PDA

View Full Version : vse sam tyjna i nacupena

~EveLIn~
08-26-2006, 09:19
Na 14 sam.S gadjeto mi hodim ot nqkolko meseca.Toi mi kazva 4e mnogo me obi4a,no az mislq 4e ve4e mu stavam sku4na.Mislq 4e problemat e v men oba4e neznam kak da se darga i kakvo da pravq,za da sym po-vesela,a ne ve4no nacupena.Nakakvi saveti,pls?[/b]

JuLiTo0o0o
08-26-2006, 09:24
hm..........! za da si nacupena ima pri4ina ako se strahuvash 4e shte go zagubish i zaradi tova se cupish taka nqma da go zadurjish! radvai se na tova koeto imash a puk ako e istina 4e si mu omruznala mislq 4e ne mojesh da napravish nishto po vuprosa ................. :( vsqko hubavo neshto si ima krai nadqvam se pri vas toi da ne e doshul!

maybelline
08-26-2006, 09:28
Ами както спомена JuLiTo0o0o,радвай се на това което имаш.Ако си нацупена,то сигурно си има причина и можеш да я обсъдиш с приятелят ти.Предполагам,че той ще те разбере.

_tweety_sweety
08-26-2006, 09:29
Важно е да си самата себе си.Не бива да се притесняваш как тече разговорът,дали се интересува от тва,което казваш,дали не си го отекчила с нещо.Остави се на течението.Не е лошо да включиш малко въображение.Изненадай го с нещо,което скоро не сте правили.
И...малко вдигни тва самочувствие.Той за да е с теб,значи го привличаш и те харесва такава каквато си. :wink: Успех!