View Full Version : кога да го направя..?
от има няма една-две седмици имам нов прияте,когото супермн харесвам (и като човек и като физика) и се чудя колко време е хубаво да изчакаме преди да правим секс. да отбележа само че не съм девствена и не ми е проблем дали съм готова!!
siXt_senSe
08-25-2006, 21:31
Еми тогава защо питаш нас?Момента сам ще си дойде!
Kogato se chuvstvate gotovi i dvamata da go napravite!Kogato smetnesh za dobre!niama niakakav grafik po koito da se pridarjash ili neshto podobno i az neznam
Ами когато го искате.Никой не може да ти каже кога трябва.
christina_aguilera
08-25-2006, 22:06
Еми значи к'во питаш кога щом си готова.Когато искате,той момента сам ще си дойде :wink:
LuCkY_YoU
08-25-2006, 22:13
ami spored men e hubavo da iz4aka6 pone mesec,no ako ima udoben moment predi tova 6te e grubo da mu otkaje6 :wink:
malka_kukla
08-25-2006, 23:42
ne po rano ot mesec,6te te pomisli za leka,nikoga ne trqbva tova da si misli edno mom4e,6toto 6te te varti kakto toi si poiska.druj go v naprejenie za da vidi6 dali te obi4a.uspeh!
svetoslava_sliven
08-25-2006, 23:48
Az 4akah 9 meseca,no tova si e vapros na li4en izbor. :roll:
Хасковлията
08-26-2006, 04:17
[quote="Анонимко"]от има няма една-две седмици имам нов прияте,когото супермн харесвам (и като човек и като физика) и се чудя колко време е хубаво да изчакаме преди да правим секс. да отбележа само че не съм девствена и не ми е проблем дали съм готова!![/quotе]
Кой е оставал на изпит по Български език и литература ?
А колото до въпроса ти - хващаш го тоя новия приятел и почваш ! :)
maybelline
08-26-2006, 07:27
Ами изчакай още 1-2 седмици и като се увериш,че гаджето ти е човекът за когото го мислиш,давай.Но после да не излезе че е бил с теб само заради секса.
Ako go napravish sega ima maluk risk toi da si kaje, che si "lesna", zashtoto povqrvai mi, momchetata vupreki, che iskat sex, ne iskat gadjeto im da e kurva, a kato spish s tqh tvurde burzo pochvat da im se vurtqt podobni misli v glavata. V drugiq sluchai puk: ti da iskash da go napravite, no da te spirat predrasuducite vurvish srehstu priorodata si. Taka che ako trqbva da se opredeli period: mesec- mesec i polovina ne e zle da se pozichaka.
Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 11:44
еми ако и той те харесва колкото ти него няма смисал да чакате :-) когато искаш бря аз от къде да знам се пак :lol:
cskamoni4ka
08-26-2006, 11:46
ami spored men e hubavo da iz4aka6 pone mesec,no ako ima udoben moment predi tova 6te e grubo da mu otkaje6 :wink:
:!:
`Death`Whore`
08-26-2006, 11:49
Деца, деца...стига с това безкрайно изчакване. 2 седмици не са малко време. Сексът ще ви сближи много. Физическата близост и удоволствието сближават хората не само физически, но и емоционално....и душевно.
bulgarche
08-26-2006, 12:08
Момиче което е правило секс преди това съм го чакал един месец преди да правим секс. Тя тогава вече искаше, но аз й отказах и я зарязах :smt007
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:28
Деца, деца...стига с това безкрайно изчакване. 2 седмици не са малко време. Сексът ще ви сближи много. Физическата близост и удоволствието сближават хората не само физически, но и емоционално....и душевно.
Предполагам ти си по-голяма от повечето,които пишат тук във форума,повечето тинейджъри(момчета) искат само секс от момичетата,затова и казвам да изчака по-добре не да се нае*ат с извинение първите дни и той да я заебе и после да има тема "Послушах съвета ви,пуснах му,но той ме заряза след това".
`Death`Whore`
08-26-2006, 12:31
Той може да чака и половин година, през която да прави секс с други...невинаги многото чакане е индикация за сериозност на намеренията...а и момичето не е написало на колко години е.
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:39
Той може да чака и половин година, през която да прави секс с други...невинаги многото чакане е индикация за сериозност на намеренията...а и момичето не е написало на колко години е.
До една степен си права,може да чака и да прави секс с други,но малко са тези,които ще си изгубят времето!Повечето ако не им пуснат до 1 месец я зарязват!Не е написала на колко години е,но по въпроса си личи,че не е много много голяма.
krem4et0
08-26-2006, 13:04
Както дойде-не трябва да го мислиш след като го искаш.за някой сексът е повод да започнат връзка,а за други е нещо естествено и спонтанно!
krem4et0
08-26-2006, 13:09
Абе не е така-трябва да са налице тези неща-емоционалната и душевната близост,за да правиш секс.Тъпо е сексът точно да те сближи с човекът-трябва да си близък с него,за да го направеш.Разбира се ти си имаш свое мнение,но не пречи да не съм съгласна с него,нали?2 седмици е изключително малко време,за да опознаеш даден човек и да сте си достатъчно близки.Друго си е,ако връзката си е просто сексуална-ок да не чака,но самата връзка ще придобие друг оттенък.А едва ли едно момиче на 15-16 иска връзка,при която всяка среща завършва в леглото?на тази възраст обикновено представите са по-роментични!
