View Full Version : Moderated:Какво да правя - той не може с презереватив,а аз..
ot4aqnoto....
08-26-2006, 14:12
Zdraveite na vsi4ki iskam da vi zapoznaq s moq problem az sum momi4e i imam seriozen priqtel s koito hodime ot dosta vreme reshila sum da pravq sex s nego probvahme purviq put i az kazah bez prezervativ prosto zabravii .....taka opita se no ne moja spadna my nz ko my stana ne oburnah vnimaie vtoriqt put pak bqhme ii toi otide da si sloji prezervativa i kaza nemoga spada mi nz ko mi stava bolen sum nam si ko mn lo6o se skarahme nakraq toi mi kaza 4e sigorno vsi4ko tova e ot prezervativa i 4e my spada ot nego do sega toi e spal s dosta momi4eta i go e pravil bez prezervativ no razbirate li me az nemoga da se doverq na Nego toi kazva predi da svursha shte go izvadq no az prosto nemoga da se dovera samo na tova i da riskuvam i posle eventualno da si bluskam tikvata v stenata 4e sam ne dai boje bremenna eventualno i posle da se 4udq kak da go kaja na maika mi i bashta mi.......kajete kakvo da pravq toi nemoje s prezervativ az nemoga puk bez da riskuvam i nz kakvo da pravq kajete si mnenieto shte islusham vsi4ki vas nadqvam se da me razberete v kakva situaciq sum :( :( :( :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
psiHopaT4o
08-26-2006, 14:14
Няма не може с презерватив.Ако иска да прай секс с теб ше се научи!
ма стяга ли му или има нещо друго, че не ми стана ясно
prava si 4e ne iska6 bez prezervativ.6tom mu spada kogato si go skaga,mu go sloji ti i napravi ne6to za da go vuzbujda6 prez tova vreme i taka mislq,4e 6e stane i nqma da ima problemi.a tva da mu ima6 doverie i s izvajdaneto izob6to ne go slu6ai.ako puk toi ne se suglasi na usloviqta ti,go zareji!ako naistina te obi4a i durji na teb nqma da riskuva i 6te te pazi. [-(
`Death`Whore`
08-26-2006, 14:20
Пробвайте с различни марки презервативи. И аз имах едно гадже, на което Виталис му стягаха и му спадаше.
Ако те обича ще се съобрази с теб и ще е не само съгласен, ами твърдо решен да те пази...секса без презерватив не е шега работа и мога да ти кажа един мн пресен случай- миналата зима момиче от моя клас РОДИ! Аз съм на 17 сега..Прави си изводите. Гръмна цялото училище и в добавка родителите и не знаеха до 9 месец, понеже тя живее отделно от тях. Както и да е, просто за мен отказът едно момче да пази приятелката си показва егоизъм, безотговорност и ниска сексуална култура. Дори не заслужават секс такива момчета, но все пак то не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава....
ot4aqnoto
08-26-2006, 14:43
Nem prosto toi mi kazva 4e kogato po4nel da go slaga i samo pri miusulta 4e trqq da si slaga prezervativ i my spadal nqkvi takiva mi prikazva.... Nz ili ne e nastroen psihi4eski da si slaga kondomi li nz k`vo e no kakto vi kazah az nemoga da riskuvam
Heartbreaker
08-26-2006, 14:47
Ами аз също като ползвам презерватив ми стега и спада яко гадно ебати лайнарската работа.
`Death`Whore`
08-26-2006, 14:51
Това са пълни глупости. Не може да се сдухва, че ще си слага кондом, като след малко ще прави секс.
Ами има различни методи за предпазване от нежелана бременност, но от разни венерически болести само презерватива горе-долу може да те препази, но ако го познаваш от много време и си сигурна че е напълно здрав може да не ползвате презерватив а други препазни средства...има купища такива...
Momcheto
08-26-2006, 15:58
Samo s prezervativ go pravete!!!
ако му го сложеш ти няма да му спадне 8)
NicknameANdPasswORd
08-26-2006, 17:11
PRobvai ... da mu pravish svirki prez prezarvativa ;) da go vyzbudish machkai mu Topkite ... igrai si s tqh bliji gi ... nz zavisi kolko si otpusnata .... Otnosno Sex bez ... Kaji mu da zabravi .... v nego e problema ne v teb
.... Otkade znaesh s koq e pravil sex predi teb
i dali nqma nqkoq bolest
A Kakvo da kajem za risk-a ot Zabremenqvane NE SI ZASLUJAVA !
LittleViolet
08-26-2006, 18:14
Ами има различни методи за предпазване от нежелана бременност, но от разни венерически болести само презерватива горе-долу може да те препази, но ако го познаваш от много време и си сигурна че е напълно здрав може да не ползвате презерватив а други препазни средства...има купища такива...
Dammm suglasna sum...az primerno piq protivoza4atu4ni.. :roll:
krem4et0
08-27-2006, 10:33
Просто иска да те застави да правиш секс без презерватив.Спадал му-да бе.не иска да си нарушава удоволствието.Пълен егоист е и точка.ти си дръж на своето-ако те иска и държи на теб ще се съобрази.Много ме дразнят такива мъже,които не пазят себе си и партньорката си!
SANDRETO
08-27-2006, 10:57
nqma takiva,shtom ne iska sas prezervativ,da hodi da go pravi s nqkvi drugi bez! [-X ako durji na teb,shte go napravi kakto ti iskash,zashtoto 1viq put e malko ili mnogo plashesht,boleznen i t.n. i trqbav da te predrazpoloji podobavashto,ako ne anpravi tova zaradi teb,zna4i prosto ne si struva da si s nego...
Ami postarai se da se e vuzbudil, v sledsviq na neshto izvursheno ot teb i posle mnogo bavno i nejo mu sloji TI prezervativa, i mislq che nqma da ima tozi problem.
Ами ще трябва да се примири,защото,ако стане гафа...Говори с него и му кажи да ползва презерватив.Колкото и да може да се контролира да не свърши в теб не е гаранция,че няма да забременееш.
Bisollini
08-28-2006, 01:13
:smt005 Kazva6 " pi4 ili slaga6 Prezervativa ili nqma sex se pak ne tfoq korem moje da se napulni s bezrabotni kopelenca" ;)
Bisollini
08-28-2006, 01:16
SANDRETOizvinqvam se 4e ne e po temata ama ti 4uvala li si za normalen avatar ???