View Full Version : triabva mi spe6en otgovor i savet...
hora 1-vo mn se izvinqvam za tova 4e pi6a tuk i znam 4e temata naistina ne e za tuk no prosto tova e nai pose6tavanoto mqsto. imam golqm problem predi 20 min se pribrah i kato bqh nav1n s1m si zalql telefona s bira bez da razbera. sotql e okolo 5-6 min taka i kato go vidqh be6e naistina mnogo "nakisnat" f bira. izvadih mu bateriqta i se opitah da go iztr1skam i mzi uxpah oba4e e o6te mok1r za6toto kato se opitah ei sq da go fklu4a i ne be6e nared s dispelq p1k kop4etata si praeha kfot si iksat. s 2 dumi dade na k1so. sega s1m go ostavil da s1h ne oba4e ako utre ne proraboti kajete pls kakva l1ja da skal1pq za na6te. kade i kak s1m go namokril za6tot ako razberat 4e s1m go zalql s bira 6te me ubiqt... pls mn mi e spe6no po vazmojnost za utre sutrinta da izmislite ne6to 6te s1m adski blagodaren. mersi predvaritelno ](*,) ](*,) ](*,) :? :? :?
Или си прекалено тъп за да им кажеш че си го залял с вода, или(най вероятно) още си на пределно малка възраст и логическото ти мислене не работи още.
dobre togava kakvo da napravq?
n1ght_shadow
08-24-2006, 21:12
ми като за начало се научи да пишеш като хората... не с тея 1-ци...
и 2-ро можеш да измислиш поне 121312 причини да се оправдаеш пред вашите
паднал е в кенефа. ной-логичното и никой няма да тръгне да го мирише и да разбере, че е бира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изчакай да пораснеш, за да ти дават да пиеш, и им кажи тогава.
Kaji che si go izpusnal niakade i toi se e namokril ili izobshto ne im kazvai che se e namokril.moje da im kajesh che sled kato si go izpusnal otniakade i posle kato si go vkluchil se e pre*bal
the_o.c_girl
08-24-2006, 21:14
това гаранцията не го покрива
i az se setih za kenefa i ne moga da izmislq ni6to drugo...basi dano se opravi 6tot ina4e ... mn zdrav 6te go qm :(
абе кенефа, бе хора, кенефа! това е най-сигурно. няма начин да те питат какво си правил там! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
абе кенефа, бе хора, кенефа! това е най-сигурно. няма начин да те питат какво си правил там! Mr. Green Mr. Green Mr. Green