View Full Version : Moderated: Бащата на една моя приятелка я е изнасилил...
susamka_f
08-26-2006, 12:32
Zdraveite Az sam momi4e i imam priqtelka koqto ima mnogo ludo semeistvo .Edin den tq se pribra mnogo kasno i ba6ta i q iznasilil tq mi zvana razplakana i mi kaza az otidoh y tqh i q yspokoih no sega tq e podtisnata :smt009 :smt009 :smt009 az q yspokoqvam no tq ne iska da me poslu6a za da otide na ginekolog Kajete mi kak da wq na karam da pogledne na jivota ot drygata strana an ne6tata i d ai pomogna da zabrabi vsi4ko tova pls pomognete s kakvoto mojete pls spe6no e
P.S. Blagodarq predvaritelno :smt009 :smt009 :smt009
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 от правилника!
Благодаря!
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:45
Преди колко време се е случило това?Защо не е казала на майка си и не са отишли в полицията?
susamka_f
08-26-2006, 12:48
ami tq nqma maika predi 2 dena ami az i kazah da otidem oba4e tq ne iska za6toto q e strah :smt009 :smt009 :smt009
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:49
Отиди тогава ти в полицията!Нима ще оставиш приятелката си на такова дередже?
susamka_f
08-26-2006, 12:51
ami az hodih ama te kazaha ami tq o6te e nepalnoletna nqma s kakvo d i pomognem ebasi izrodite
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:54
Закрила на детето!!!
ami az hodih ama te kazaha ami tq o6te e nepalnoletna nqma s kakvo d i pomognem ebasi izrodite
to4no,za6toto ne e pulnoletna trqbva te da napravqt ne6to!naistina potursi pomo6t ot zakrila na deteto.moje da kaje6 i na va6ite,te da ti poognat.tova,koeto se e slu4ilo na priqtelkata ti e ujasno.tq ne trqbva da ostane nito den pove4e pri ludiq u ba6ta. :smt011
susamka_f
08-26-2006, 13:11
ami az kazah na na6ite i te pravqt vsi4ko vazmojno za da i pomognat ami az i tam se obra6tah ama te nikvo vnimanie ebasimo kva e taq darjava a vav Evropa iskame d a vlizame tai do nikade nqma da stignem ebasimo ami sega priqtelkata mi jivee y doma edno hynabo ne6to :smt009 :smt009 :smt009
maybelline
08-26-2006, 15:50
Надявам се темата да не е ебавка.Ако не е - "Закрила на детето".Знам адресите а такива асоциации в по-големите градове.Кажи вие в кой град сте.
Levskarka_f
08-26-2006, 16:47
ole yjas mn soryy ami obarni se v zakrila na deteto tam 6te ti pomognat :? :? :? :?
как може да има такива хора..същност те не се хора а изроди!!!
как може да има такива хора..същност те не се хора а изроди!!!
da we i az se tva se 4uda de*ba
MimityYy
08-26-2006, 18:48
:shock: tc tc ... kolko ste godi6ni ?
come_clear
08-26-2006, 20:08
ами добре е че е дошла у вас да живее,така трябва и гледайте докато не се намери някаква помощ от където и да е(закрила на детето или полицията) да няма контакт с бащата. иначе говори повече с нея и ако видиш, че се вглъбява в себе си я карай да говори с теб, а не сама да преживява това
susamka_f
08-27-2006, 09:29
ami tq e na 14 az sam na 15 godini ami az se opitvam s neq da govorq ama tq reve ne spira az samq natapkala s yspokoitelni ama tq ne ika da gi pie pu6e pie ama moite roditeli mnogo q obi4at za6tototo tq im e kato vtoro dete a az q smqtam za sestra mnogo gadno 4e taka i e stanalo gadjeto i o6te ne znae i po dobre za6toto sporeed mene toi 6te napravi ne6to na ba6ta i za6toto toi mnogo q obi4a i e gotov na vsi4ko za neq az se opitvam da q raseq da hodi pove4e na diskotelki po kafeta magazini ama tq sega e v trayr nosi samo 4erno na kompa si e izvadila nqkvi yjasni snimki slu6a samo tajna myzika ne se smee ne se hrani ami az q razbiram spored mene i vie q razbirate to toq ba6ta i ne e 4ovek a izrod :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
sladoled
08-27-2006, 13:38
Тя има ли някакви роднини при които би могла да иде и които харесва?Потърси помощ от тях.А в понеделник отивате в отдела за закрила на детето и пишете жалба до тях.Като е писменои като я пуснете в тяхното деловодство много бързо ще обърнат внимание!Това момиче има ли класна или класен?Може би те биха помогнали. Или директора на училището и.
BeBcHeTo
08-27-2006, 21:33
Kakfi sa tiq roditeli bre.......na kade otiva na6ta stranaaaa?
