PDA

View Full Version : Баща ми не е нормален

HeDa
08-24-2006, 22:08
Значи исках да си пробия езика и казах на мама тя ми каза "Ще питам баща ти " .. пита го и той каза "Да го пробива " и аз това и направих и на другия ден вика ти луда ли си да я махаш ... аз казах добре , обаче я махнах само за пред него и пак си я сложих .. днеска пак ми вика да се изплезя.. и ме хвана неподготвена и ме удари бая силничко.. така де аз съм си свикнала да ме удря като сгафя (това е често )... даже почнах като говоря за него нещо да казвам вместо " Тати ми каза ... еди какво си " ами "Стайко (това му е името ) .... еди какво си .." Като говоря за него казвам му по име .. пък и аз не си говоря с него само малко .. ама вече и малко няма да е . И казах на мама ако той не престане да ми прави проблеми за обецата си събирам багажа и повече няма да ме видите ... говорих сериозно ... и наистина ще направя така ако тоя ненормалник не престане да ме удря и да ми прави проблем ...

Dr. Kazimbutt
08-24-2006, 22:19
Къде ще отидеш? На хотел?

HeDa
08-24-2006, 22:22
Къде ще отидеш? На хотел?
Е това е най-малкия проблем.. имам си приятели, където няма да ме потърсят, защото не ги познават изобщо и няма да съм в моя град изобщо .. така че.. :roll:

Dr. Kazimbutt
08-24-2006, 22:27
Хубаво - отиваш при приятелите си. А после? Какво ще правиш, откъде ще намираш пари, как ще учиш? Ясно е, че не може да живееш дълго време на чужд гръб, затова не говори, че ще направиш нещо, защото няма как това да стане.

HeDa
08-24-2006, 22:32
Хубаво - отиваш при приятелите си. А после? Какво ще правиш, откъде ще намираш пари, как ще учиш? Ясно е, че не може да живееш дълго време на чужд гръб, затова не говори, че ще направиш нещо, защото няма как това да стане.
Еми какво се очаква от мен като той постъпва така с мене? Да си стоя в нас и да се натискам да ме бие.. и не ми казвай да махна обецата , защото няма да я махна дори да ме спука от бой... това ми беше мечта няма да се отказа от нея колкото и глупаво да звучи ..

Dr. Kazimbutt
08-24-2006, 22:37
От тебе се очаква да стиснеш зъби и да потраеш още известно време, поне докато не станеш на 18 и не си намериш работа. Чак тогава ще можеш да се изнесеш. Може вариантът да не ти харесва изобщо, но трябва да разбереш, че за момента нямаш алтернатива.

П.П. Не се обиждай, но мечтата ти верно е глупава... или просто аз не я разбирам.

HeDa
08-24-2006, 22:46
16 години съм го търпяла... аз немога повече... наистина просто нямаш си и представа какъв ужас е като го видя .. доповръща ми се... незнам незнам.... :(

FiSoLiNka
08-24-2006, 23:34
zna4i do edna stepen te razbiram..ba6ta mi e po4ti sa6tiq samo 4e ne me udrq....... ponqkoga otka4a totalno i si vika i ne moje da go tarpi za nqkakvi prostotii otka4a.......ama pomisli ne mislq 4e samo toi e vinoven da se daRJI taka.........vij svoeto darjanie i otno6enie kam nego.... Az malko se osaznah kak se darja s nego,kak mu govorq i kak pravq vsi4ko napuk na nego i sega se opitvam da go promenq tova i do edna stepen mi se promeniha vzaiotmoono6eniqta s nego :)) nE E na4ina da izbqga6

HeDa
08-24-2006, 23:40
Ама аз никога не съм му отговаряла... аз даже не мъ говоря.. няма какво да му кажа... нито правя нарочно нещо , което да го ядоса.. за мене това няма смисал... все едно да направя нещо , което знам , че не одобваря и по този начин си прося боя... няма смисал.. примерно да ходя сега да му се плезя да види , че не съм махнала обецата.. еми напротив гледам да не съм много в къщи .. да не се засичаме и това е....

`Death`Whore`
08-24-2006, 23:41
Как ще те удря? Ако имаш ключ от стаята, бягай и се заключи там, ако посегне.

HeDa
08-24-2006, 23:43
Как ще те удря? Ако имаш ключ от стаята, бягай и се заключи там, ако посегне.
Нямам стая , което ми е голям проблем .. само ако имах щях да си стоя там заключена докато доиде време да излезна на някъде ...

`Death`Whore`
08-24-2006, 23:44
Ами, излизай от къщи, щом понечи да те удари! Не позволявай!

HeDa
08-24-2006, 23:46
Това е добре ... ами като ме стигне... хах .. аз така като си помисля може и в банята да се заключа ..

gery_to
08-25-2006, 00:08
i moia bashta e edin sduhan tapanar!i az izobshto ne moga da go ponasiam!izbiagvam da govoria s nego ili ako se slichva to shte e kogato se zasechem po staiti ili da me pita dali shte otida da iadem!izbiagvai go i ti!ne mu pozvoliavai da te udria!a i ne e tva nachina!kogato te udria ako niama kade da se zakluchish,izlez navan i se priberi kogato iskash!nie kato se skarame taka pravia i posle vse edno nishto ne e bilo i na nego mu stava super kofti i se seshta che ne e bil prav!

maybelline
08-25-2006, 09:39
С моя баща все се караме за подобни неща,дори по-сериозни,но той не може да ми посегне.Като бях малка го правеше,но сега вече(на 15 съм),само да посмее,майка ми ще го изгони от нас.Никой вкъщи не го търпи.Той все ме обижда и изобщо като станат някакви скандали,той все мен изкарва виновна,а аз обикновено или излизам някъде или се затварям в стаята или банята.Много пъти ми се е искало да се махна от него и веднъж това да стане,повече няма да ме види.Егати отношението има към мен.Аз нямам при кой да се преместя,но с майка много пъти сме обмисляли да се махнем от него(или него да разкараме) и скоро може да го направим.Подкрепям те за решението да отидеш при приятелите си.Може да звъчи налудничаво,но на твое място точно това щях да направя.За всеки случай дръж най-важните си неща в един сак(под леглото наприемер) и направи списък на по-неважните неща,да знаеш бързо какво да вземеш когато се наложи.И НИКОГА не му позвлявай да те удря!Никой няма право да те удря(последният път когато баща ми ме удари,аз също го ударих).Но трябва да си сигурна че тези твои приятели наистина заслужават доверие и биха те приели да живееш с тях.А няма да е зле и по някакъв начин да допринасяш за 'семейния бюджет' ако отидеш при тях.Дори с ниско платена работа поне малко ще трябва да помагаш.

®©PeTq®©
08-25-2006, 09:45
Напълно подкрепям мнението на maybelline :-D
Аз се разбирам много добре с баща ми и нямаме такива проблеми,НО твоя няма никакво право да те удря,все пак вече си голяма и зряла...Офф и аз нз но по добре наистина отида да живееш при някоя приятелка или приятел... :)

SEXtreme
08-25-2006, 09:50
Миличка, преди 2 месеца избягах от нас щото се скарах много жестоко с наще щото тях ги нямаше и аз бях в къщи с гаджето и те ни хванаха в доста интересна поза...кактои да е карахме се цяла нощ и аз накрая си събрах някои неща звъннах на гаджето ми и той ме взе от къщи и ни няма...повярвай ми - до никъде няма дастигнеш без пари и малолетна.,..

FiSoLiNka
08-25-2006, 19:26
ose6tate li e vsi4ki ba6ti ne6to sa otka4ili.....moq dneska otka4i 4e sam sedqla na kompa toi kato se e pribral..... a az bqh sednala to4no predi da si doide .. kato smetne6 4e az var6a vka6ti vsi4ko cqlata domakinska rabota i toi vinagi e nedovolen !!!!!!!! ii ako o6te edin pat :smt014 za prostotii she otka4a;]]]]]]]] A mila toi nqma pravo da te udrq

XePouH
08-25-2006, 20:02
дано да ти помогне само трябваше да видиш горната тема успех и дано да намериш някво решение :smt023

Ти сам можеш да потърсиш и да защитиш правата си, когато познаваш Закона за закрила на детето.

Законът за закрила на детето е приет в България на 31 май 2000г.

Този закон урежда правата на децата и младите хора до 18г. и как те да бъдат защитени.

Най-важните принципи, на които се гради този закон, са следните:

1. Децата имат право да бъдат закриляни.

2. Личността на всяко дете трябва да бъде зачитана и уважавана.

3. Всяко дете има право да бъде отглеждано в семейна среда.

4. Тези, които взимат решения по важни за детето въпроси, на първо място трябва да се ръководят от неговите интереси.

Като прочетеш този закон, ти ще знаеш какви са твоите права, към кого и как можеш да се обърнеш, за да получиш закрила.

Право на закрила

Ти имаш право на закрила при твоето израстване и развитие.

Срещу теб не се допуска проява на дискриминация заради твоята външност, раса, народност, пол, произход и образование.

Ти имаш право на собствен език, култура и религия.

Право на закрила срещу насилие

Не се допуска никое дете да бъде малтретирано, обиждано или пренебрегвано.

Не се допуска никое дете да бъде принуждавано да върши вредна за него работа.

Ако те принуждават да просиш, да проституираш, или си подложен на сексуално или друго насилие, можеш да поискаш закрила.

Ти имаш право на закрила срещу принудително въвличане в религиозни секти.

Право на изразяване

Ти имаш право да изразяваш мнението си по всички въпроси, които засягат твоите интереси.

Твоето мнение трябва да се зачита при взимането на решения, свързани с теб, вкъщи и в училище, от държавните власти и в съда.

Право на информиране и консултиране

Ти имаш право да бъдеш информиран и консултиран от Отделите за закрила на детето (по-долу ще бъде обяснено за тези отдели).

Ако е необходимо можеш да бъдеш консултиран и без знанието на родителите ти, ако това защитава по най-добър начин твоите интереси.

Защита на религиозни убеждения

До 14-годишна възраст твоето отношение към религията се определя от родителите ти, а от 14- до 18- годишна възраст - по съгласие между теб и твоите родители или тези, които се грижат за теб.

При възникване на противоречие между теб и твоите родители можеш да се обърнеш за съдействие към отделите за закрила на детето.

Право на изслушване в съда

Ако твоите права и интереси се решават чрез съд, ти имаш право да бъдеш изслушан.

Преди да бъдеш изслушан, трябва да получиш необходимата информация, която да ти помогне да формираш мнението си. Трябва да бъдеш консултиран за евентуалните последици от твоите желания, от даване на мнението ти, както и за решенията на съда.

Това се извършва в подходяща обстановка и в присъствието на социален работник.

Решенията в съда не могат да бъдат разгласявани без твоето съгласие, ако си навършил 10- годишна възраст.

Твоите права трябва да бъдат зачитани!

Органи за закрила на детето

Всички тези институции/организации работят за теб и могат да ти помогнат винаги, когато имаш нужда. Няма значение към коя от тях ще се обърнеш - те работят заедно, за да ти осигурят спокоен и безопасен живот.

1. Държавна агенция за закрила на детето – в нея работят екипи от различни специалисти – психолози, педагози, лекари, юристи, които разработват програми за решаване проблемите на всички деца и които се грижат за защитата на твоите права.

2. Дирекция “Социално подпомагане” към Агенцията за социално подпомагане - във всяка община има Отдел за закрила на детето. В този отдел работят социални работници само върху проблемите на децата и семейството, съвместно с други специалисти.

Те могат да подпомогнат родителите и тези, които се грижат за теб по проблеми, свързани с твоето отглеждане, възпитание и обучение.
Могат да те информират за твоите права и задължения.
Могат да съдействат за подобряване на условията, в които живееш.
Ако има конфликт или трудност в общуването между теб и родителите, могат да помогнат да го разрешите.
Могат да те посъветват при избора на училище и професия или да ти помогнат да си намериш работа, ако си навършил 16 години.
3. Министерство на вътрешните работи - може да ти предостави полицейска закрила в рамките на 48 часа, когато:

си обект на престъпление;
има непосредствена опасност за твоя живот или здраве;
има опасност да бъдеш въвлечен в извършването на престъпление;
си изгубен или в безпомощно състояние;
когато си без надзор.

към кой да се обърна ?

Полиция 166

Национално централно бюро – Интерпол

Тел. + 359 2 982 43 51

Регионална линия за деца и юноши – Благоевград

Тел. + 359 73/ 88 51 55

Гореща линия за помощ и подкрепа на деца – Община Триадица

Тел. + 359 2 958 50 00

Гореща телефонна линия за пострадали от насилие - Фондация "Асоциация Анимус"

Тел. + 359 2 982 76 86

Държавна агенция за закрила на детето

Тел. + 359 2 933 90 50

Факс + 359 2 980 24 15

E-mail: stopech@sacp.government.bg
http://www.stopech.sacp.government.bg/

закон за закрила на детето

By Coki:
Благодаря за поезната информация, темата ще бъде маркирана, като ВАЖНА! За да бъде лесна за разглеждане и да се предотвратят различни опити за спам, темата ще бъде заключена.

