PDA

View Full Version : spermatozuidi???

`eNeRGie`
08-24-2006, 20:37
kolko vreme trqbva da ne si pravil sex za da stane napulno pulnocena spermata???? pls samo kompetentni mnenq

gangbang
08-24-2006, 20:40
kolko vreme trqbva da ne si pravil sex za da stane napulno pulnocena spermata???? pls samo kompetentni mnenq

Колкото по-често се семеизпразваш, толкова по-силни са ти сперматозоидите и тогава по смисъла на твоя въпрос "спермата е пълноценна". При положение, че не се изпразваш често, спермата не е така качествена. Може да бръкнеш по разни специализирани издания, там съмсем точно е обяснена тая работа. Та общо взето качеството на спермата не се увеличава с не правене, а с правене на секс. :wink:

ista
08-24-2006, 21:19
спермата не може да бъде "пълноценна". ако пиеш, пушиш или нещо такова, то тогава в семената ти течност ще има много негодни сперматозоиди. примерно с или без опашки, с по две поашки и т.н. и както каза Kulio Gangstera, колкото по-често се семеизпразваш, толкова по-силни са ти сперматозоидите ти.

`Death`Whore`
08-24-2006, 21:20
Имам въпрос - ако спермата е по-светла, това означава ли, че сперматозоидите са негодни?

LiLeNcEtOoO
08-24-2006, 22:17
az su6to imam vupros ako sa gusti mnogo gusti tova osna4avali 4e sa pulnocenni?

08-24-2006, 22:47
Da i men mi e interesno. Kogato go pravim s moito gadje primerno 3 pyti edin sled drug
Parviq pat e naimnogo i nai gasta vtoriq e kato razredena a tertia ve4e e se edno samo pqna :?:

ista
08-24-2006, 23:11
Da i men mi e interesno. Kogato go pravim s moito gadje primerno 3 pyti edin sled drug
Parviq pat e naimnogo i nai gasta vtoriq e kato razredena a tertia ve4e e se edno samo pqna :?:

това е напълно нормално. така става, защото тестисите произвеждат определено количество семенна течност. те не могат да функционират като някоя фабрика и в момента, в който ти се изпразниш да произведата още толкова сперма. в началото има най-голяма концентрация на сперматозоиди. след това започва да спада и в крайна сметка е повече течност от простатата.

krem4et0
08-25-2006, 09:13
Гаджето напоследък се притеснява,че му е рядка.Нека момчетата да кажат-от какво може да е.Аз му казах,че е защотот има повече простатна течност,ама не знам дали е така!

Kleopatrinka
08-25-2006, 11:25
Moeto gadje ima gusta i vkusna sperma. Mnogo sum zadovolna ot nego. Za da e hubava spermata e nujno vsekidnevno izprazvane za mom4encata. Ako si nqma6 gage to s rakata si pomagaite i ne se pla6ete :P