View Full Version : poredniq sujet za sapunka...
ima edno mom4e.haresvam go i ot den na den use6tam kak hlatvam vse pove4e i pove4e...i mislq 4e i toi me haresva..no ima problem!hodi s edna moq priqtelka...i to mn dobra priqtelka.te dvamata izob6to ne sa edin za drug(tova ne e samo moe mnenie)-tq e luda po nego a toi mai ne savsem.osven tova predi po malko ot godina imah kratkotraina vrazka s edin ot nai dobrite mu priqteli i mi e malko kofti... :?
e kak bihte postapili vie?da potarsq li blizostta mu ili ...kakvo???
cskamoni4ka
08-26-2006, 12:50
Нима ще откраднеш гаджето на приятелката си?
ujasna sam nali?napravo nemoga da povqrvam 4e tova sam az.mai tozi 4ovek mi e vzel uma....no prosto se vijda 4e tqhnata vrazka nqma bade6te...
ujasna sam nali?napravo nemoga da povqrvam 4e tova sam az.mai tozi 4ovek mi e vzel uma....no prosto se vijda 4e tqhnata vrazka nqma bade6te...
NE SI UJASNA TI SI MNOGO TAPA PUTKA MEDALISKA.
Квото и да става,на твое място аз бих избрала приятелката си колкото и да е трудно... :-k
mnogomili4kata-sf
08-26-2006, 13:05
Това,че според "еди си кой" не са един за друг-не значи,че наистина не са.Като не са един за друг кво правят заедно?!я гледай да го преодолееш тоя и ги оставете хората да бъдат заедно.ами помисли ако стане така,че ти ги разделиш и си с него,а това твоето е било моментно увлечение,ще загубиш всичко...и приятелката си най-вече.Друг вариянт-ако ги разделиш ,но той реши че ти не си му интересна и се върне при приятелката ти-тогава губиш пак всичко...според мен недей да си вреш носа там в техните си неща.намери си някой друг
Като вземеш гаджето на приятелакта си кой знае колко време ще сте заедно! А приятелката ти може да ти остане за цял живот. Както каза AnN_G дори и да е по-трудно избери приятелството.
cskamoni4ka
08-26-2006, 13:11
Не прави нещо,за което после ще съжаляваш!
ПС:Честито ми 1000 мнение :-D
KrIsEnCeTyYy
08-26-2006, 13:55
Квото и да става,на твое място аз бих избрала приятелката си колкото и да е трудно... :-k
Podkrepqm napylno.Priqtelstvoto predi vsi4ko!
Прави секс с него и го зарежи. Така ще стане най-добре 8)