View Full Version : Smeshen problem
az imam malko smeshen problem , ta iskam da napravq na nqkoe momiche ( nepoznato ) oralna libuov , ta da se naucha , i to da me napatstva shtot skoro nablijava more i trqq se naucha , no takova momiche ne moga da namerq , gotov sam na vsqko 1 bez da se poznavame bez obvarzzvania bez sex , samo oralna liubov ot moq strana
Mi moito predlojenie za tebe e, da se razhodi6 po okolovrastnoto, tam 6te nameri6 momi4e za vsiiiiiiii4ko!
xax vaobshte ne mi trqq nqkva iznasilena kuchka a normalno momiche
е тук едва ли ште намериш
maybelline
08-26-2006, 18:02
xax vaobshte ne mi trqq nqkva iznasilena kuchka a normalno momiche
Едва ли някоя нормална би се съгласила.По-добре си намери гадже.
ThePainIsReaL
08-26-2006, 18:04
Не мога да разбера защо пускаш такава тема .. за да долети примерно някоя форумка от Америка , да ти бъде опитното зайце.. :smt017 баси хората начи.. :mrgreen: Като направиш на морето на някоя , ще видиш кво е
Помоли някоя приетелка :lol: ,ми ти сега се сети за орална любов!Трябваше по-рано да помислиш.Ам явно на морето ще си неподготвен :|
navita sam mnoogo samo deto sam leko zakruglena no sam idealna za parviq put otdolu sam kato taralej4e mnogo 6e se nakefi6 ....ako iska6 mi pi6i na skype blackmastiq SAM
Legioner
08-26-2006, 22:21
navita sam mnoogo samo deto sam leko zakruglena no sam idealna za parviq put otdolu sam kato taralej4e mnogo 6e se nakefi6 ....ako iska6 mi pi6i na skype blackmastiq SAM
Хаехеахеах е тоя дето го е писал тва е голем майтапчия :-)
WindWaker
08-26-2006, 23:21
te na moreto 6tot puskat na takia kat tebe xAxAx
BaMBOocHa
08-26-2006, 23:33
ама то верно смешен проблем...
:smt044