аве званете веднага в полицията да хванат тоя нещастинк и да го спукат едно хубаво от бой и после да го тикан в пандиза гадими се от такива хора ](*,) ](*,) ](*,) :evil: :evil: :evil: :smt013 :smt013 :smt013
zoben_pitbul
08-28-2006, 22:17
Ами...тя да каже на гаджето си и каквото и да направи,ще е прав :smt011 Аз лично бих го очистил-нали не е пълнолетен?Не могат да му лепнат пълна присъда,не могат даже в затвора да го вкарат.А оня заслужава да умре,изверг шибан!
Най-добре да дойде да живее с тебе,поне временно(ако го е направила още по-добре),разбери,че няма как да иска да ходи на кафета/дискотеки и т.н.,тва според мен ще й се отрази още по-зле,най-добре с псиголог да поговори и НЕ й давай успокоителни/алкохол и т.н.най-много да се пристрасти...примерно някви чайове,които деистват успокояващо... :? накарай я да се храни-кажи й,че не си заслужава да си съсъпе живота и здравето заради такъв изрод,бил той и баща й(впрочем истински баща ли й е?),най-важното е да има подкрепата на приятелите си в тоя момент-според мен трябва да кажеш на гаджето й,защото той може би ще може да й повлияе най-много,но преди тва го обработи по някакъв начин да не прави глупости на баща й.
И наистина трябва да отидеш в полицията,но не сама-с някой възрастен най-добре,там трябва да ви помогнат-не мога да си представя да ви откажат помощ,защото момичето не е пълнолетно-точно поради тази причина трябва да ви обърнат по-голямо внимание,,може би ако попаднеш на някоя жена ще е още по-добре.Опитай да намериш телефоните на някакви организации,не се отчайвай,ако ти откажат някъде,което ме съмнява...
Приятелката ти има ли братя/сестри?
И задължитено трябва да отиде да я прегледа лекар/гинеколог,а и трябва да се документира,че е била изнасилена,за да може да го използва като доказателство и т.н.
Jenninka
08-29-2006, 23:00
Надявам се темата да не е ебавка.Ако не е - "Закрила на детето".Знам адресите а такива асоциации в по-големите градове.Кажи вие в кой град сте.
Ако е ебавка ще е по-добре...По-добре да не се е случило нещо подобно.Звучи ужасно.Закрила на детедо..дано погне!Дано!!!
Angel_Girl
08-30-2006, 00:23
Най-добре да дойде да живее с тебе,поне временно(ако го е направила още по-добре),разбери,че няма как да иска да ходи на кафета/дискотеки и т.н.,тва според мен ще й се отрази още по-зле,най-добре с псиголог да поговори и НЕ й давай успокоителни/алкохол и т.н.най-много да се пристрасти...примерно някви чайове,които деистват успокояващо... :? накарай я да се храни-кажи й,че не си заслужава да си съсъпе живота и здравето заради такъв изрод,бил той и баща й(впрочем истински баща ли й е?),най-важното е да има подкрепата на приятелите си в тоя момент-според мен трябва да кажеш на гаджето й,защото той може би ще може да й повлияе най-много,но преди тва го обработи по някакъв начин да не прави глупости на баща й.
И наистина трябва да отидеш в полицията,но не сама-с някой възрастен най-добре,там трябва да ви помогнат-не мога да си представя да ви откажат помощ,защото момичето не е пълнолетно-точно поради тази причина трябва да ви обърнат по-голямо внимание,,може би ако попаднеш на някоя жена ще е още по-добре.Опитай да намериш телефоните на някакви организации,не се отчайвай,ако ти откажат някъде,което ме съмнява...
Приятелката ти има ли братя/сестри?
И задължитено трябва да отиде да я прегледа лекар/гинеколог,а и трябва да се документира,че е била изнасилена,за да може да го използва като доказателство и т.н.
Съгласна съм. Това направо ме потресе :shock: Нямам думи направо :-#
LuxurySk0B
09-27-2009, 10:16
хахахахаХАХАхахаХаАааХ аз съм покровител на Темида и любител на сеира ако бях на твое място щях да я раздрънкам и да и се подигравам
balon4eee
09-27-2009, 11:13
Лоши ебавки си прайш момиченце :x
Pepincetyy
09-27-2009, 11:18
Нещо ми изглежда като ебавка .. :?
pitbullxx
10-01-2009, 18:17
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО! ЩЕ ОПАНДИЗЯТ БАЩАТИ НО ТОИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА :shock:
Как ще му се е "изправила оная работа на дъщеря му" ? Това не ми е ясну .. Иначе много лоша ситуация . Потърсете помощ от полицията или закрила на детето .
cveteto64
10-02-2009, 07:12
тема от 2006...
smileforyou12
10-02-2009, 09:45
Стара тема. :-o