View Full Version : momi4eta kakav razmer predpo4itate
priznaite si sega kolko santa 6te vi zadovolqt? :?:
malka_kukla
08-25-2006, 23:25
abe gal4e mila,ti da ne sme go praili s 200 4oveka,ta da znaem s kolko 6te ni zaboli?vlagali6teto priema 15 sm,za6toto tova e negovata duljina,po golqm ot 15 e vazmojno da boli,no pri vseki e razli4no.
crystalEye
08-25-2006, 23:30
за мен размера няма значение. но дебелината има и то много! :lol:
`Death`Whore`
08-25-2006, 23:32
Размерът включва дебелината.
е,не е задължително!може на човека да му е малък,ма да е страшно дебел!и обратното...
SinisterDoll
08-25-2006, 23:37
abe gal4e mila,ti da ne sme go praili s 200 4oveka,ta da znaem s kolko 6te ni zaboli?vlagali6teto priema 15 sm,za6toto tova e negovata duljina,po golqm ot 15 e vazmojno da boli,no pri vseki e razli4no.
Кукло,мисля че Галчето пита колко сантиметра ще ни задоволят,а не с колко ще ни заболи.
А по темата :arrow: Все още незнам,съжалявам
18 kak vi se struva...da galsuvame a...6tot az mislq 4e tva e sredno kato razmer....no iskah vse pak da 4uq i va6ite mneniq
`Death`Whore`
08-25-2006, 23:49
18 няма да влезе целия. Има различни дължини вагини, но в средностатистическата повече от 15 не вярвам да влезе, и то само в определени пози.
dori i da ne mi vleze celiq ne iskam gadjeto mi da e s nqkva malka pi6ka...smisal ot 18 nagore ...
`Death`Whore`
08-25-2006, 23:53
Защото искаш да се фукаш, нали? Мъжът ми е с 20 сантиметрова пишка! Нищо, че не мога да го налапам целия, нищо, че не може да влезе целия - важното е приятелките да ми завиждат. :)
malka_kukla
08-25-2006, 23:57
em,sorri togava,spored mene razmera nqma zna4enie,vajno e dali 4oveka do tebe te vuzbujda i dali ti e got s nego. O:)
sigurno si prava ,no drugo e da darji6 v race ne6to golqmo...i da use6ta6 ne6to da te izpalva a ne da se 4udi6 toq sq kvo se opitva da naprai...
a za fukaneto da prava si za tova ...qko e da se pohvali6 s ndareno gadje
`Death`Whore`
08-25-2006, 23:59
Яко е да се похвалиш, че мъжът ти е страхотен в леглото. Яко е да се похвалиш, че е свестен, че се държи с теб добре, че е як човек...но да се хвалиш с пениса му...доста малоумно.
И момиче - не говорим за дебелина на пениса. Теб май те интересува повече как изглежда пениса, отколкото колко удоволствие ти доставя.
ne se hvalq s razmerite mu 6toto i bez tva nqma 20 santa i tva ne e nai vajnoto za men,no tuk sme za da govorim za sex
6to se otnasq do drugite ne6ta naistina moga da se pohvalq 4e me obi4a i darji na men,no nqma nujda to tva si se vijda
mersi vse pak 4e mi pi6e6 za tebe sam nqkav kele6 sigurno ,pak ti si omajena i znae6 kvo iska6 ot jivota...
`Death`Whore`
08-26-2006, 00:05
Всъщност "мъжът ми" не ми е съпруг. Нямаше нужда да използваш ирония, просто обсъждаме. Нямам лошо отношение към теб и не се заяждам.
malka_kukla
08-26-2006, 00:05
emi to po tazi logika,moje6 da se hvali6 i s 20,oba4e da ne te vazbujda,da e sakat v legloto,da neznae kade da te barne,za da nastruhne6 cqlata.
za razlika ot pove4eto vav foruma az ne sam tuk da se karam s nqkoi i mnogo me draznqt kato po4nat da se zaqjdat vmesto da pomognat na 4oveka s problema
az ne prieh zabelejkata ti kato zaqjdane a po skoro kato savet,i tova koeto kazah predi malko ne be6e ironiq
`Death`Whore`
08-26-2006, 00:09
Ммм...грешката е моя значи. :)
radvam se 4e se izqsnihme 6toto az vi priemam nqkak si kato virtualni priqteli s koito moga da spodelq vsi4ko...pak i tova e celta na foruma nali :)
вижте момичета до сега гледах кво си пишете и искам един съвет малко е оффтопик но съжалявам :( в голяма паника съм... ся значи става дума за тва предеякулационна ерекция напраихме го 5 дена след цикъла а беше на 22 миналия месец а сега вече е 26 :( нзн какво да прая взех тест показа отрицателен но теста го ползвахме преди 1 седмица... да взема ли пак или дайте ми някакъв съвет плс....
`Death`Whore`
08-26-2006, 00:13
Вземи си друг тест, даже ако имаш пари - още 2. Ако и двата са отрицателни, не се притеснявай. Бтв, терминът е "предеякулационна течност". И прави секс с презерватив!
abe sq ne mi se puska nova tema iskam da vi pitam,kak vi e po hubavo s prezervativ ili bez 6toto az ne6to se protrivam s toz kondom
а от какво може да и закъснява толкоз много миналият месец и дойде на 22 а сега е 26 ... може ли и с това да ми помогнете... :( а вече си го прая с презерватив... от няколко дена ме боли глвата постоянно мисля за това :( нзн какво да правя,казваше че от време на време ей така преди 2-3 дена я е боляло корема и такива и ся пак и минава нормално ли е да закъснява на едно момиче толкоз дни ?
Отново sry за оффтопика и ви благодаря много ...
нзн аз съм момче и ми харесва повече без презерв. усещането си е друго...
Сладурка
08-26-2006, 00:24
Аз предпочитам голям и дебел и като го лапам леко да се задавям и лигата да ми тече по лицето.
otivai pri genekolkog,vij nz kak e pri teb,no na men nikoga ne mi e bilo redovno..pri men stavat nqkvi anomalii{6 meseca ne mi e idvalo,posle stana seki mesec ama bez dati kogato si poiska,posledniq pat kogato mi varve6e mi varve6e cql mesec...} i az ne se pritesnqvam tolkova ve4e,ako cikala ti e redoven po princip idi na lekar ,ako ne e vzemi si test i ako e otricatelen 4akai go to moje i da propusne edin mesec..tva ne e fatalno
Благодаря ти gal4e :( обаче аз сам момче :) и се тревожа за моята приятелка... а теста след като закъснее цикъла ли се използва ? защото тя го използва преди да и дойде 5-6 дена...
ami test se pravi sled kato i zakasnqva i se samnqva6,no moje i o6te 10 dena sled kato ste pravili sexa za koito se samnqvate 4e e stanal gaf
благодаря ти много да легна да поспа малко че ще се побъркам нзн закво съм такъв странен тип всеки месец се притеснявам за такива неща :( все пак още съм на 19 и нямам намерение да ставам баща твърде рано е благодаря ти много галче...
leka no6t na vsi4ki i az si lqgam :)
svetoslava_sliven
08-26-2006, 00:53
Ne e vajen razmera a ka4estvoto na var6eneto na deistvieto.:)
MOje i 20 sm da e ama kato ne moje edna ne6to da svar6i kato horata kel faida 4e te raga tam.
светославке аз съм секс машина :) точно 19 см ми е не много голям пак си е нормален... :) може да пробваме и аз съм от сливен
Do tuk vidqnoto i izpozvanoto..ako moga da se izrazq taka, me zadovolqva napulno. Nito mnogo maluk, nito puk mnogo golqm. T.e. ne mi se e nalagalo da tursq neshto s lupa, no i ot druga strana jenskata lakomiq za po-golqm penis vodi di bolezneni otkritiq sled tova. Vse pak znaete kakva e dubochinata na vlugalishteto v santimetri i 25 santimetrovata "liubovna pisalka", za koqto pesni se peqt, prosto ne vi trqbva i moje da vi prichini bolka. Vajno e choveka da znae da si sluji s neq na purvo mqsto.
malkoto_sladur4e
08-26-2006, 09:36
Kakvi sa tiq ala bala pove4e ot 15 nqmalo da vlqzat! ! !Na men kak mi vlizat 20 idealno..i ne me boli?!? =D>
a ako momchetata trugnem da podbirame po razmera na busta ?!
mnogo qsno se vijda koi e puber i koi ne ...
za men "jenskata lakomiq" se otnasq do 14-15 godishnite
za men razmerite na nito edna chast ot tqloto nqmat znachenie
i ako naistina momchetata pochnem da izbira po goleminata na cicite vi , 70% ot teen momichetata shte ostanete na suho ! :mrgreen:
`Death`Whore`
08-26-2006, 10:28
abe sq ne mi se puska nova tema iskam da vi pitam,kak vi e po hubavo s prezervativ ili bez 6toto az ne6to se protrivam s toz kondom
Без презерватив е по-хубаво. Последните пъти, когато го правих с презерватив, ме болеше и усещането от пениса се губеше.
malko mace
10-25-2006, 12:45
Ne me interesuva kolko santa sa,vajen e samiat chovek!Inache moje penisat da e ogromen,ama... :?
Ne me interesuva kolko santa sa,vajen e samiat chovek!Inache moje penisat da e ogromen,ama... :?
Този отговорът ме кара да кажа нещо, но няма.
Гледам изказвания от 20 ми влизат нормално и такива работи, мхм ок радвам се че ти влизат нормално, но ти да не мериш колко е <.< както каза Падауан, ако трябва ние да избираме по биуст или по нещо друго просто ще има теми от рода на " Момчиче с гръдна обиколко 30 ( примерно ) купувам мъж с който да правя секс з" ^^ весело.
Но винаги съм се радвал на изказванията тип размера не е важен, защото ...
докато не се сблъскате с някои от случайте, но както и да е важното е да продължавате да мислите така.
бас държа че предпочитат БМВ с 20-сетки джанти и 1000$ на руло :-D
Защото искаш да се фукаш, нали? Мъжът ми е с 20 сантиметрова пишка! Нищо, че не мога да го налапам целия, нищо, че не може да влезе целия - важното е приятелките да ми завиждат. :)
ahahhaha ebati qkata macka si!:)napravo mi se nasulziha o4ite ot smqh~!
awe kvo iskate da kajete we 4e ako ima maje sas malki pi6ki i nqma da im obra6tate vnimanie kvo li... mi ako e nqkav super dobar vav legloto i vi zadovolqva kvo kat mu e malak instrumenta vajno e kak raboti sas nego :).primerno se poqvi nqkav gotin pi4aga ama sas malka 6paga kvo nqma da hodite sas nego 6toto mu e malak pfuuu jenska raota nemoi da va razbere 4ovek :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
стандартните 15см стигат, не съм лакома :-D
Верно че си Умряла Курва
Мн Заинтересован
03-04-2007, 11:47
Е добре тогава малко излизам от темата, за което сру, ама я вземете една линийка или метърче и вижте горе-долу каква дебелина предпочитата кажете там някакви СМ по преценка !!! Мерси предварително :wink:
Trisha1991
03-04-2007, 11:54
Верно че си Умряла Курва
Не знам ква е, ама е права за размера!
Аз мисля че трябва да му е поне 19-20 см.поне аз харесвам такива надарени мъже.Тези с малките шишки само ще лигавят едно момиче и трябва да симулира момичето че му е гот.
ThePainIsReaL
03-04-2007, 17:10
Нито прекалено малък , нито прекалено голям .
по възможност 23 см. :mrgreen: