View Full Version : protivozachatuchni
abre hora kajete nekvi protivozachatu4ni hap4eta da zema na priqtelkata 4e ve4e mi pisna da 6ibam s kaput
има различни,защо просто не посетиш гинеколог и той да ти предпише
Най-добре отиди на гинеколог!
boje chetete li choveka iska da vzeme na priqtelkata si vie go prashtate nego ...,
emi da otide tq na ginekolog.taka na svoq glava e mnogo opasno da se vzimat protivoza4atu4ni.po-dobre da gi predpi6e lekar. [-X
sladoled
08-26-2006, 20:53
Процедурата е следната:Приятелката ти отива на личния си лекар и иска направление за гинеколог.Взема направлението и отива при гинеколога.Той най-добре ще прецени.НО : както винаги казвам, свиквай с презервативите докато си млад!!!!!!!Или по-скоро : секс без презерватив само когато искаш гаджето ти да забременее!!!!!! :smt018 ](*,) :idea:
m.j.a., противозачатъчните са най-сигурното средство за предпазване от нежелана бременност, след стерилизацията. По-сигурни и надеждни са от презерватива.
Към автора: Ако гаджето ти няма никакви проблеми, по-специфични, сигурно ще й изпишат Логест. Или линдинет 20, но логест най-вероятно. Те се изписват на млади момичета. Но смятам, че начинът, по който формулира изказването си заслужава порицание. Тези неща се обсъждат от двама души. Не ти ще се тъпчеш с хапчета, драги. А и отношението ти по въпроса ме изумява... И какво? Ще отидеш, ще купиш една опаковка противозачатъчни и ще й ги цопнеш, и ще кажеш: НА! Пий ги, че ми писна да те шибам с капут!
ThePunisher
08-27-2006, 11:10
Начи, доколкото аз знам ако момичетата вземат противозачатъчни преди пълнолетие може в бъдеще да имат проблеми и да станат стерилни, ама не си спомням до колко години беше...
maybelline
08-27-2006, 13:17
Ще отидеш, ще купиш една опаковка противозачатъчни и ще й ги цопнеш, и ще кажеш: НА! Пий ги, че ми писна да те шибам с капут!
Ако някой ми изръси подобна изцепка,ще получи шамар и едва ли ще му позволя отново да прави секс с мен.
pulni gluposti do pulnoletie...vui mn ste zle be !
Protivozachatuchnite sa PO-SIGURNI ot tupite kaputi ne se li nauchihte veche!Sex bez prezervativ samo ako iskalo momicheto da zabremenee , kfi sa tiq gluposti.
Trqbva da otbeleja ,che OK sa izkluchitelno polezni i vliqqt blagopriqtno na ogranizmite na momichetata!Tui kato protivozachatuchnoto hapche e preturpqlo ujasno mnogo promeni za 40god v momenta nie mojem da se pohvalim s idelano izchisteni hapcheta , bez stranichni efekti i s mn blagopriqtni deistviq.
Ne sam sig che shte i preppishe "Logest",tui kato toi e malko po-ostarql a po -skoro "Janine" ili "Yasmin" ,koito sa nai-skupite i nai-dobrite na pazara.Blagodarenie na OK sled vreme momicheto shte zabremenee po-lesno tui kato polovite organi shte se razviqt :)Tui che pls ,stiga gluposti i mitove => www.yasmin.bg (informiraite se!)