View Full Version : Vupros.....
n1ght_shadow
08-25-2006, 15:06
nqkoi moje li da mi kaje kak da predloja na priqtelkata mi 4e go iskam pove4e ot 1 put .....
Ак оси МЪЖ( с големи букви) Говори направо, ние не сме курви и не увъртаме!
sladoled
08-25-2006, 16:15
:smt005 Тука можеш и въобще да не говориш, бе човек! Просто свършвате, галиш я ,гушкаш я и тръгваш отново към целта!Ама само с презерватив! [-X -отначало до край!
bulgarche
08-25-2006, 16:15
Да й предложиш, че го искаш? Ае обясни ми го това! Кое искаш повече от един път? Нестига че не пишеш на кирилица, ами и пишеш несвързано!
gangbang
08-25-2006, 16:20
nqkoi moje li da mi kaje kak da predloja na priqtelkata mi 4e go iskam pove4e ot 1 put .....
Ако ти е идеята, че не я искаш за едно чукане само... направи така, че да го почувства, просто не и говори толкова и не настоявай за секс.
Ако пък питаш след като я чукаш веднъж да повторите... е ми това не се предлага, просто действай, възбуди я пак и така.
NicknameANdPasswORd
08-25-2006, 16:35
? kakvo da i predlojish be momche :) da idete do magazina li ... Sq dash i govorish s neq dai nqkakva vuzrast neshto da ne ste po na 12 godini te obiknoveno togava si predlagat ! :smt019
ako pravilno razbiram iska6 da si q opravi6 ne samo vednaj...tai li?mi kaji si i go...i na men postoqnno mi go kazvat ili mi namekvat i ne sam tapa 4e da ne razbera
Малко няма смисъл :lol: Ръчкай напред к'вот стане
em da...6te ryga6 qko bez da ti puka
maybelline
08-25-2006, 18:32
Малко няма смисъл :lol: Ръчкай напред к'вот стане
Ами да:)
xaxaxax po4ifka i AGAIN !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ами просто и го кажи.Но е друго,ако не исак да го прави.