View Full Version : Ама наистина ИМА отврътителни учители!!!
rockysiemens
08-25-2006, 12:07
Здравейте!!!Учителката по БЪЛГ. езил и Литература е отврътителна!!!При нея не мога да изкарам 6тица!!!Постоянно ми маца съчиненията разсъждения!!!Даже пише повече от мен на листа!!!И пише само 4ки и 3ки,а като знам,че не съм за толкова!!!Тя е заместник директор и не мога да викам комисии,защото ще се състоят от нея и още две даскалици от нашето даскало!!!Те със сигурност няма да ми пишат по-висока оценка(И искат да си подритвак трудовата книжка)!!!Какво да правя???Не м,е оценява правилно,мен и още няколко деца!!!По всичко имам 6тици,само по нейните предмети ми цвъка 4ки и 3ки!!!КАКВО ДА ПРАВЯ???
NaDuFcHe
08-25-2006, 12:09
Pogovori si s uschitelkata ili s direktora..v kraen sluchai moje da pomolish da bude smenena uchitelkata ili da se premetsish
гостенка
08-25-2006, 13:18
Учителката по БЪЛГ. езил и Литература е отврътителна
Сигурно е така- щом пишеш по такъв начин :D
JORJIQ_*_#_*
08-25-2006, 14:12
Сигурно е така- щом пишеш по такъв начин :D =D> как искаш да ти пише шестици! Не се засягай, но първо трябва да се научиш да пишеш като хората! :wink:
DeSiTo0o
08-25-2006, 20:09
Сигурно е така- щом пишеш по такъв начин :D
хаха и аз така мисля... не ти е виновна жената,че ти не знаеш как да пишеш....и аз да бях,и аз щях да ти пиша такива оценки :roll: :lol: