View Full Version : Seks na golo bez opasnost. Takova jivotno ima li?
AnGeL_NeBeSeN
08-25-2006, 21:34
Iskam da popitam ima li nqkakav na4in da moje da se pravi seks bez prezervativ i da nqma opasnost.Imam v predvid ne6to ot sorta da se izprazni6 predi da go pravi6 na golo . ili nqkvi drugi takiva trikove.
siXt_senSe
08-25-2006, 21:37
Оффф,ти мислиш ли че ако имаше, хората щяха да измислят презервативите,противозач тъчните,спиралите,диафраг ите и т.н.?????
Ako izmislish ti takova neshto shte te priznaia :wink:
xaxa ima opasnost estestveno ... :smt012
bulgarche
08-25-2006, 21:41
Оффф,ти мислиш ли че ако имаше, хората щяха да измислят презервативите,противозач тъчните,спиралите,диафраг ите и т.н.?????
Явно става дума за предпазване от забременяване. Инъче опастност от заболяване от венерически болести, болести предавани по полов път винаги има. Празнене-мразнене не помага за нищо. От нищо няма да те спаси.
Има много такива теми,но има опастност естествено.Малка е възмоожността,но я има.
siXt_senSe
08-25-2006, 21:53
Явно става дума за предпазване от забременяване. Инъче опастност от заболяване от венерически болести, болести предавани по полов път винаги има. Празнене-мразнене не помага за нищо. От нищо няма да те спаси.
Презервативите не са ли и за предпазване от венерически болести?И така да е винаги има опастност от такива неща
alkobalko
08-25-2006, 21:59
Винаги има опасност. А ако измислиш начин да го правиш без предпазни средства и да няма рик от забременяване и предване на болести, казвам ти патентовай го.
Eh zashto li znaeh, che tochno tova shte si povtarqta. Ima takova jivotno. Povecheto mladeji dnes edva li biha mogli da se vyzpolzvat poradi bezrazbornostta na vryzkite si. No s moq priqtel sme ot tri godini zaedno. Namerih si unikalno momche koeto ne mi izneverqva, obicha me. Az si piq protivozachatychni i si pravim strahoten sex. Za tiq , koito shte zapochat da mrynkat, syvremennite protivozachatychni/kogato si napylno razvit chovek, razbrira se/ nqmat kakvito i da bilo stranichni efekti. Piq gi veche dve godini i se chuvstvam po-dobre ot vsqkoga. Tc, tc ..mladeji. Taka e ...derzaite. Haha ...
svetoslava_sliven
08-26-2006, 00:46
Kakvo tolkova vi prea4at prezervativite 4e ne iskate da gi slagate???Ima i to golqma nezavisimo koga si se izpraznel predi ili po vreme na akta.
Хасковлията
08-26-2006, 04:07
Iskam da popitam ima li nqkakav na4in da moje da se pravi seks bez prezervativ i da nqma opasnost.Imam v predvid ne6to ot sorta da se izprazni6 predi da go pravi6 na golo . ili nqkvi drugi takiva trikove.
Вместо презерватив пробвай с найлонова торбичка :) :lol:
Боже ... каде е доктор Бостанджиев ?
Има такова животно. Примерно свършване отвънка, ако момчето е по-опитно. Друг варянт за по-голямо спокойствие е по време на цикъл. Става като касапница,ама не е чак толкова зле. Също така противозачатъчни, но аз лично ги препоръчвам на някой който вече има 18 поне и е минал при доктора първо. Най-добрият варянт си остава презервативът, естествено. Предпозва и от болести,и от нежелана бременност.
Естествено риск винаги има. Затова трябва да се внимава с кого се ляга :wink:
fanpoint
08-26-2006, 10:42
mnogo qsno 4e ima ,s priqtelqt mi go pravim ve4e 2 godini bez prezervativ i nqma nikakvi problemi,prosto myja trqbva da useshta koga da spre :)
Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 11:20
mnogo qsno 4e ima ,s priqtelqt mi go pravim ve4e 2 godini bez prezervativ i nqma nikakvi problemi,prosto myja trqbva da useshta koga da spre :)
май съм съгласна...е не са чак 2 години, но се пак.... :lol:
shtampata
08-26-2006, 11:24
Може бре... нема се плашиш...на чикии само и тва е! :-D
`Death`Whore`
08-26-2006, 11:27
И двете сте не само необразовани по сексуалните въпроси, но и напълно безотговорни.
shtampata
08-26-2006, 11:32
И двете сте не само необразовани по сексуалните въпроси, но и напълно безотговорни.
То това е ясно, ама те са тарикатки :D
QuEeN_of_SoRroW
08-26-2006, 17:09
Наистина ако момчето знае кога да спре опасността за бременност намалява.А и дори несъзнателно да се опусне има хапчета които ако се изпият най много 72 часа след акта предотвратяват бременността.Но има и вероятност съвсем малка част от семенната течност да попадне не където трябва и това е достатъчно.Сестра ми забременя по този начин.Както и да е това е едно на ръка.Има сума ти венерически болести.Като например Генеталния херпес , хламидийте , брадавици на лигавицата и рак на шийката , срамните въшки и т.н С тях може да се заразиш и без да е имало семеизпразване.Дори съществуват болести с които може да се заразиш при орален секс.Винаги има опастност.Дори и с презерватив има опастност.Той винаги може да се скъса (без значение дали струва 20 ст. или 2 лв.)
Legioner
08-26-2006, 22:36
Значи без презерватив е къде къде по-хубаво. Пробвал съм и 2-те, без него честно казано малко ме сташнееше. Но все пак се постарах :-)
shtampata
08-28-2006, 08:41
Гледайте филма "Хлапета" (Kids) ...да видите, че живота не е толко лесен, колкото си мислите- :)
това с изпразването е адски тъпо. единствения начин е, ако момчето си направи вазектомия или момичето е фригидно.
И СЕ ПИШЕ ПРЕДВИД, НЕ В ПРЕДВИД!!!!!!!!!!!!!!