб,така че мисля че няма нужда от притеснения и пиене на ПостинорДуо.
късно чадо, късно... ходи за тестове. друго... не мога да ти кажа.
malka_kukla
08-24-2006, 21:59
6tom e svar6il otvunka,bi trqbvalo da nqma povod za pritesnenie.ako sa minali pove4e ot 72 4asa,demek 3 dni,nqma smisul da pie6 postinor.suvetvam te 1 sedmica sled kato ste go napraili,da si napravi6 test za bremennost.taka i ti i priqtelq ti 6te ste spokoini.i za da ne pi6e6 pove4e takiva vaprosi,nai dobre polzvai vinagi prezervativi!uspeh!
Svyrshi veche... Pih go tuj hapche, no maj ne kakto trqbva... No vse pak shte si naparvq i test... Nujno li e cqla sedmica :| Ne moje li po-rano