PDA

View Full Version : кога да го направя..?

08-25-2006, 21:26
от има няма една-две седмици имам нов прияте,когото супермн харесвам (и като човек и като физика) и се чудя колко време е хубаво да изчакаме преди да правим секс. да отбележа само че не съм девствена и не ми е проблем дали съм готова!!

siXt_senSe
08-25-2006, 21:31
Еми тогава защо питаш нас?Момента сам ще си дойде!

gery_to
08-25-2006, 21:31
Kogato se chuvstvate gotovi i dvamata da go napravite!Kogato smetnesh za dobre!niama niakakav grafik po koito da se pridarjash ili neshto podobno i az neznam

koalka
08-25-2006, 21:47
Ами когато го искате.Никой не може да ти каже кога трябва.

christina_aguilera
08-25-2006, 22:06
Еми значи к'во питаш кога щом си готова.Когато искате,той момента сам ще си дойде :wink:

LuCkY_YoU
08-25-2006, 22:13
ami spored men e hubavo da iz4aka6 pone mesec,no ako ima udoben moment predi tova 6te e grubo da mu otkaje6 :wink:

malka_kukla
08-25-2006, 23:42
ne po rano ot mesec,6te te pomisli za leka,nikoga ne trqbva tova da si misli edno mom4e,6toto 6te te varti kakto toi si poiska.druj go v naprejenie za da vidi6 dali te obi4a.uspeh!

svetoslava_sliven
08-25-2006, 23:48
Az 4akah 9 meseca,no tova si e vapros na li4en izbor. :roll:

Хасковлията
08-26-2006, 04:17
[quote="Анонимко"]от има няма една-две седмици имам нов прияте,когото супермн харесвам (и като човек и като физика) и се чудя колко време е хубаво да изчакаме преди да правим секс. да отбележа само че не съм девствена и не ми е проблем дали съм готова!![/quotе]
Кой е оставал на изпит по Български език и литература ?
А колото до въпроса ти - хващаш го тоя новия приятел и почваш ! :)

maybelline
08-26-2006, 07:27
Ами изчакай още 1-2 седмици и като се увериш,че гаджето ти е човекът за когото го мислиш,давай.Но после да не излезе че е бил с теб само заради секса.

Atula
08-26-2006, 07:40
Ako go napravish sega ima maluk risk toi da si kaje, che si "lesna", zashtoto povqrvai mi, momchetata vupreki, che iskat sex, ne iskat gadjeto im da e kurva, a kato spish s tqh tvurde burzo pochvat da im se vurtqt podobni misli v glavata. V drugiq sluchai puk: ti da iskash da go napravite, no da te spirat predrasuducite vurvish srehstu priorodata si. Taka che ako trqbva da se opredeli period: mesec- mesec i polovina ne e zle da se pozichaka.

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 11:44
еми ако и той те харесва колкото ти него няма смисал да чакате :-) когато искаш бря аз от къде да знам се пак :lol:

cskamoni4ka
08-26-2006, 11:46
ami spored men e hubavo da iz4aka6 pone mesec,no ako ima udoben moment predi tova 6te e grubo da mu otkaje6 :wink:
:!:

`Death`Whore`
08-26-2006, 11:49
Деца, деца...стига с това безкрайно изчакване. 2 седмици не са малко време. Сексът ще ви сближи много. Физическата близост и удоволствието сближават хората не само физически, но и емоционално....и душевно.

bulgarche
08-26-2006, 12:08
Момиче което е правило секс преди това съм го чакал един месец преди да правим секс. Тя тогава вече искаше, но аз й отказах и я зарязах :smt007

cskamoni4ka
08-26-2006, 12:28
Деца, деца...стига с това безкрайно изчакване. 2 седмици не са малко време. Сексът ще ви сближи много. Физическата близост и удоволствието сближават хората не само физически, но и емоционално....и душевно.
Предполагам ти си по-голяма от повечето,които пишат тук във форума,повечето тинейджъри(момчета) искат само секс от момичетата,затова и казвам да изчака по-добре не да се нае*ат с извинение първите дни и той да я заебе и после да има тема "Послушах съвета ви,пуснах му,но той ме заряза след това".

`Death`Whore`
08-26-2006, 12:31
Той може да чака и половин година, през която да прави секс с други...невинаги многото чакане е индикация за сериозност на намеренията...а и момичето не е написало на колко години е.

cskamoni4ka
08-26-2006, 12:39
Той може да чака и половин година, през която да прави секс с други...невинаги многото чакане е индикация за сериозност на намеренията...а и момичето не е написало на колко години е.
До една степен си права,може да чака и да прави секс с други,но малко са тези,които ще си изгубят времето!Повечето ако не им пуснат до 1 месец я зарязват!Не е написала на колко години е,но по въпроса си личи,че не е много много голяма.

krem4et0
08-26-2006, 13:04
Както дойде-не трябва да го мислиш след като го искаш.за някой сексът е повод да започнат връзка,а за други е нещо естествено и спонтанно!

krem4et0
08-26-2006, 13:09
Абе не е така-трябва да са налице тези неща-емоционалната и душевната близост,за да правиш секс.Тъпо е сексът точно да те сближи с човекът-трябва да си близък с него,за да го направеш.Разбира се ти си имаш свое мнение,но не пречи да не съм съгласна с него,нали?2 седмици е изключително малко време,за да опознаеш даден човек и да сте си достатъчно близки.Друго си е,ако връзката си е просто сексуална-ок да не чака,но самата връзка ще придобие друг оттенък.А едва ли едно момиче на 15-16 иска връзка,при която всяка среща завършва в леглото?на тази възраст обикновено представите са по-роментични!

`Death`Whore`
08-26-2006, 13:25
Обсъждали сме този въпрос с теб. Не ме изкарвай толкова ужасна...моята връзка е сексуална и съм казвала, че го направих с мъжа си на 8-мия ден от запознанството. Което не пречи да сме 1 година заедно и да се обичаме безумно много. И дори да бяхме чакали повечко, нямаше да е повече от 1 месец просто защото аз не мога да съм с някого повече време - да се целуваме, да се възбуждаме...и да не правим секс. Просто сексът е удоволствие, което ми е нужно. Което не означава, че е най-важното в една връзка за мен и не означава, че съм някоя секс маниачка, която мисли само как да се ебе. Сексът е удоволствие с човек, към когото имам чувства.

Бтв, какво лошо има след всяка среща двойката да прави секс? Това не пречи на чувствата. Аз например когато не съм правила повечко време секс с мъжа, ми липсва физическата близост...липсва ми това да сме естествени, да сме голи и да сме едно цяло...

А за това, че на 15-16 представите за връзка са по-романтични...сексът не би попречил на романтиката...например влюбените стоят вечерта, гледат залеза и се радват един на друг...после правят секс. Лошо ли е?

krem4et0
08-26-2006, 13:36
Ок ти си си такава-аз съм заклета романтичка. Въпросът не е да споря с теб,а просто да дам и друго виждане по въпроса-моето.Всеки човек си е различен и ги мисли нещата различно.Направила си го на 8-мия ден.Мислиш ли,че аз съм искала да чакам година и половина-просто той не беше готов,имаше нужда да му вдъхна увереност,да знае,че за мен този аспект не е най важен и няма по никакъв начин да промени чувствата и отношението ми към него.даже сега си казваме,че той никога не би ми намекнал и не би си поискал-аз бях тази,която направо го застави.Различни хора има просто.
за мен е лошо всяка среща да приключва със секс-миналата седмица беше така и просто изгубихме комуникацията,натрупа се напрежение и се появиха проблеми.Защотто бяхме свикнали да говорим повече,да обсъждаме всичко за нас и изобщо за това,което ни се случва,а по време на секс тези неща не се правят.
не знам за мен сексът е само 1 аспект от връзката и се стремя да балансирам останалите неща в нея,защото не искам точно сексуалността да е моторът на отношенията ни,а комуникацията.За това смятам,че не винаги трябва да има секс.А да и още 1 причина-писва бе хора.Като го правя 3-4 пъти в седмицата се губи тръпката и възбудата.Правя ли го 1 път-направо съм огън е адски хубаво.не знам от зодията ми или от какво,ама просто омръзва.Във връзката трябва да има разнообразие. :D

`Death`Whore`
08-26-2006, 13:44
Омръзването на секса вече е друг въпрос...знам колко е хубаво да се прави веднъж на седмица, но да е толкова яко и чакано...аз и мъжа ми сме на периоди и от доста време не сме го правили повече от 2 пъти на седмица.

За комуникацията съм съгласна - трябва да е силна определено. Но за мен и страстта е толкова важна. И тук не визирам честото правене на секс, а просто страстта в целувки, желанието от страна и на двамата...както ако разговорите съвсем ги няма и характерите ни вече не си допадат по някаква причина, значи има някакъв проблем във връзката ни и тя е към края си, така и ако вече няма страст в отношенията ни, е същото. За мен вървят ръка за ръка. Ти си по-различна. Не осъждам това. И на мен от една страна, ми се иска да съм романтична, но май съм повече като мъж в това отношение...

krem4et0
08-26-2006, 13:49
Е не липсва страст-просто гледаме да има равновесие.не може просто да е само и единствено секс.не отричам,че е хубаво и ако ни питаш мен и гаджето само да се прегръщаме и целуваме ще е,но не го правим,за да не пропадне романтиката и комуникативността.
Защото става лошо просто!

`Death`Whore`
08-26-2006, 13:51
Разговорите са прекрасно нещо. Най-хубавите моменти с приятеля ми са, когато говорим, без да спираме...като приятели. Ние сме приятели всъщност.

krem4et0
08-27-2006, 13:19
И аз много обичам особено след секс-тогава се отпускаме и си говорим всичко.Даже това ми е най-приятната част от сексът като се замисля :)

NicknameANdPasswORd
08-27-2006, 13:31
aide sega Death i Klemcheto da se zbiqt ;) she napulnq baseina s kal ....
pochvame zalozite !

Otnosno SEx-a mi vij budi si s nego
hodete napred nazad :) proveri go ako mislish che moje da mu se doverish davai :) nqma kakvo da chakash :) to rabtata e taka Opitvash haresva ti ... prodyljavash

Opitvash Parish se ... i vnimavash za vbydeshte :) ti go poznavahs ti go vijdash kak deistva kak raboti kak razsujdava ;) sama preceni :) :-&

krem4et0
08-27-2006, 14:41
Защо да се бием-ние даже не сме се и карали.Просто имаме малко по-различни виждания за нещата.И в това няма лошо-в спора се ражда истината!

LilAngel
08-27-2006, 14:58
трябва да го направиш тогава, когато сянката на венера засенчи най-южната част на марс и луната е в 6-тата фаза през 3-тия месец на най-близката високосна година иначе ще хванеш срамни буби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

psiHopaT4o
08-28-2006, 00:05
утре мисля че е наложително.