`Death`Whore`
08-26-2006, 13:25
Обсъждали сме този въпрос с теб. Не ме изкарвай толкова ужасна...моята връзка е сексуална и съм казвала, че го направих с мъжа си на 8-мия ден от запознанството. Което не пречи да сме 1 година заедно и да се обичаме безумно много. И дори да бяхме чакали повечко, нямаше да е повече от 1 месец просто защото аз не мога да съм с някого повече време - да се целуваме, да се възбуждаме...и да не правим секс. Просто сексът е удоволствие, което ми е нужно. Което не означава, че е най-важното в една връзка за мен и не означава, че съм някоя секс маниачка, която мисли само как да се ебе. Сексът е удоволствие с човек, към когото имам чувства.
Бтв, какво лошо има след всяка среща двойката да прави секс? Това не пречи на чувствата. Аз например когато не съм правила повечко време секс с мъжа, ми липсва физическата близост...липсва ми това да сме естествени, да сме голи и да сме едно цяло...
А за това, че на 15-16 представите за връзка са по-романтични...сексът не би попречил на романтиката...например влюбените стоят вечерта, гледат залеза и се радват един на друг...после правят секс. Лошо ли е?
krem4et0
08-26-2006, 13:36
Ок ти си си такава-аз съм заклета романтичка. Въпросът не е да споря с теб,а просто да дам и друго виждане по въпроса-моето.Всеки човек си е различен и ги мисли нещата различно.Направила си го на 8-мия ден.Мислиш ли,че аз съм искала да чакам година и половина-просто той не беше готов,имаше нужда да му вдъхна увереност,да знае,че за мен този аспект не е най важен и няма по никакъв начин да промени чувствата и отношението ми към него.даже сега си казваме,че той никога не би ми намекнал и не би си поискал-аз бях тази,която направо го застави.Различни хора има просто.
за мен е лошо всяка среща да приключва със секс-миналата седмица беше така и просто изгубихме комуникацията,натрупа се напрежение и се появиха проблеми.Защотто бяхме свикнали да говорим повече,да обсъждаме всичко за нас и изобщо за това,което ни се случва,а по време на секс тези неща не се правят.
не знам за мен сексът е само 1 аспект от връзката и се стремя да балансирам останалите неща в нея,защото не искам точно сексуалността да е моторът на отношенията ни,а комуникацията.За това смятам,че не винаги трябва да има секс.А да и още 1 причина-писва бе хора.Като го правя 3-4 пъти в седмицата се губи тръпката и възбудата.Правя ли го 1 път-направо съм огън е адски хубаво.не знам от зодията ми или от какво,ама просто омръзва.Във връзката трябва да има разнообразие. :D
`Death`Whore`
08-26-2006, 13:44
Омръзването на секса вече е друг въпрос...знам колко е хубаво да се прави веднъж на седмица, но да е толкова яко и чакано...аз и мъжа ми сме на периоди и от доста време не сме го правили повече от 2 пъти на седмица.
За комуникацията съм съгласна - трябва да е силна определено. Но за мен и страстта е толкова важна. И тук не визирам честото правене на секс, а просто страстта в целувки, желанието от страна и на двамата...както ако разговорите съвсем ги няма и характерите ни вече не си допадат по някаква причина, значи има някакъв проблем във връзката ни и тя е към края си, така и ако вече няма страст в отношенията ни, е същото. За мен вървят ръка за ръка. Ти си по-различна. Не осъждам това. И на мен от една страна, ми се иска да съм романтична, но май съм повече като мъж в това отношение...
krem4et0
08-26-2006, 13:49
Е не липсва страст-просто гледаме да има равновесие.не може просто да е само и единствено секс.не отричам,че е хубаво и ако ни питаш мен и гаджето само да се прегръщаме и целуваме ще е,но не го правим,за да не пропадне романтиката и комуникативността.
Защото става лошо просто!
`Death`Whore`
08-26-2006, 13:51
Разговорите са прекрасно нещо. Най-хубавите моменти с приятеля ми са, когато говорим, без да спираме...като приятели. Ние сме приятели всъщност.
krem4et0
08-27-2006, 13:19
И аз много обичам особено след секс-тогава се отпускаме и си говорим всичко.Даже това ми е най-приятната част от сексът като се замисля :)
NicknameANdPasswORd
08-27-2006, 13:31
aide sega Death i Klemcheto da se zbiqt ;) she napulnq baseina s kal ....
pochvame zalozite !
Otnosno SEx-a mi vij budi si s nego
hodete napred nazad :) proveri go ako mislish che moje da mu se doverish davai :) nqma kakvo da chakash :) to rabtata e taka Opitvash haresva ti ... prodyljavash
Opitvash Parish se ... i vnimavash za vbydeshte :) ti go poznavahs ti go vijdash kak deistva kak raboti kak razsujdava ;) sama preceni :) :-&
krem4et0
08-27-2006, 14:41
Защо да се бием-ние даже не сме се и карали.Просто имаме малко по-различни виждания за нещата.И в това няма лошо-в спора се ражда истината!
LilAngel
08-27-2006, 14:58
трябва да го направиш тогава, когато сянката на венера засенчи най-южната част на марс и луната е в 6-тата фаза през 3-тия месец на най-близката високосна година иначе ще хванеш срамни буби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
psiHopaT4o
08-28-2006, 00:05
утре мисля че е наложително.