View Full Version : Bolki v korema
s priqtelkata mi go napravihme za 1vi pyt...oba4e prekysnahme shtoto q boleshe i ot togava (tova beshe na 16ti avgust) i mi kaza dnes 4e ot togava ne e sprqlo da q boli korem...kaza mi 4e e nqkva typa bolka i po nqkoi pyt spirala za 4-5 4asa.Na nqkoq ako i se e slu4valo neshto podobno da kaje pls shtoto mnogo se pritesnqvam,a na lekar ne iska da ide...
molq, pomognete ako mojete
sladoled
08-26-2006, 20:45
Не се панирай!Нека да пие няколко пъти бусколизин или спазмалгон./да речем два дни сутрен и вечер по 1 таблетка/.Просто понякога може да е така.Има и друг момент- може да се страхува да го направи пак и затова те шашка.Изясни си го. :-)
Не се панирай!Нека да пие няколко пъти бусколизин или спазмалгон./да речем два дни сутрен и вечер по 1 таблетка/.Просто понякога може да е така.Има и друг момент- може да се страхува да го направи пак и затова те шашка.Изясни си го. :-)
i az ne razbiram ama ne mi se vijda mnogo razumno bolkouspokoqvashti da vzima...taka minava samo za momenta.A tq iska da go napravim pak i ne gleda da se ottyrve.A i az ot togava ne sym pri neq v sf taka 4e ne e tova...
malka_kukla
08-26-2006, 20:50
spoko!napulno normalno e!i pri mene be6e taka.boli e nisko dolu korema,za6toto skoro i e bili za sefte,i organizma o6te ne e sviknal s tova.6te i mine,nqma ni6to stra6no.
sladoled
08-26-2006, 21:17
samo da dobavq - nikoga ne zabravqiq 4e jenite sa manipulatorki.A bolkouspokoqva6tite 6te pomognat za otpuskaneto na muskulaturata ;-)
spoko!napulno normalno e!i pri mene be6e taka.boli e nisko dolu korema,za6toto skoro i e bili za sefte,i organizma o6te ne e sviknal s tova.6te i mine,nqma ni6to stra6no.
da de ama men me pritesnqva tova 4e ve4e se minaha 10 dni ot togava...pri teb kolko dylgo sa prodyljavali bolkite i kakvi merk si predpriela ?
Напълно нормално е.Но да пие някакви хапчета най-добре-Нурофен,бусколизин.