Zullken
08-27-2006, 10:52
И моя е ненормален.С брат ми и майка ми едвам го търпим.Просто си немате на представа какво означава луд човек.Супер дребни неща го дразнят и изведнъж избухва и почва да крещи и да вика, посяга да ни бие мен и брат ми , но не смее да ни удари, а се разтреперва пред нас и едвам се сдържа да не отпусне ръката, щото ако стане така майка ми ще го изхвърли.Винаги гледа като гръмнат, вади една такава физиономия се едно ще те заколя.Никога не е мислил за децата си(мен и брат ми).И най лошото е че пред чужди хора става ебати добрия човек, променя се тотално говори хубави неща за нас, колко ни обича.

light_purple
08-27-2006, 12:21
От тебе се очаква да стиснеш зъби и да потраеш още известно време, поне докато не станеш на 18 и не си намериш работа. Чак тогава ще можеш да се изнесеш. Може вариантът да не ти харесва изобщо, но трябва да разбереш, че за момента нямаш алтернатива.

П.П. Не се обиждай, но мечтата ти верно е глупава... или просто аз не я разбирам.
Triabva da4aka celi dve godini.Do togava problemut s obicata nadali vse o6te 6te e problem.

sladoled
08-27-2006, 12:50
а защо се държат така бащите според вас?Кога започнаха да се държат така?Когато бяхте малки такива ли бяха? :|

blood_dodo
08-27-2006, 12:54
Само при момичетата ли е така? Нито моя е такъв, нито някой от бащите на приятелите ми. Дали не е някакъв комплекс? Незнам. Дано никога не го изпитам.

maybelline
08-27-2006, 13:07
И моя е ненормален.С брат ми и майка ми едвам го търпим.Просто си немате на представа какво означава луд човек.Супер дребни неща го дразнят и изведнъж избухва и почва да крещи и да вика, посяга да ни бие мен и брат ми , но не смее да ни удари, а се разтреперва пред нас и едвам се сдържа да не отпусне ръката, щото ако стане така майка ми ще го изхвърли.Винаги гледа като гръмнат, вади една такава физиономия се едно ще те заколя.Никога не е мислил за децата си(мен и брат ми).И най лошото е че пред чужди хора става ебати добрия човек, променя се тотално говори хубави неща за нас, колко ни обича.

Олеле...все едно чета за собствения си баща.Да не сме случайно полу-брат и сестра?:)

AnN_G
08-28-2006, 11:07
Ох,моля ти се!Не си и помисляй да бягаш,знаеш ли какво те очаква на улицата-много по-лоши неща от вкъщи!Просто у вас си махай обицата,защо ти е притрябвало у вас да си с нея,а тва за ходенето у приятели-мислиш ли че постоянно можеш да живееш по чуждите къщи?! [-X

Peyton
08-28-2006, 17:50
Ами баща ти не е прав според мен. Аз лично не мога много да ти помогна защото никога през живота си нашите не са ме удряли, но мисля че преди да предприемаш тези драстични мерки трябва да поговориш с баща ти и да се надяваме той да разбере иначе нещата ще станат много много лоши. Дано да се управят нещата. Но ако с думи не разбира премести се не се обаждай изплаши го после той самия ще поиска да се върнеш. :-s :-#

az_slunceto
08-31-2006, 08:56
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

cskamoni4ka
08-31-2006, 09:01
Този закон за закрила на детето пълни глупости баси ... в моя случай аз си бях виновна нали баща ми трябваше да ме прибира от районното .. и викам на полицаите че той ш ме спука от боЙ и те ми ние нищо не можем да направим а той ме е удрял мн пъти(на 16год. съм) ... и те са му казала "Не я бийте поне пред нас" ебати тъпаците !

charli_f
09-11-2006, 13:38
Само при момичетата ли е така? Нито моя е такъв, нито някой от бащите на приятелите ми. Дали не е някакъв комплекс? Незнам. Дано никога не го изпитам.
И аз съм така :-k не знам, но съм сагласна с AnN_G

nick0190
09-11-2006, 18:54
Значи исках да си пробия езика и казах на мама тя ми каза "Ще питам баща ти " .. пита го и той каза "Да го пробива " и аз това и направих и на другия ден вика ти луда ли си да я махаш ... аз казах добре , обаче я махнах само за пред него и пак си я сложих .. днеска пак ми вика да се изплезя.. и ме хвана неподготвена и ме удари бая силничко.. така де аз съм си свикнала да ме удря като сгафя (това е често )... даже почнах като говоря за него нещо да казвам вместо " Тати ми каза ... еди какво си " ами "Стайко (това му е името ) .... еди какво си .." Като говоря за него казвам му по име .. пък и аз не си говоря с него само малко .. ама вече и малко няма да е . И казах на мама ако той не престане да ми прави проблеми за обецата си събирам багажа и повече няма да ме видите ... говорих сериозно ... и наистина ще направя така ако тоя ненормалник не престане да ме удря и да ми прави проблем ...

