PDA

View Full Version : Seks na golo bez opasnost. Takova jivotno ima li?

AnGeL_NeBeSeN
08-25-2006, 21:34
Iskam da popitam ima li nqkakav na4in da moje da se pravi seks bez prezervativ i da nqma opasnost.Imam v predvid ne6to ot sorta da se izprazni6 predi da go pravi6 na golo . ili nqkvi drugi takiva trikove.

siXt_senSe
08-25-2006, 21:37
Оффф,ти мислиш ли че ако имаше, хората щяха да измислят презервативите,противозач тъчните,спиралите,диафраг ите и т.н.?????

gery_to
08-25-2006, 21:39
Ako izmislish ti takova neshto shte te priznaia :wink:

ELiTyYy
08-25-2006, 21:41
xaxa ima opasnost estestveno ... :smt012

bulgarche
08-25-2006, 21:41
Оффф,ти мислиш ли че ако имаше, хората щяха да измислят презервативите,противозач тъчните,спиралите,диафраг ите и т.н.?????
Явно става дума за предпазване от забременяване. Инъче опастност от заболяване от венерически болести, болести предавани по полов път винаги има. Празнене-мразнене не помага за нищо. От нищо няма да те спаси.

koalka
08-25-2006, 21:45
Има много такива теми,но има опастност естествено.Малка е възмоожността,но я има.

siXt_senSe
08-25-2006, 21:53
Явно става дума за предпазване от забременяване. Инъче опастност от заболяване от венерически болести, болести предавани по полов път винаги има. Празнене-мразнене не помага за нищо. От нищо няма да те спаси.
Презервативите не са ли и за предпазване от венерически болести?И така да е винаги има опастност от такива неща

alkobalko
08-25-2006, 21:59
Винаги има опасност. А ако измислиш начин да го правиш без предпазни средства и да няма рик от забременяване и предване на болести, казвам ти патентовай го.

08-25-2006, 22:45
Eh zashto li znaeh, che tochno tova shte si povtarqta. Ima takova jivotno. Povecheto mladeji dnes edva li biha mogli da se vyzpolzvat poradi bezrazbornostta na vryzkite si. No s moq priqtel sme ot tri godini zaedno. Namerih si unikalno momche koeto ne mi izneverqva, obicha me. Az si piq protivozachatychni i si pravim strahoten sex. Za tiq , koito shte zapochat da mrynkat, syvremennite protivozachatychni/kogato si napylno razvit chovek, razbrira se/ nqmat kakvito i da bilo stranichni efekti. Piq gi veche dve godini i se chuvstvam po-dobre ot vsqkoga. Tc, tc ..mladeji. Taka e ...derzaite. Haha ...

svetoslava_sliven
08-26-2006, 00:46
Kakvo tolkova vi prea4at prezervativite 4e ne iskate da gi slagate???Ima i to golqma nezavisimo koga si se izpraznel predi ili po vreme na akta.

Хасковлията
08-26-2006, 04:07
Iskam da popitam ima li nqkakav na4in da moje da se pravi seks bez prezervativ i da nqma opasnost.Imam v predvid ne6to ot sorta da se izprazni6 predi da go pravi6 na golo . ili nqkvi drugi takiva trikove.
Вместо презерватив пробвай с найлонова торбичка :) :lol:
Боже ... каде е доктор Бостанджиев ?

Ollas
08-26-2006, 07:40
Има такова животно. Примерно свършване отвънка, ако момчето е по-опитно. Друг варянт за по-голямо спокойствие е по време на цикъл. Става като касапница,ама не е чак толкова зле. Също така противозачатъчни, но аз лично ги препоръчвам на някой който вече има 18 поне и е минал при доктора първо. Най-добрият варянт си остава презервативът, естествено. Предпозва и от болести,и от нежелана бременност.

Естествено риск винаги има. Затова трябва да се внимава с кого се ляга :wink:

fanpoint
08-26-2006, 10:42
mnogo qsno 4e ima ,s priqtelqt mi go pravim ve4e 2 godini bez prezervativ i nqma nikakvi problemi,prosto myja trqbva da useshta koga da spre :)

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 11:20
mnogo qsno 4e ima ,s priqtelqt mi go pravim ve4e 2 godini bez prezervativ i nqma nikakvi problemi,prosto myja trqbva da useshta koga da spre :)

май съм съгласна...е не са чак 2 години, но се пак.... :lol:

shtampata
08-26-2006, 11:24
Може бре... нема се плашиш...на чикии само и тва е! :-D

`Death`Whore`
08-26-2006, 11:27
И двете сте не само необразовани по сексуалните въпроси, но и напълно безотговорни.

shtampata
08-26-2006, 11:32
И двете сте не само необразовани по сексуалните въпроси, но и напълно безотговорни.

То това е ясно, ама те са тарикатки :D

QuEeN_of_SoRroW
08-26-2006, 17:09
Наистина ако момчето знае кога да спре опасността за бременност намалява.А и дори несъзнателно да се опусне има хапчета които ако се изпият най много 72 часа след акта предотвратяват бременността.Но има и вероятност съвсем малка част от семенната течност да попадне не където трябва и това е достатъчно.Сестра ми забременя по този начин.Както и да е това е едно на ръка.Има сума ти венерически болести.Като например Генеталния херпес , хламидийте , брадавици на лигавицата и рак на шийката , срамните въшки и т.н С тях може да се заразиш и без да е имало семеизпразване.Дори съществуват болести с които може да се заразиш при орален секс.Винаги има опастност.Дори и с презерватив има опастност.Той винаги може да се скъса (без значение дали струва 20 ст. или 2 лв.)

Legioner
08-26-2006, 22:36
Значи без презерватив е къде къде по-хубаво. Пробвал съм и 2-те, без него честно казано малко ме сташнееше. Но все пак се постарах :-)

shtampata
08-28-2006, 08:41
Гледайте филма "Хлапета" (Kids) ...да видите, че живота не е толко лесен, колкото си мислите- :)

ista
08-28-2006, 08:55
това с изпразването е адски тъпо. единствения начин е, ако момчето си направи вазектомия или момичето е фригидно.

И СЕ ПИШЕ ПРЕДВИД, НЕ В ПРЕДВИД!!!!!!!!!!!!!!