Ne si uslojnqvai jivota!Ostani pri va6te i opitai da opravi6 nqkak ne6tata.Razbiram,4e ba6tata ti ne e normalen,no ne e edinstveniq takyv.Vse pak ti e ba6ta.Pomisli si kakvo 6te stane ako otide6 v drug grad.Moje taka da se qdosa,4e da ne ti progovori pove4e ili da se digne nqkak si nau4il kyde si i da te pribere nasila.Kakvoto i da stava ne bqgai ot vas,za6toto taka kakto kazah samo si uslojnqva6 jivota.Vloji malko aktiorstvo i ne mu obry6tai vnimanie izvestno vreme na glupoastite.Ako po princip ne e dobre 4oveka syjalqvam,no ne moje vsi4ko v toq jivot da e idealno ili 6te e tova ili drugo.Gore glavata!Pomni nai-lesno e da se otkaje6 i da zae*e6 vsi4ko,trudno e da se izpravi6 sre6tu problema!

zoben_pitbul
09-12-2006, 19:39
Аз съм измислил един вариянт-сега нищо не можеш да направиш,но веднъж станеш ли на 18...Не само че няма да трябва да го търпиш,но и можеш да му отмъстиш...Как ще се почувства ако когато един ден имаш дете той го вижда веднъж годишно за 2 часа?Можеш да го превърнеш в развалина и тогава той ще разбере какво е мъка и да си безсилен пред нея...

emociika:)
09-12-2006, 20:30
Ох, моят баща е мн мн мн злеее и той :( Вече направо не знам. От 2 месеца не говори на майка ми, а дори тя не знае защо, сигурно и той е забравил. Все за нещо ще намери да ми вика. Все аз съм най-тъпата, въпреки че имам високи резултати в училище и чета през свободното време. Не може да разбере как тъй ще излизам всеки ден, трябвало да има дни в които да не излизам/през лятото. Зимата излизам само събота и неделя. Рядко през седмицата след даскало/.Измисля ми смешни вечерни часове. Бахти аз като се прибирам децата още играят пред блока. А съм на 17! Приятелят ми колкото и да ме разбира се нервира понякога, щото постоянно си гледам часовника, за да не закъснея. Винаги трябва да оставям бележка къде съм, с кого, в колко съм излязла....Днес ми се развика, че не съм написала в колко съм излязла. А бях на зъболекар, не съм отишла някъде да се забавлявам.не хареса и новата ми прическа и ми се развика. Не е ли важно на мен да ми хареса?!?
Ебати писна ми от глупости и ограничения. Нямам никаква свобода!

И аз съм мислила да бягам, да не се прибера и какво ли още не. Но само като си помисля как ще шашна майка си и се отказвам. С нея се разбираме страхотно и мн я обичам. Нищо не искам да и причиня. Обаче честно казано ми е много хубаво, когато той е на село и стои там 2 дена...чувствам се свободна.
Мен ме е блъскал във вратата. Тогава избягах в съседите, но стана по-лошо..няма значение. Все пак не трябва да се оставяш да те бие. По някакъв начин трябва да го изплашиш. Не може той първо да казва нещо и после да се отмята и да те удря. Поне по-рано да беше казал, че не ти позволява да си слагаш обица на езика.
Не мисля, че е добра идея да живееш другаде. Животът ти няма да е по-лесен.Но както казах можеш да го изплашиш без да правиш глупости. Например ако пак така направи да избягаш за няколко часа в някоя приятелка. А като станеш на 18 вече можеш да правиш каквото си искаш. Аз поне чакам с нетърпение да мине тази година...

rowzz
09-13-2006, 09:03
Ами, излизай от къщи, щом понечи да те удари! Не позволявай!
ти и ти намери къв съвет да и дадеш..
не виждаш ли че е с лапешки ъкъл и ше напрай някой глупост..
баща и сигурно и удря един шамар.. голяма работа.. сякаш че не сте били лапета..
мене баща ми постоянно ме строяваше до една възраст до която разбра че кфото и да прая няма да се променя към по добро..
мойто момиче стой си в вас и не пръй глупости шото и да избягаш не можеш да са опрайш с живота.. прекалено си голяма да мислиш такива неща и си прекалено голяма да бяаш от вас..

Just_One_Girl
09-13-2006, 16:03
Не прави глупости! Не бягай от вас! Това с нищо няма да ти помогне. Ще изчезнеш за известно време и все някога ще трябва да се върнеш, не може вечно да живееш по приятели. Аз също много съм го мислила, но съм се възпирала. Израсла съм без баща, не мога да кажа, че знам какво е да го има. Но за сметка на това майка ми винаги е била и майката, и бащата в къщата и много пъти работата е стигала до бой. Е да, понеже е жена е по-лесно вече като пораснах. Или го удрям на бяг, гоним се около мебелите, или ако ми посегне й хващам ръцете :lol: Ако можеш с нещо такова да се разминеш добре, обаче при условие, че е мъж май ще ти е трудно. Като се стигне до кавга или до бой гледай да избягваш ударите някак си, пък за конското... слушай, кимай переодично с глава, гледай умно... Знаеш как става ;-) Успех!

Inn0c3nCe
09-13-2006, 18:23
напрао се чуда как може да има такива прости ора на тоя свят
говоря за бащите ви ;щ

ATVRider
09-13-2006, 19:56
ооо и като се махнеш кво ще направиш...почват да идват и проблемите като се махнеш....А и на колко години си ? Ако си под 18 има право донякъде виж това с удрянето говори с майка си баба си чичо си леля си всичките да узнаят и да му се струполят на главата...на мен баща ми каза , че докато не навърша 18 нямам право на еди кво си...да речем пушенето щото ако ме види да пуша незнам кво ще стане и тем подобни...За това по добре стой си във вас и гледай да му го върнеш някакси ама не физически :D:D И аз понякога съм имал такива случки и в последно време почнах да се примирявам с капризите му... Винаги аз съм виновен за нещо , а всъщност не е така ама той е твърдоглав и нищо немога да напрая и се примирявам. Такъв е живота...

CrazyWitch
09-13-2006, 22:20
Ае..И мене баща ми ме е пердашил и то не с един удар, а много (кажеш ли нещо още по голям тупаник!), но не съм си събирала багажа от скандали с него. Като се замисля .. къде да замина? Пък и знам, че после съжалява. Карай, че на момента ми се умира.. Всички ме обвиняват.. На следващия ден не ща да го гледам.. той да ми се извини... и аз да не приказвам с него ден, два, три най-много.
Удар кат удар от баща. Аз така приемам нещата явно, защото не че са ме удряли, а били. Баща ми си къса задника да ни вкара някой лев в нас и нищо да не ни липсва и да мисли за бъдещето ми (също така и майка ми, ама нея не я включваме сега в темата ;-)) та да му се сърдя за дето ме е бил цяла вечност :smt013 . Не мисля понеже и той си има нерви.. пък и самата аз доста бурно минах покрай пубертета ;)
Това е което можех да ти дам за пример.
А, да.. Моя баща ми е казал за обецата на езика кратко и ясно: "Ако ме уважаваш до като съм жив не си слагай". Като твоя явно с ирония е казал : "Сложи си ти, сложи си...." (следва продължение..)
Що не прочетеш мненията дадени от други потребители на форума и не видиш, че сравнение с бащите на тези момичета твоя е теменужчица ;-) Айде късмет.. И не прави глупости.

Roxy
09-14-2006, 00:08
абе тва все пак са ви родители.уж сте много "зрели" пък не може да разберете че не ви мислят злото.все пак живеете в тяхната къща,те ви хранят и обличат и трябва да се съобразявате малко.тва че някои са консервативни трябва да се съобразите.
някой беше казал че шяла да отмъсти на баща си,да го съсипе- е тоя човек няма сърце бахти
между удряне и бой има голяма разлика...в случая на удряне няма никва работа закрила на детето...
и кво си мислите че може да избягате..и къде ше идете при приятелите...няма ли да ви е неудобно да живеете при тях?!?пък и тея приятели си имат родители,които веднага ще ви изпортят...
п.с. щом сте на 16 или още по-зле 15 не си мислете че сте най-големите и света е ваш,може да си праите квото си искате. по-добре слушкайте мама и тати и си лягайте след сънчо :-D